Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אאוטלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט וממש אין לי המון כסף להשקיע באוטו, אבל אני כבר חייב אחד. אני ממש לא נוהג הרבה (אוהב ללכת הרבה ברגל, לפעמים מונית פה ושם) אבל צריך שיהיה לי אוטו לסידורים קטנים בתוך העיר וכאלה. כדאי לי ללכת למתחם אאוטלט של אלבר ולרכוש משם בהנחה גדולה? אני מזכיר שוב שאני שומר טוב מאוד על הרכב וכמעט לא נוהג, אז האם זו יכולה להיות עסקה משתלמת בשבילי? אודה לדעתכם

פורסם

שלום,

היתי שם ביום ראשון שעבר. הרכבים המוצעים באוטלט רובם עברו את ה120 אלף ק"מ ופרט למכוניות יונדאי גטס שמחירה בסביבות 40-45 אלף ש"ח אין מכוניות קטנות וזולות. ואם אתה סטודנט זה לא מעט כסף...

חפש בשוק הפרטי זה עדיף ובטח זול יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תחפש בשוק היד שנייה ולא מחברות ההשכרה, כי הרכבים בחברות ההשכרה לרוב עוברות התעללות ובנוסף המכוניות עם ק"מ גדול.

תנסה למצוא רכב קטן ושמור (ממליץ לך לחפש רכב שהיה אצל פנסיונר/נכה, כך הסיכויים שהוא "הרג" את הרכב יותר נמוכים)

פורסם

אם כמות הק"מ שאתה עובר, לא חורגת מ-10 אלף ק"מ, אפשר לקנות באאוטלט.

מציע לך להתמקח טוב טוב על המחיר, לא לשלם יותר מ-35 אלף ש"ח על גטס שעברה את ה-120 אלף ק"מ. זה ה-מ-ו-ן.

אם אתה מקבל הנחה נאה, ספר טיפולים מסודר והתחייבות שלהם לתקן את כל מה שיוצא בבדיקה, זה שווה.

כמובן, כל זה בתנאי ואתה לא נוסע יותר מדי.

קח בחשבון - ביום המכירה, עוד 4-5 שנים, לא תקבל על הרכב יותר מ-10 אלף ש"ח.

פורסם

לא יודע מה כולם נבהלים מהאאוטלט, למצב כמו שלך זו יכולה להיות עסקה טובה. אם אתה כבר באלבר תבדוק מבצעים, למשל אני יודע שיש להם מבצע שאתה משלם מקדמה לא גבוהה ואת השאר בתשלומים נמוכים, אולי גם זה הסדר שיוכל להתאים לך

פורסם
אם כמות הק"מ שאתה עובר, לא חורגת מ-10 אלף ק"מ, אפשר לקנות באאוטלט.

מציע לך להתמקח טוב טוב על המחיר, לא לשלם יותר מ-35 אלף ש"ח על גטס שעברה את ה-120 אלף ק"מ. זה ה-מ-ו-ן.

אם אתה מקבל הנחה נאה, ספר טיפולים מסודר והתחייבות שלהם לתקן את כל מה שיוצא בבדיקה, זה שווה.

quote]

רכבי אאוטלט נמכרים AS IS

אין תיקון ליקויים לאחר בדיקה.

• תוכן חדש...