Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - 270K - 330K רכב ספורטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

אתמול, 7.1.11, בשעה 12:00 לערך אספתי את ה- Z מהסוכנות. ב- 24 השעות הראשונות עברתי סדק גודל של 250 ק"מ, וזה עוד ביום גשום למדי...

אני אשתף בתמונות בהמשך, אבל בגדול אני SPEECHLESS לגמרי. הכוח, ההגה, הכוח, האיכות, הכוח, האחיזה, הכוח - אלוהים ישמור - כמה כוח...:evil:

מסתבר שהמעבר מהמיאטה לא כל כך פשוט. :wink:

---

פורסם

העלת בי חיוך גדול.

אחרי שקראתי את ההודעה שלך על שאספת את הרכב המושלם הזה מהסוכנות, ישבתי 5 דקות ולדמיינתי את הרגע.

הייתי מוכן להתחלף איתך לרגע הזה, אווצ' איזה רגע.

תתחדש, תהנה מלא ותיסע בדרכים ישרות ! (או שלא :lol:)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תתחדש קנית רכב מדהים.

סתם שתדע שיש כמה סוסים שמתחבאים להם שם במנוע,בקלות אפשר להוציא שם 40+כ"ס וים מומנט,אחרי השיפור בכלל האוטו מרגיש חזק רצח.

פורסם

ברכות לקונה, אני מקנא.

סקירה עניינית - לפורום כללי.

חוויות אישיות ותמונות - בעוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...