Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - 270K - 330K רכב ספורטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך

ראיתי באתר של כונס נכסים שיש ב.מ.וו. 330 קבריולט שחורה למכירה, מחירון 330 אולי תוכל להוציא את זה במחיר מעניין. כנס לאתר כונס אונליין.

1. מתפרסמת בזאת הזמנה להציע הצעות לרכישת הרכב הבא:

ב.מ.וו 3301 קבריולט, שנת יצור 2008, צבע שחור מטלי, מס' רישוי 6003116.

בהצלחה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לדעתי ה-370Z הכי מתאימה לך. אומנם היא רק 2 מקומות שזה חיסרון.

אפשר גם לקבל הנחה מאוד יפה על המחיר הרשמי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מכיוון שאתה מגיע מרודסטר כיפית אז כדאי שתנסה את הBMW סדרה 1 (לבוואריין בהרצליה יש אחת יפייפיה ) או את Z4M שיצא לי לנהוג בה קצת והיא איכותית מאוד וכיפית יותר (בעיני) מ MX5.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

טוב,

לאחר נסיעת מבחן הבוקר, על ה- 370, יש לי רק דבר אחד לומר: WWWWWWOOOOOOOOOOOOWWWWW

כשהלסת תשוב למקומה, אני מניח שאצליח לעדכן.

אין טעם בכלל לנסיעת מבחן על ה- G37.

מצאתי את שחיפשתי.

הפור נפל.

עכשיו נשאר רק...............לרכוש אחת !

---

פורסם

מכמה חברה שנסעו על האוטומת יש הבדל גדול עם הידנית.

בנס הרים עם האוטומט היה ממש קשה לנהוג היא כול הזמן זרקה,עם הידנית היא התנהגה אחרת לגמרי.

פורסם
מכמה חברה שנסעו על האוטומת יש הבדל גדול עם הידנית.

בנס הרים עם האוטומט היה ממש קשה לנהוג היא כול הזמן זרקה,עם הידנית היא התנהגה אחרת לגמרי.

ההבדל הוא לא בין ידני לאוטומט, אלא ככל הנראה גרסה רגילה מול גרסת "ספורט" עם דיפרנציאל מוגבל החלקה. נס הרים הוא כביש מבחן גרוע למדי למכוניות מהסוג הזה, בכל מקרה - אחיזה נמוכה במיוחד בגלל אספלט חלק ביחד עם צמיגים רחבים ומנועים חזקים לא מובילה לתוצאות מרשימות.

בכל מקרה, יש בקרת יציבות והרכב אוחז מאוד כשנוהגים אותו נכון. יש לו נטייה להידוקי קו אגרסיביים, ויכול להיות שלאנשים מסוימים זה מרגיש כמו "זריקה".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אתה צודק בידנית יש דריפנציאל,כנראה שזה עושה את ההבדל.

היא דווקא מתנהגת(הידנית) בלי בעיות בנס הרים ממה שיצא לי לראות מנסיעה אחריו דיי הרבה פעמים.באמת ברמה מאוד גבוהה של התנהגות!

וזה לא הרגיש להם, זה זורק.

יריב.

פורסם

אני חושב שכדי להבין את פוטנליאל הגלום ברכב גם התרשמות מגרסא אוטומטית זה טוב.

במיוחד כאשר מדובר בגרסא מוצלחת.

לגבי זריות זנב בנס הרים :oops:

חוץ מתחילת עליה של אשתואל אני לא מצליח לחשוב על עוד קטע איפה בדיוק מגיעים לסיטואציה הזו.

כמובן בתנאי שלא עושים את זה בכוונה או בגלל נהיגה לא נכונה.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
היא דווקא מתנהגת(הידנית) בלי בעיות בנס הרים ממה שיצא לי לראות מנסיעה אחריו דיי הרבה פעמים.באמת ברמה מאוד גבוהה של התנהגות!

וזה לא הרגיש להם, זה זורק.

יריב.

לגבי זריות זנב בנס הרים :oops:

חוץ מתחילת עליה של אשתואל אני לא מצליח לחשוב על עוד קטע איפה בדיוק מגיעים לסיטואציה הזו.

כמובן בתנאי שלא עושים את זה בכוונה או בגלל נהיגה לא נכונה.......

תגידו, אנחנו נוסעים באותו נס הרים?

הכביש העולה מאזה"ת בית שמש לכיוון בר-בהר, וגם הכבישים שבהמשך לאורך הדרך עד ליציאת באשתאול, כולם מ-א-ו-ד חלקים. תוסיפו על כך את העובדה שלאורך הכביש יש הרבה מקטעים של שינויי כיוון (פנייה ימינה ומיד אחריה פנייה שמאלה וכדומה) ותבינו שיש מכוניות ספורט שמתקשות מאוד לייצר קצב מהיר לאורך הכביש הזה.

הסובלות העיקריות הן מכוניות בעלות מנוע מרכזי, כמו הבוקסטר שחווית הנהיגה בה בנס-הרים הותירה אותי עם רגליים משקשקות. מיד אחריהן - מכוניות הנעה אחורית עם הרבה כוח (כמו ה-Z).

באופן מעניין, דווקא משפחתיות סטנדרטיות הן הרבה יותר ברות ניצול בכבישים הללו, ולו מכיוון שהיחס בין מגבלות המנוע והבלמים למגבלות האחיזה הוא הרבה יותר ישיר (בגלל חוסר האחיזה).

בנוגע ל"זה זורק" - הם נסעו עם בקרה מנותקת או מחוברת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אותך צריך ללמד? :lol:

נושאים חלק וזהו.

אולי בגלל שבאמת אף פעם לא הייתי עם רכב הנעה אחורית עם הרבהההההה כוח.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה לא חייב הרבה כוח. גם המיאטה או עם S2000 אי אפשר באמת לנסוע ב-90%+ על הכביש הזה, בניגוד לסדום ערד נניח. אם תנסה, תגלה שהבקרה עוצרת אותך או שאתה מחליק יותר מדי כשהיא מנותקת (ואז אתה לא ממש נוסע חלק...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שלום שוב, רוני ג'נה ואחרים,

כפי שציינתי בהודעה קודמת, אני נפעמתי מעוצמת הרכב, אף שנהגתי בתיבה האוטומטית (שגם היא מהירה מאוד, העברות חלקות וללא איבוד מומנט, למעט מעבר 3-4, כפי שדיברנו רוני).

ההתלבטות שלי כעת היא כמובן בין התיבות. אין דגם ידני בסוכנות, כך שההחלטה צריכה להתקבל ללא הבנה מוחשית.

כמו כן, הסוכנות לא יודעת לומר האם יש LSD בשני הדגמים. השמועות אומרות שיש בדגם הידני. שמועות אחרות מדברות על "חבילת ספורט".

כך או כך, בסוכנות מצוינות 2 אפשרויות בלבד. חבילת BASE וחבילת PACK. על פניו, מדובר בגרסאות אבזור בלבד ולא ב"חבילת ספורט".

לדידי, שתי התיבות מגיעות עם אותה שילדה ומתלים.

שיטוט בגוגל טרם הניב תוצאות.

אפשרות נוספת שנבחנת היא רכישה דרך ייבוא אישי. ייתכן וזול משמעותית מהסוכנות.

וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על האפשרות להתמקח וללכת על הרודסטר (תגיע לארץ הקודש בסוף נובמבר בלבד).

---

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...