Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה,

שניה לפני שאני לוקח את הפלסטלינה של האחיינים שלי ומעצב לי רכב יום הולדת, אני מבקש הסבר.

חיפשתי בפורום, חיפשתי גם בגוגל ויוטיוב - אבל בהיעדר המונח המקצועי/לועזי שלה , התוצאות הכזיבו.

מהי הפלסטלינה? כיצד אני משתמש בה, ולמה היא טובה ליהודים בכלל?

תודה מראש,

ארז

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אבל clay זה חימר :shock:

תודה רבה דניאל.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בגדול בפלסטלינה משתמשים או עם מים רגילים או עם חומר סיכוך שמגיע עם הערכה, תלוי בסוג הפלסטלינה. אבל לעולם לא עובדים איתה על יבש

התפקיד שלה ממה שאני יודע הוא למשוך לכלוך שנדבק בשכבת הלקה שעל הצבע ושלא יורד בשטיפה מסורתית , היא חודרת לנקבוביות של הצבע ומסירה את הלכלוך שלא נראה לעין, היא גם משאירה מרקם חלק מאוד, רצוי וחובה לעשות ווקס לאחר הפלסטלינה כי למעשה בלי הווקס צבע הרכב נשאר ללא שכבת מגן על הלקה.

יש הרבה חברות, אני אישית מעדיף את של מקגוויר כי היא בעצם היחידה שאני השתמשתי איתה. העבודה לא קלה בכלל וארוכה מאוד.

מומלץ להתכונן נפשית ליום עבודה כזה :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זו עבודה קשה? הצחקת

ניסית פעם למרוח ווקס עם 2 סמ"ר של צמר גפן? בתנועת מריחה מעגלית כמובן :-P

פורסם

לא לא לא.

עבודה סיזיפית זו עבודה שאין בה תועלת או תכלית (לרבות סיפוק).

אחרי ווקס אני צריך סולם כדי להוריד בחזרה את גאוותי על עבודתי הנאה (רכב שחור + ווקס טוב = like like like )

החלו חיפושי הפלסטלינה :-)

פורסם

אני קונה מהמוכר הזה. הוא מאוד אמין, קיבלתי את המוצר ב9 ימים, כבר הזמנתי פעמיים.

המוצר מצוין אגב ועושה עבודה מעולה.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350239423077&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1460wt_939

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...