Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחלתי יותר להתעסק עם קבצי FLAC ו WAV שמתי לב שכשאני מעביר לUSB,הרדיו דיסק לא קורא את הפורמטים האלו:| ניסיתי את שני הקבצים ולא עבד,השאלה זה האם מישהו ניסה איזשהו קובץ שכן הרדיו יכול לקרוא ועדין לשמור על האיכות? (מדובר ב HU קלריון)

או שאולי מישהו מצא איזשהי שיטה שאפשרי לשמוע איתה שירי FLAC\WAV?

פשוט נמאס לי לצרוב כבר כל פעם כדיסק מקורי.(אני יודע שזה איכותי)

אני אשמח לשמוע כל הצעה אפשרית.

רק מי שבא ויגיד "MP3 זה איכותי" שיחסוך ממני את זה.

תודה.

Scan Speak

פורסם

לצערך אין מה לעשות. אני לא מכיר מכשיר שקורא FLAC או כל פורמט לוזלס אחר.

מי שמחשיב עצמו "אודיופיל" יצרוב דיסקים בשיטה הרגילה או ישתמש בדיסקים מקוריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא מכיר מכשיר שקורא FLAC או כל פורמט לוזלס אחר.

תכיר - פיוניר 4050 :lol: יש לי על הדיסקאוקי שלי מלא wavים, זה אולי שוקל פי 2 מflac שגם ככה שוקל לא מעט, אבל שיש לך 8gb זה מספיק.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור אני אשמח אם תוכל לשלוח לי קובץ אחד לבדיקה,אולי אני ממיר את זה מFLAC לWAV לא נכון.

חוץ מזה אם מישהו מכיר אולי אפשר יהיה פשוט לצרוב על דיסקים של 4.7ג'יגה אולי זה יעבוד? או שהרדיו לא יקרא אותו?

Scan Speak

פורסם

WAV זה לא לוזלס. הרעיון בלוזלס (lossless) הוא כיווץ ללא איבוד איכות. WAV הוא לא פורמט כזה.

אם אתה מכיר מכשיר שקורא WAV מ DOK נראה לי שזה פותר לך את הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

wav הוא לא lossless כי אין לו מה לאבד, הוא לא מקווץ בכלל, ולכן הוא כמו flac מבחינת האיכות, והפיונירים קוראים אותם מהdok באופן מושלם.. אבל הכי טוב זה carpc, אפשר לנגן מה שרוצים ובאיזה נפח שרוצים :lol:

דיסקים של 4.7 הם dvd אז אם למכשיר שלך אין תמיכה מיוחדת בdvd אז הוא לא יכיר את הדיסק הזה.

את ההמרה מflac לwav אני עושה עם התכונה הזאת בubuntu שלי:

http://soundconverter.berlios.de

ככה כל התוכנות בלינוקס, פשוט עושות מה שצריך וזהו.. בווינדוס בטח זה בא ביחד עם צריבה ומליארד הגדרות וגרסת נסיון ל30 יום עם סרגלי כלים לדפדפן, אבל אני כבר סוטה מהנושא :wink:.

הנה הקובץ wav הכי קטן שיש לי:

http://www.2shared.com/audio/1J13MnUz/Infected_Mushroom_-_Converting.html

עובד מצויין אצלי באוטו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הפורמטים האלה wav לבין הmp3 הרגיל אוכית יותר טובות / פחות מישקל ?

אשמח לקבל תשובות מפורטות עם איפשר תודהה :)

פורסם

MP3 הוא אלגוריתם פופולרי לקידוד ודחיסה מאבדת נתונים (lossy compression) של אותות שמע. מטרת האלגוריתם הינה לצמצם במידה ניכרת את כמות המידע הנחוצה לייצוג הצליל, אולם עדיין לאפשר שיחזור שישמע נאמן למקור לרוב המאזינים.

FLAC הוא ראשי התיבות של Free Lossless Audio Codec - "קודק חופשי לשמע ללא איבוד נתונים". FLAC הוא קודק חופשי ופופולרי לדחיסת שמע ללא איבוד נתונים.

בשיפוצים...

פורסם

עד כמה שידוע לי אין היום בשוק מכשירים שקוראים flac אבל לעומת זאת ברכב של ההורין שלי יש פיוניר p400 (פרימייר) שקרא wavים יופי יופי

אם אתה לא מעוניי להחליף hu תנסה קבצי aac, אולי אותם המכשיר שלך יקרא, למרות שהם לא לוסלס הם גם נחשבים לאיכותיים יחסית.

או שתמיד יש את האופציה של לנגן קבצים דרך הסלולרי, היום רובם ככולם קוראים wav ולחלקם (בעיקר אייפונים) יש נגנים שמוציאים איכות שמע מאוד טובה. אולי הטלפון שלך אפילו קורא flac

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...