Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - 270K - 330K רכב ספורטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לשדרג את רכבי (מיאטה NC משודרגת מתלים).

לאחר 8 שנים של רודסטרים (טויוטה MR2, מיאטה NB ומיאטה NC משודרגת), ברצוני להשתדרג.

תקציב: 270K - 330K. גמיש +- 20K.

הדרישות -

הנאה מנהיגה, עדיפות רבה להנעה אחורית (קשה להיגמל לאחר קרב לעשור).

מנוע חזק, עדיפות לאטמוספרי.

ניתן להמשיך ברודסטר, אבל קיימת עדיפות לקצת מקום, ולכן 2+2 (אפילו מושב אחורי "סימלי" לחפצים, יתקבל בברכה).

גג נפתח (לא גג שמש) - לא חובה כבר, אם כי אני חולה על נסיעה טופלס.

לאחר שנים ארוכות בסביבת עבודה "יפנית" למדי, ולא מפנקת, פינוק והדר יתקבלו בברכה.

עדיפות לגיר ידני. לא תנאי סף.

דבר נוסף - האופי שלי אינו חובב הזמנת חלפים מחו"ל, התקנה מקומית, מוסך לא מורשה, סדנאות וכו'. אוהב שקט וביטחון, גם בנושאי טיפולים. אחזקה לא פסיכית.

אין הכרח "לקרוע ניילונים". גם יד 2 ש.י. 2009 - 2010 שמור ובעל ק"מ נמוך, בא בחשבון.

תדמית סולידית, אך "מבצעת" תהיה מבורכת.

האפשרויות שעלו לי בראש:

אינפיניטי G37-S קופה.

אאודי A5.

בוקסטר

מוסטנג GT/שלבי

IS-250

Z-370

S-2000

Z4

Z4M

...

אופציות שקצת חורגות מהתנאים/העדפות שלי:

S3

159

BMW-325/330

BMW - 525/530

הבעיה ב- BMW בעיקר תדמיתית (בכל הנוגע ל"פתיחת עיניים" מהציבור ופחות ביחס למגזזרים וכו').

הפייבוריטיות נכון להרגע -

G37

Z370

מצטער מראש על חוסר הסדר בהודעה, נכתבת מחו"ל על מקלדת זרה.

תודה.

---

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר בימר אז יש לך גם את ה-135 קופה ידנית(דרך ייבוא אישי) יש עכשיו גם אחת כסופה ביד 2.

לגבי ההסתייגות שלך מטורבו לפי מה שאומרים הטווין טורבו הפנטסטי הזה כ״כ לינארי וגמיש שזה מרגיש כמו מנוע אטמוספרי(משהו כמו v8 קטן רק בלי הסאונד).

בנוגע ל-135 קבריו(שנמכרת בארץ עם גיר אוטומט) היא כבר כבדה מדי וגם קשיחה פחות ככה שאני בספק רב אם היא תתנהג טוב כמו הקופה.

ה-Z370 וה-G37 הן גם אופציות ראויות,אם כי ה-Z370 לא מפנקת(וגם רועשת ולא פרקטית) שלא כמו האינפינטי או הבימר.

turboy

פורסם

אני נוסע ב- 10 ימים האחרונים על G37 ואני יכול להגיד לך בלב שלם שביחס לתמורה לכסף אני אתפלא אם יש משהו יותר טוב ממנה. זה מצד אחד. מצד שני - חסרים ל- G37 כמה רכיבים כמו תקשורת וגיר ראוי כדאי להפוך אותה לספורטיבית עד הסוף ובפאן היומיומי - אני מניח שיהיו מכוניות יותר מפנקות ומעודנות ממנה. בכל מקרה - את המנוע 3.7 של ניסאן, בין אם ב- Z ובין עם ב- G37 כדאי מאד לקחת לנסיעת התרשמות (עדיף לבד, בשקט וכשאף אחד לא רואה, ועדיף לתדלק 98 קודם).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אינפיניטי G37 קופה - מכונת דריפטים מעולה. יחסית מפוארת. מאוד חזקה. גיר אוטומטי בלבד. קנייה מעולה אבל יקרה.

אאודי A5 - יותר GT ממכונית ספורט. מפנקת ומפוארת אבל לא באמת מלהיבה לטעמי.

בוקסטר - עלויות אחזקה אדירות. קניית רכב משומש. כיף אדיר בכבישים הנכונים.

מוסטנג - עבור.

IS250 - לא מכונית ספורטיבית.

S2000 - לא מספיק שדרוג.

Z4 - אפשר למצוא בתקציב M קופה (יש אחת למכירה עכשיו). מאוד הארדקור. לא סלחנית. מאוד כיף. רק שני מושבים.

לא אתייחס לאופציות האחרות כי הן מיותרות. אתייחס רק לבחירה שלי:

370Z.

מכונת נהיגה משובחת. טונות של כיף. מנוע ושלדה של G37. רמת אבזור טובה (רק אל תתן להם לשים את המערכת בהתקנה מקומית, זה נראה זוועה). מרגישה איכותית מבפנים. ניתן לקנות חדשה עם גיר ידני בתקציב (שים לב - יש הנחות של עשרות אלפי שקלים אם מתעקשים מספיק).

אתה יכול לקרוא כאן מבחן קצר שכתבתי עליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Z-370 בלי ספק.

מראה

יכולת

חדשה יחסית

ידנית

לך על הניסן...או דרך קרסו או מייבוא אישי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היי,

אני יכול לעזור קצת במה לא:

IS250 - נסעתי, זה לא מה שאתה מחפש לדעתי אמנם מפנקת יחסית ואיכות נסיעה מרשימה (שקט, ספיגת מהמורות) אבל יש כמה דברים שמזכירים את מחסן החלפים הגלובאלי של טיוטה כמו השעון... לא ספורטיבית.

S2000 - אני חושב שאתה תעדיף משהו פחות צפוף מזה...

דווקא 330 קופה יכולה להתאים לך לדעתי כאופציה לא יפאנית.

יחד עם זאת, היות ואני מאוד מתחבר למה שאתה כותב (הייתה לי מיאטה NB, עכשיו WRX2006) - אני הייתי בודק את האינפיניטי\Z370.

שיהיה בהצלחה,

בובי

פורסם

היי , אני מצרף קישור לדיון המשווה בין S2000 לבין 370Z , מתוך פורום מוכר של 370Z .

הסיבה ששיתפתי בקישור הזה , היא היות וזוית הראייה שלי על מכוניות היום מתחילה מ-S2000 שכיום אני נוהג על אחת , והדיון הזה נותן פחות או יותר את השורה התחתונה בין כמעט כל רכב מהרשימה שלך לבין ה-S2000 .

בגדול , גם אני בדעה שה-370Z באבזור הספורט היא האפשרות הטובה ביותר .

עם זאת , לפני ה-S2000 הייתה לי מכונית שעדיפה הן על ה-S והן על ה-Z בכל התחומים (ביצועים , יוקרה , ספורט , מסורת , הנדסה וכו') , וכמו כן הייתה ואם אגרד עדיין יש את האפשרות לרכוש 370Z , ובכל זאת אני בוחר כיום להישאר עם ה-S2000 .

מה שאני מנסה לומר הוא לא דווקא שתקנה את ה-S2000 , אלא שלדעתי , מכוניות "כאלו" לא קונים בהתבסס על החלטה (תכונות VS תכונות) , אלא בבחירה (פשוט המכונית שעושה לך את זה) .

אם קונים מכונית לפי החלטה היא לעולם לא יכולה להיות שלמה , כי תמיד תהיה , ואם אין אז תוך כמה חודשים כבר תהיה , מכונית טובה יותר בתחומים שלפיהם החלטנו .

אני בטוח שכבעל מיאטה , תוכל להבין את זה .

אגב , אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי בימינו , אבל בזמנו שלמדתי מעט על ה-370Z , הייתה בעיה שהשמן מגיע לטמפרטורות גבוהות מידי .

בגירסאת הניסמו פתרו את זה ע"י הוספת קולר שמן , והרבה בעלים של הגירסאות האחרות הוסיפו קולר שמן אפטר-מארקט .

אם ה-370Z תהיה הבחירה שלך , הייתי מברר מעט על העניין ואיך פותרים אותו .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בקיצור, כמו בדיון עם עופר אותה מסקנה - לך על אותו שגורם לך להזיל ריר 8)

כי לשים 300,000 ש"ח על רכב ספורט שלא פורט של נימי תשוקתך נראה לי לא נכון.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הS2000 עונה על הדרישות שלך כמעט אחד לאחד (חוץ מנושא הפינוק). אני לא הייתי מסוגל לחיות איתה, ולו רק בגלל שבתחום המת של המנוע היא גרוטאה רצינית, ובשביל להנות מהמנוע אתה צריך לסוע כמו חוליגן וזה לא מתאים לי כל הזמן. והיא לא נוחה אם אתה גבוה.

S3 היא לא מכונית ספורטיבית. סתם A3 אוחזת מאוד ומהירה למדי. אם אתה מוכן לשקול S3, תעשה סיבוב על הGTI החדשה. יש סיכוי שתאהב אותה יותר.

הIS250 איטית, צפופה וממש לא מצדיקה את המחיר שלה. קנה סופרב וR1 במקום.

בוקסטר ממש לא מתאימה למי שמחפש ראש שקט, בעיקר מבחינת "אפשרות הנזק המשוקלל" (סבירות קלקול כפול מחיר החלקים).

זה לא אוטו שהייתי קונה על השקל האחרון שלי.

אמורה - או לפחות הייתה אמורה - להגיע שירוקו R. זו אופציה מעניינת מכל הבחינות.

אל תפסול את המוסטנג - אם אתה מצליח להניח את ידך על ה2011 (הדגם המעודכן) עם הV8 (מגיע עם 400 ומשהו כ"ס), זו צריכה להיות חוויה רצינית. היא קיבלה ביקורות טובות מאוד בעיתונות (גם האירופאית), עם השוואות לM3.

וכמו שאמרת, Z370 או G37, נראות כמו מה שאתה מחפש. ספר מה החלטת. אולי Z370 קאב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אמורה - או לפחות הייתה אמורה - להגיע שירוקו R. זו אופציה מעניינת מכל הבחינות.

אל תפסול את המוסטנג - אם אתה מצליח להניח את ידך על ה2011 (הדגם המעודכן) עם הV8 (מגיע עם 400 ומשהו כ"ס), זו צריכה להיות חוויה רצינית. היא קיבלה ביקורות טובות מאוד בעיתונות (גם האירופאית), עם השוואות לM3.

וכמו שאמרת, Z370 או G37, נראות כמו מה שאתה מחפש. ספר מה החלטת. אולי Z370 קאב?

השבוע חזרתי מארה"ב. קראתי את הכתבה באחד המגאזינים שהשוותה בין המוסטנג GT (הכחלחלה) ובין ה- M3 (האדומה). המוסטנג הפסידה, אבל בעצם ניצחה !!! לטעמי, יש משהו בתחושות, בעידון ובאלגנטיות, שלא נמדד במספרים. מה גם שמדובר במגאזין אמריקאי, על כל המשתמע מכך.

עדכונים:

מחר נסיעות מבחן בשתי הפייבוריטיות. !!!

אינפיניטי G37 דגם GT (למעשה, רמת גימור בלבד). ה- S (מתלים מוקשחים, ג'אנט 19 וכו') עולה הרבה יותר, לצערי. המינוס העיקרי - בכל הדגמים של אינפיניטי מדובר בתיבה אוטומטית בלבד.

שמתי עיניי על רכב משומש, 2009, 21,000 ק"מ. שמור למדי. המחיר של חדש 470K.

המשומש (ממרץ 09 על הכביש) - 300K. נשמע כמו עסקה מעניינת.

מינוס נוסף - הרושם הראשוני שהרכב הותיר עליי - לא היה מרטיט (כפי שראוי שיהיה ברכב בעל מחיר כזה).

Z370. מחר כאמור, נסיעת מבחן. יש אפשרות להזמין ידנית 6 הילוכים (יתרון מבחינתי).

על פניו, רכב ש"מדגדג" לי הרבה יותר מה- G, כך על פי מדד "דגדוגי" בעת פגישת הרכב לראשונה. עם זאת, ישנה תחושה קצת יותר "פלסטיקית", לעומת הפאר שבאינפיניטי.

מינוס מסוים - רודסטר/קופה בלבד. 2 SEATER. עד איזה גיל אמשיך להיות אגוצנטרי ולא להסיע אף אחד (למעט אישתי) ??!!:roll:

הרכב כחדש - סביב 350K. הדגם הפתוח (רודסטר) - סביב 400K. תיתכנה הטבות/הנחות יבואן. או שמא - ייבוא אישי.

מישהו מעלה על דעתו אופציות נוספות שכדאי שאבחן ? אולי A5 ? האם מאכזבת בנסיעה מאתגרת ?

השירוקו R - איזה סוג הנעה ? אם קדמית - אז בוודאי שאין מה לדבר.

מישהו יודע האם יש דיפרנציאל מוגבל החלקה ב- 370 ?

---

פורסם

אם אני זוכר נכון, לגרסת ה"ספורט" של ה-Z יש דיפ' ויסקוזי. לא סגור על אם גם לגרסה הרגילה יש. וכן, כמו שאמרתי - מקבלים הנחות. ייבוא אישי הוא מסובך ויקר כי היא מיוצרת ביפן.

A5 (שוב, כמו שכבר אמרתי) לא תספק אותך בנסיעה אתגרית.

שירוקו R היא הנעה קדמית וכמובן לא רלוונטית (מה לעשות, התבגרנו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כנראה שלא שמת לב, אבל סדרה 6 עולה יותר מכפול מהתקציב, ולא נראה לי שהוא מעוניין לקנות רכב בן 4. מה גם שהיא לא ספורטיבית ברמה הדרושה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לדעתי 335 עם הטורבו הכפול והמצויין בת שנה+.

רכב חזק מאוד, מפנק, הנעה והנאה אחורית, מקום ל 2+2 בנוחות ובעצם אם אתה מוכן להתפשר על רכב בן שנה+ אתה מקבל יותר מכל רכב אחר שהוצע פה ומתאים לכל הדרישות שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...