Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שופך מים על השמשה, אז חלק מהמים זורמים לניקוז, וחלק נכנסים תחת למכסה מנוע ועושים חלודה ונכנסים לרכב (איפה שהרגלים של הנוסעים), בדקתי והניקוזים לא סתומים, עשו לי לחץ אויר לתוך החורים .

ונראה שהמים ממש זורמים טוב

 

שמתי לב שיש כמו חתיכת פח קטנה שעושה אפקט של תעלה שהמים יזרמו רק לניקוז, התעלה אצלי לא מתחילה ממש מהשמשה, אלא קצת למטה , האם זה ככה אמור להיות?, (עשו לי שחזור של החלון לפני מס' שנים)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

×
×
  • תוכן חדש...