Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לנסוע עם חבר למסלול בגרמניה-צריך ייעוץ לנהג צעיר

viper05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני לא ממש בקיא בנושא ולא ממש חפרתי לעומק.

אני מבקש מבעלי הנסיון והידע מביניכם שתעזרו לי קצת.

אני וחבר רוצים לנסוע עוד כמה חודשים לאיזה סופ"ש סתם על מנת להשכיר רכב מהנה ועוד כמה דברים על הדרך.

רציתי לברר על המסלולים שכולם מדברים פה עליהם.

איזה רכב כדאי להשכיר?

מה המגבלות לנהגים צעירים בני 22?

מה המחירים?

ואיפה הכי מומלץ לעשות את זה?

האם ניתן להשכיר רכבים כמו ניסאן GTR פורשה 911 אודי R8 ועוד מכוניות מהקטגוריה הזאת?

אשמח לתשובות בנושא.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגיל הזה אולי יתנו לך פולקסווגן פולו, יש לך בעיית גיל חמורה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אענה לך בכנות, לכן נא לא להיעלב.

ההודעה שלך מנוסחת בצורה כזאת שהיא משאירה רושם שלילי, מכאן לדעתי מיעוט התגובות.

בשילוב עם הגיל שלך ופנסי הקסנון בתמונת הפרופיל, מתקבלת תחושה שכל מה שאתה מחפש

זה לצאת לכבישי גרמניה ולהתחרע. סביר להניח שזה לא נכון, אבל אני בספק אם יש כאן מישהו

שרוצה לקת את הסיכון, ולהרגיש אח"כ אשם כשתעשה תאונה ותפגע בעצמך או במישהו אחר.

לכן בוחרים בשתיקה ומעבר להודעה הבאה.

לחילופין, ישנם חברי פורום שאומרים לעצמם "חיפוש יענה לו על כל השאלות" ונמנעים מלהגיב

גם כן, במיוחד לאור העובדה שאתה שואל שאלות די כלליות, ולא נראה שעשית איזשהי הכנה

או שיעורי בית כלשהם לקראת הנסיעה.

בכל אופן, לענייננו. אף אחד לא ישכיר לך לך רכב על מתחת לגיל 25, וגם מתחת ל-30 זה

לא יהיה קל למצוא. גם התקציב הוא לא בסד"ג של חבורת נערים אופיינית בסופ"ש, לפיכך לא

הייתי ממליץ לעבוד בכיוון הזה.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך לסופ"ש אקטיבי היא לנסוע למדינה עם כרטיסים ומחיה

זולים יחסית, כמו יוון או בולגריה, לשכור שם רכב רגיל ולהנות מהכבישים המפותלים והנופים

שיש להם להציע. מסלולים? נראה לי קצת תלוש לתאם כניסה למסלול, מזג אוויר נורמלי, רכב

שיהיה לו ביטוח מתאים וטיסה במחיר שפוי, וכל זה בסופ"ש אחד. זה פשוט לא מספיק זמן.

אני מציע לך לחזור ולעשות חיפוש, לעיין בשרשור של NMP לגבי הנורבורגרינג ובשרשורים של

עידן לגבי הנסיעה לאיטליה, ולתכנן את נסיעתך באופן נכון ויסודי. אם הפורשה והאאודי תחכנה

לך עוד כמה שנים, לא יקרה כלום.

לבסוף, בפעם האלף: אתה שוכר מכונית. סוכנות ההשכרה משכירה מכונית. בסדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה בונה מגדלים באויר על מכונית על ונסיעה במסלול, כדאי לך לוודא:

1. יש בכלל חברת השכרה שתסכים להשכיר לכם מכונית על בשל גילכם הצעיר.
  2. כרטיס האשראי שלך מסוגל לספוג את הגיהוץ הרצחני שיעשו לו בחברת ההשכרה לפני שישחררו לכם את הרכב, עבור עירבון במקרה של חו"ח נזק או תאונה.
  3. חשבון הבנק שלך יכול לעמוד בעלות ההשתתפות העצמית.
  4. יש לך את הידע והניסיון הדרושים לנהיגת מכונית על במסלול.

אני מציע לא לוותר על התוכנית הזאת, אבל בהחלט לדחות אותה לגיל קצת יותר מבוגר - גם מנטלית וגם פיננסית.

מבלי לפגוע, אני בספק אם אתה באמת מוכן להתמודד עם חוויה שכזאת (ולמען הגילוי הנאות: גם לגבי עצמי קיים אצלי ספק כזה, ואני מבוגר ממך באיזה יומיים-שלושה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך לערוך סקר באתרי האינטרנט של חברות ההשכרה, יש לא מעט כלי רכב "מהנים" שתוכל לשכור מעל גיל 21, אבל תצטרך להכין תקציבים מכובדים של כמה מאות אירו ליום. היתרון שמצאתי (לפחות בחברה בה שכרתי בשנתיים האחרונות - Sixt) היא שמחיר זה כולל ביטוח מקיף עם השתתפות עצמית כ-1000 אירו כמובן שעליך לברר פרטנית בהתאם לחברת ההשכרה ודגם הרכב.

בכל זאת יש לי המלצה בשבילך - נצל את נסיעתך לגרמניה למטרות לא פחות מהנות - מדובר בארץ ענקית עם אין-סוף פעילויות מהנות לבני כל הגילים. ואם המסלול שתבחר יכלול קטעי נהיגה בין-עירונית תוכל לשלב בו גם קצת נהיגה באוטובאהנים הנפלאים.

מצד שני - עשה הכל בזהירות ותוך הקפדה על כל החוקים, הגרמנים הם בעלי סובלנות אפסית להפרות חוק. אי שמירת מרחק, נסיעה שלא לצורך בנתיב האמצעי או השמאלי או עקיפה מימים יכולות להגרום נזק לא מבוטל לארנקך, ואלה רק דוגמאות לעבירות שבארץ ההתייחסות אליהן כמעט לא קיימת. נסה, למשל, את האתר הזה.

אם התוכנית גורמת סטיה לשוייץ או אוסטריה הקפד לרכוש את מדבקות אגרת האוטובאהן - הקנסות על נהיגה ללא המדבקות עלולים להגיע לאלפי (!) אירו, וההקפדה על החוק דומה לזו שבגרמניה (למעשה - בשויצריה עוד יותר חמורה). לדוגמא - באוסטריה נתקלתי במארב משטרתי שעסק באכיפת איתות ימינה ביציאה ממעגל תנועה!

ודבר אחרון, אופטימי: אני מאמין שחווית נהיגה בגרמניה (ושכנותיה) תגרום לך להבין את חשיבות הנהיגה הרגועה, הערנית והקפדנית, וכי תיישם נהיגה זו גם בארץ. כך תהנה יותר גם מהנהיגה בכבישי ארצנו, למרות התנהגותם הפרועה של שותפים רבים לדרך.

ד"א - גרמניה ארץ ענקית - לאיזה איזור אתה נוסע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תיהיה בעיה לשכור אודי A4, ב.מ.וו סדרה 3 ומרצדס C-Class. שווה לבדוק גם לגבי שירוקו ו-RCZ, אותן תוכל למצוא דרך Sixt.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם כולכם מתלהמים!

יש לי חבר שעשה את זה לפני שנה והוא היה בן 21, השכירו לו רכב לא רע בכלל אני אחפש אצלו בפייסבוק ואעלה לכם תמונות, לא יודע למה לא שאלתי אותו עדיין וכנראה שאני אעשה את זה עכשיו.

2. מאיפה אתם יודעים מה המצב הפיננסי שלי, כל אחד מאיתנו הקציב בסביבות ה300 יורו ליום לרכב שזה יוצא ביחד 600, לא מתאים לי לנסוע ליוון בולגריה וכו' כי פשוט משעמם שם,רוצה משהו יותר מהנה.

אתם ישר חושבים, הנה ערס בן 22 עם "קסנון" רוצה לקחת רכב ספורט ולהתפרע בכבישי גרמניה, וואלה תתביישו לכם שאתם עושים הכללה בלי להכיר את הבן אדם בכלל,אז מצטער לבאס פה את כולכם אתם טועים, ברוך ה' תקציב יש לטיולון הקטן ואני לא חשבתי לרגע שאני אוציא איזה 100 יורו על רכב מהנה.

ידוע לי שצריך 2 כרטיסי אשראי בינלאומיים.

2 אמריקן זהב זה מספיק?

3.מה שאתם רואים זה לא קסנון, לא מבין איך אתם לא מבדילים, שכחתי את השם של זה אבל אלו נורות כאלה עם עוצמה של פלאפון וגם לא, אתם בטח יודעים מה ההגדרה אבל אני שכחתי את השם של זה.

4.אין לי משהו אחד שהוא לא סטנדרטי ברכב!

ועכשיו אני אשמח לקבל תשובות מאנשים קצת יותר מביני עניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועכשיו אני רואה שהוא הוריד את התמונות מהפייסבוק.

אני מאמין שאם יש פה כמה חובבי רכב שהם חברים בכל מיני מועדונים אתם אמורים להכיר אותו, אני אשאל אותו אם אין לו בעיה שאני אפרסם תמונות שלו עם הרכבים שהוא השכיר ואני בטוח שכמה מכם תדעו מי זה.

בכל אופן מחכה לתשובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרו חז"ל:

"מוטב להיות בשקט ולתת לאנשים לחשוב שאתה טיפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק".

אני סיימתי כאן. נראה לי שכולנו ענינו לך באופן בוגר ומכובד, ואילו אתה בתמורה בחרת לנהוג באופן

ילדותי וכפוי טובה. אני מקווה שזה יעבור לך עם הגיל.

נסיעה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אענה לך בכנות, לכן נא לא להיעלב.

ההודעה שלך מנוסחת בצורה כזאת שהיא משאירה רושם שלילי, מכאן לדעתי מיעוט התגובות.

בשילוב עם הגיל שלך ופנסי הקסנון בתמונת הפרופיל, מתקבלת תחושה שכל מה שאתה מחפש

זה לצאת לכבישי גרמניה ולהתחרע. סביר להניח שזה לא נכון, אבל אני בספק אם יש כאן מישהו

שרוצה לקת את הסיכון, ולהרגיש אח"כ אשם כשתעשה תאונה ותפגע בעצמך או במישהו אחר.

לכן בוחרים בשתיקה ומעבר להודעה הבאה.

לחילופין, ישנם חברי פורום שאומרים לעצמם "חיפוש יענה לו על כל השאלות" ונמנעים מלהגיב

גם כן, במיוחד לאור העובדה שאתה שואל שאלות די כלליות, ולא נראה שעשית איזשהי הכנה

או שיעורי בית כלשהם לקראת הנסיעה.

לא יהיה קל למצוא. גם התקציב הוא לא בסד"ג של חבורת נערים אופיינית בסופ"ש, לפיכך לא

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך לסופ"ש אקטיבי היא לנסוע למדינה עם כרטיסים ומחיה

זולים יחסית, כמו יוון או בולגריה, לשכור שם רכב רגיל ולהנות מהכבישים המפותלים והנופים

שיש להם להציע. מסלולים? נראה לי קצת תלוש לתאם כניסה למסלול, מזג אוויר נורמלי, רכב

שיהיה לו ביטוח מתאים וטיסה במחיר שפוי, וכל זה בסופ"ש אחד. זה פשוט לא מספיק זמן.

אני מציע לך לחזור ולעשות חיפוש, לעיין בשרשור של NMP לגבי הנורבורגרינג ובשרשורים של

עידן לגבי הנסיעה לאיטליה, ולתכנן את נסיעתך באופן נכון ויסודי. אם הפורשה והאאודי תחכנה

לך עוד כמה שנים, לא יקרה כלום.

לבסוף, בפעם האלף: אתה שוכר מכונית. סוכנות ההשכרה משכירה מכונית. בסדר?

1+ אפילו לו רציתי להסביר בעצמי למה התחלתי לכתוב תגובה ואז מחקתי, לא הייתי עושה זאת טוב כמוך!

לפותח השרשור, אל תקח את הדברים אישית, אף אחד פה לא מנסה להתנשא עליך, פשוט קשה לענות לך ברצינות בגלל הצורה שבה אתה מתנסח.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא לוקח משהו באופן אישי אבל מה אתם מצפים שאני אתחיל לנסח פה איזה שרשור מעפן במילים גבוהות?

מה ביקשתי כולה קצת פרטים לגבי השכרת רכב כזה בחו"ל.

אף אחד לא הביא לי פה איזו טענה מוצקת שהדבר בלתי אפשרי בגלל גילי או כל דבר אחר, כל אחד הסיק מסקנות על דעת עצמו ורשמתם לי פה מקבץ של שטויות.

סך הכל אני רוצה קצת מידע, מה האפשרויות שעומדות בפניי ומה אפשר לעשות וזאת הסיבה שבאמת ביקשתי מאנשים מנוסים ומביני עניין שעשו משהו כזה בעבר שיוכלו לתת לי מידע מדוייק ולא איזה כמה חכמולוגים ש"נראה" להם שזה מה שיכול להיות.

דריש רשם לי:

אתה בעצם אומר לי אף אחד לא ישכיר לי ומצד שני אתה אומר לי שלא יהיה קל למצוא, אתה לא סגור על עצמך אז מצטער אתה פשוט כנראה לא יודע על מה אתה מדבר אם אתה לא סגור על התשובה.

תקציב,כבר רשמתי מה התקציב, בסביבות ה300-350 יורו מכל אחד ליום בקיצור גג 700 יורו לרכב ליום.

ולמה לדבר על מצב פיננסי כשבן אדם פשוט לא יודע מה המצב הפיננסי שלי את זה אני לא מבין.

ניב רשם לי שיש לי בעיית גיל חמורה,אבל על סמך מה אתה אומר לי את זה?

אני באמת מבקש משהו מוכח,נסיון משהו לא מבקש יותר מזה.

אני לא בן אדם שמחפש להתפרע, סך הכל רוצים רכב מעניין שנוכל להנות ממנו ואני מדגיש לא להתפרע כמו שאתם חושבים וזהו, אתם לא מכירים אותי לא מכירים את האופי שלי אתם לא יכולים להסיק מסקנות,תצאו מהסרט שלכם שאתם חושבים או הנה איזה ערס בן 22 עם "קסנון" רוצה לקחת איזה רכב עם 400 כ"ס ומעלה ולהתפרע בכבישי גרמניה, תפסיקו עם הסטיגמות המטומטמות האלה.

סתם שאלה בקרוב אני הולך להיכנס לשלילה לתקופה קצרה ולאחר מכן אני הולך לקנות רכב שבא עם קסנון מהחברה, אני לא קונ מהחברה אני קונה אותו בן שנה שנתיים, גם אז הייתם אומרים לי ערס עם קסנון?

למרות שמה שיש לי ברכב כרגע זה ממש לא קסנון, הסברתי מקודם בערך מה זה הנורות האלה.

בחזרה לנושא,

רק מי שהתנסה או מכיר מישהו שהתנסה או שמכיר את הנהלים בוודאות של חברות ההשכרה, כולל ביטוח גיל וכו', אני מבקש תתנו לי קצת פרטים באמת שלא ביקשתי הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, באמת שאין לי מידע מועיל להוסיף לך מעבר למה שכבר כתבתי, אבל מה שבטוח זה שגם אם היה לי מידע כזה, עם גישה כזאת מצדך אני ממש לא הייתי חולק אותו איתך.

למרות שאתה מנסה בכל כוחך לתאר את עצמך כבחור רציני ובוגר, התגובות שלך ילדותיות וכוחניות.

בהצלחה לך עם הטיול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע רק דבר אחד בנושא,

שבגרמניה אתה יכול להשכיר רכב מגיל 18 בכמה חברות השכרת רכב זה בדוק !

גיל 22 אתה יכול להשכיר גם את הרכב הכי טובשלהם.

שוב הבעייה העיקרית היא שיקחו לך יותר כסף , היות ואתה מתחת לגיל 24/25 הגיל המקובל.

אבל אתה יכול לקחת רכב מאוד חזק ולהנות.. איזה BMW וכד'.

לגבי מסלול אני לא יודע, אבל לא צריכה להיות בעייה להשכיר רכב במסלול/להיכנס.

לדוגמא באיטליה אתה יכול ללכת למפעל פרארי ולהשכיר את הרכב למספר מוגבל של דקות/חצי שעות וכו' (כמובן שזה יקר מאוד מאוד)

אבל גיל 22 תופס :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...