Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki SWIFT Sport 1.6

HawHaw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני מתעניין ברכב הנ"ל, מאוד רוצה את הרכב הזה אבל היבואן לא מייבא אותו לארץ.

האם יש דרך כלשהי לשכנע את היבואן לייבא את הרכב ארצה או אולי לעשות הזמנה מיוחדת?

הרכב עונה על כל הדרישות שלי:

מנוע 1.6, 120 כ"ס, ידנית, 3 דלתות, התנהגות מעולה, תגובת מנוע מדהימה.

קראתי על הרכב המון כתבות בארץ ובחו"ל, מה ניתן לעשות כדי לרכוש אחת כזאת בארץ?

suzuki_swift_sport_niot.net%20(10).jpg

פורסם

לא סביר כי יבואן יביא לארץ דגם במיוחד בשביל לקוח יחיד, לפחות לא בטווח המחירים של הרכב והיבואן הספציפי, שלא לדבר על כך שהיבואן צריך לבצע תקינה ולקבל עליו אישורים. כך גם בחשבון את עניין החלפים.

יש לך את היונדאי I20 עם 1.6L בעלת נתונים זהים ועדיפים במעט מהסוזוקי, שווה לבדוק.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לך את היונדאי I20 עם 1.6L בעלת נתונים זהים ועדיפים במעט מהסוזוקי, שווה לבדוק.

נו באמת, תגיד לי אתה צוחק? מה שווה לבדוק ?

ומה בדיוק עדיף ביונדאי I20 לעומת הסוויפט ספורט ? אתה כנראה לא יודע מה שווה הסוזוקי הזאת !

אין פה מה להשוות אומנם המנועים "זהים" 1.6 (וגם לא בדיוק) אבל מה עם כל השאר : השלדה, המתלים, ההיגוי וכו'.

פורסם

יש בפורום בחור שהצליח להביא I20 ידנית עם הרבה מאמץ והוא לא וויתר כשאמרו לו לא!! אלא הלך לכמה סוכנים עד שהצליח להביא אחת!

עם יש לך את הסכום לרכישת הרכב(+-) אז תברר כמה אמור לעלות רכב כזה בארץ תלך לסוכנות ותשים כסף על השולחן ,נראה מה ייצא.

פורסם

השאלה היא: חברות לייבוא אישי יכולות לייבא רכב כזה, כי בינתיים ראיתי שכל חברה לייבוא אישי מייבאת רק רכבי יוקרה.

מישהו מכיר חברה לייבוא אישי שמייבאת רכבים "פשוטים" ?

פורסם

חברות לייבוא אישי לא רוצות להתעסק ברכבים מתחת ל 300 כי אז כנראה המאמץ יותר גדול והרווח יותר קטן .

בדוק לבד מול חו"ל.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
יש בפורום בחור שהצליח להביא I20 ידנית עם הרבה מאמץ והוא לא וויתר כשאמרו לו לא!! אלא הלך לכמה סוכנים עד שהצליח להביא אחת!

עם יש לך את הסכום לרכישת הרכב(+-) אז תברר כמה אמור לעלות רכב כזה בארץ תלך לסוכנות ותשים כסף על השולחן ,נראה מה ייצא.

נתחיל מזה שהסיפור גבורה שספרת פה מאוד יפה אבל מלא באי דיוקים.

אני אשמח אם פותח השרשור יוכל להקליט את רשימת התירוצים/שיכנועים שיספרו לו לאחר שיבקש בסוכנות להביא סוויפט ידנית.

האופציה היחידה שלך זה ייבוא אישי וגם פה יש לך בעיה כי סוזוקי מיוצרת ביפן ואתה חייב לייבא מארץ הייצור וכידוע לך ביפן נוהגים בצד ההפוך של הכביש (ורכב עם הגה ימני לא ניתן לייבא).

סתם בשביל הספורט, כמה אתה מוכן לשלם על סוויפט כזו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ואם אתה כל כך מאוהב ברכב ומוכן להשקיע אני ממליץ לך לטוס לאחת ממדינות אירופה ולנהוג ברכב לפני שאתה מתחיל להילחם ולהיתחנן לכל העולם.

בלי שום קשר היבואן לא ייבא לך אחת בחיים כי רק התקינה וההיתחייבות להחזיק 7 שנים חלפים לרכב יעלה לו "קצת" יותר מהרווח שהוא יעשה עליך.

בייבוא אישי יש לי סיכוי (קלוש אבל יש) להביא לארץ רק קח בחשבון עלות אסטרונומית.

אם ייבוא אישי היה משתלם אפילו ב20 שקל במכוניות זולות תאמין לי שמר ישראל ישראלי אפילו לא היה מסתכל על היבואנים הגדולים.

פורסם
וכל הבלאגן הזה בשביל סוזוקי סוויפט, מיוחדת ככל שתהיה? נבצר מבינתי.

אני לא מבין למה אתה מזלזל ברכב הזה ?

אם אתה תרצה משהו בחיים שלך לא תנסה להשיג אותו ?! אני לא מבין אותך, מה אני חייב לרצות משהו שהוא יקר מאוד, מה רע בסוזוקי ?

סתם בשביל הספורט, כמה אתה מוכן לשלם על סוויפט כזו?

אני מוכן גם עד 120K ש"ח.

פורסם

אני מוכן גם עד 120K ש"ח.

אף אחד לא היה מוכר לך סוויפט ספורט ב120K גם אם היתה מיובאת באופן סדיר...

זה כמו ש"תהיה מוכן" קליאו ספורט ב120K, כי קליאו רגילה עולה 105 :)

בכל מקרה, גם בגרסה האוטומטית, 1500 סמ"ק הסוויפט לא כזו עגלה, וכבסיס למשחקים היא פשוט בסיס מעולה.

לא אמור להיות קשה מיד לקחת אחת כזו ולעשות ממנה מיני-טיל

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי דעתי אף אחד לא ידבר אתך (אני מתכוון לסוכנויות של ייבוא אישי) לפני שתשים 200K ש"ח על השולחן.

סתם לידע כללי, בדוק פחות או יותר כמה עלו המתחרות הישירות/עקיפות של הסוויפט ספורט בארץ (יאריס TS חדשה מהסוכנות בשנים שהיא הייתה משווקת בארץ, פיאט 500 בגרסאות החמות, איביזה בגרסאות הספורטיביות) בשביל לקבל פורפורציות כמה הרכב יעלה בייבוא סדיר. לזה צריך להוסיף עוד כ-20% רווח לסוכנות שמביאה לך את הרכב (ברכבים יקרים יותר הסוכנות מסתפקת בכ-10% רווח אבל עלות הרכב משמעותית יקרה יותר מה שמשאיר את הרווח אותו הדבר אם לא הרבה יותר גבוהה) וזה פחות או יותר המחיר שיעלה לך להכניס כזה רכב לארץ (לפי הערכתי הגסה מדובר בסכום שנושק ל-200K ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם זה ככה אז במחיר כזה עדיף כבר לקנות קליאו ספורט וזהו, חבל שיבואני הרכב בארץ לא מייבאים רכבים בסגנון הזה.

• תוכן חדש...