Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק, רכשתי פקקי ונטילים מאלומיניום מוברש... אין צורך :)

אייל, אני מתנצל על הנימה הידענית אבל יום אחד אולי תגיע למצב בחיים שלמרות שהרכב שלך מאוד חשוב לך, אין לך זמן להשקיע בו את הזמן שהשקעת בו בעבר.

נו, זה ברור.

המצב הזה קורה כיום (מזל שיש חגים ארוכים) . אני משתדל לפצות על זה עם חניות מקורות, כיסוי הרכב בעבודה וכו' מה שמגדיל את "מרווחי הטיפולים" מבחינת ווקסים וכו'.

מבחינת פותח השרשור, לא מדובר בשאלה של זמן לכן מה שאתה אומר - לא רלוונטי- הוא רשם משהו כמו :

רחצתי את הרכב , הזעתי , לא בא לי יותר להזיע לכן בפעם הבאה אכניס אותו לרחיצה.

כשאני חושב על זה עכשיו, אין כאן ממש פואנטה ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור:

אני נמצא כל היום באזור של רחיצת מכוניות בצורה ידנית (ג'רניק-סבון-ג'רניק-ייבוש ידני).

ויש לי אפשרות כל הזמן לנקות את הסמארט שם בסוף כל יום, ניקיתי שם עד היום את הTT של אבא שלי וה500 של אחי הגדול, התוצאה הייתה מדהימה והמכוניות הבריקו. (אני ניקיתי והשקעתי על הניקיון, בלי העזרה של העובדים)

יש לזה סיכון לעתיד הרחוק על צבע של הסמארט? שמתכוונים שטיפה עם מכונה, זאת הכוונה? או שזאת עדיין נחשבת שטיפה ידנית?

אם אני אנקה את הסמארט במרחק גדול שהג'רניק לא יהווה פגיעה ישירה בסמארט כלומר שרק האדים והמים העדינים ממרחק של כמה מטרים יפגעו, זה מהווה סכנה לצבע?

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
כנראה לא מספיק או כנראה אתה לא נגוע בחיידק שאנחנו נגועים בו - של פנאטיות יתר.

שום התנשאות, זו דיעה אישית. אתה לא יכול לפטור את עצמך בצורה הזו.

תגיד שהרכב לא מספיק חשוב לך כדי להשקיע בו כמה שעות זיעה בשבוע (או שפשוט אין לך זמן) , אין בזה שום בושה. דווקא זה יותר הגיוני בעיני רוב הציבור.

אני דווקא נהנה מזמן איכות עם הרכב, גם אם זה כרוך בקצת זיעה. (בחג החולף עבדתי במצטבר כ10 שעות על הרכב בפרוייקטים שונים והורדתי הרבה ליטרים של זיעה :))

את הרכב שלי רכשתי אחרי יותר משנה וחצי של חלום עליו. תמיד כשראיתי רכב כזה בחניה או אחד שפשוט עבר לידי, נדבק לי כזה חיוך דבילי לפנים, שלא היית מאמין שאני אחד מאלו שיש להם בעיות עם חיוכים :).

אז אחרי שנה וחצי ואחרי שהקפתי את הארץ, מצאתי את את האחת. להגיד שאני לא אוהב אותה? אני מפחד מהשריטה הכי קטנה שאני יכול למצוא ברכב. רכבים מתקרבים לרכב? הלב שלי רועד ויחד איתו גם כל הגוף.

כפי שאתה מבין, אני נמצא בשלב הראשון במערכת היחסים שלי עם המכונית (איכשהו לכתוב רכב יהיה גיי עכשיו) ואני מאוד שומר עליה. מקווה שהאהבה תרד, כיוון ששריטות, אם נרצה או לא, תמיד יהיו וחייבים לקחת הכל בפורפורציות (אני לא מאמין שאני רושם את זה).

בכל מקרה, כל מה שרציתי להבהיר הוא שהרגש שאני מרגיש עם ה"יפנמוטית" הוא בדיוק אותו הרגש שאתה מרגיש עם הגולף.

מעניין מי זה הבחור שראיתי שבוע שעבר שמנקה את פתחי האיוורור בגולף דור 6 עם מקלוני אוזנים ומוריד לכלוך מהחריצים של הצמיגים בעזרת קיסמי שיניים שחלילה לא יישאר לכלוך.

לסיום הבחור פירק את הפקקים של הוונטילים וטבל אותם בדלי עם סבון ושיפשף את הלכלוך עם מברשת שיניים.

:roll::idea:

אני חולה על אנשים כאלו.

אני לא מתבייש לצפור להם ברמזור ולהגיד להם כל הכבוד.

הלוואי וכולם היו נותנים כבוד אחד לשני.

פורסם
את הרכב שלי רכשתי אחרי יותר משנה וחצי של חלום עליו. תמיד כשראיתי רכב כזה בחניה או אחד שפשוט עבר לידי, נדבק לי כזה חיוך דבילי לפנים, שלא היית מאמין שאני אחד מאלו שיש להם בעיות עם חיוכים :).

אז אחרי שנה וחצי ואחרי שהקפתי את הארץ, מצאתי את את האחת. להגיד שאני לא אוהב אותה? אני מפחד מהשריטה הכי קטנה שאני יכול למצוא ברכב. רכבים מתקרבים לרכב? הלב שלי רועד ויחד איתו גם כל הגוף.

כפי שאתה מבין, אני נמצא בשלב הראשון במערכת היחסים שלי עם המכונית (איכשהו לכתוב רכב יהיה גיי עכשיו) ואני מאוד שומר עליה. מקווה שהאהבה תרד, כיוון ששריטות, אם נרצה או לא, תמיד יהיו וחייבים לקחת הכל בפורפורציות (אני לא מאמין שאני רושם את זה).

בכל מקרה, כל מה שרציתי להבהיר הוא שהרגש שאני מרגיש עם ה"יפנמוטית" הוא בדיוק אותו הרגש שאתה מרגיש עם הגולף.

אני חולה על אנשים כאלו.

אני לא מתבייש לצפור להם ברמזור ולהגיד להם כל הכבוד.

הלוואי וכולם היו נותנים כבוד אחד לשני.

האובססיה לניקיון ושמירה על הרכב מפני שריטות/לכלוך/תקלות או חלילה מישהו הטיל על הרכב שלך פולסא דנורא עשוי לעבור עם הזמן או ברכישת רכב חדש אחר.

אם זה לא עובר לאחר מספר שנים מומלץ לגשת לטיפול התנהגותי.

אינני מתכוון חלילה לפגוע במישהו או להעליב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מהיום שקניתי את הסמארט שלי, אני באובססיה מטורפת על ניקיון עליה ועל כל דבר שקשור אליה שלא ייחסך עליה שקל.

ניקיון יסודי כל פעם, פוליש-ווקס אחת לתקופה, הרכב לא חונה במקומות שיש סיכוי מסויים שיפגע, מקפל מראות לפני כל יציאה מהאוטו, כשאני בבית, הרכב מחנה אך ורק בתוך החניה שלנו אין מצב היא מחנה בחוץ, גם אם זה לדקה.

יש לי אובססיה לא נורמלית כלפיה, ואני אוהב את זה.

אף אחד לא נשען על הרכב, בטח ובטח שלא מניח דברים על האוטו, לא נכנסים מלוכלכים, בחיים לא נסעתי איתה לים, וכל מה שאפשר לעשות כדי לשמור עליה.

החברים אומרים שזה חולני כבר :roll:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לא פגע, אבל גם לא נשמע חכם במיוחד.

כל אחד עובר את השלב הזה, יש כאלו שאפילו נשארים בו :)

לפי דעתי אם השלב הזה לא עובר כנראה קיימת בעיה. ומי שרוצה להשאר במצב הזה אחלה.

איזה כייף לי :)

פורסם
ומי שרוצה להשאר במצב הזה אחלה.

לא כשאתה צריך להיות בסביבתו, או חס וחלילה בסביבת הרכב שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם זה לא עובר לאחר מספר שנים מומלץ לגשת לטיפול התנהגותי.

1 +

מסכים איתך ב- 100%, יש גבול כמה אפשר לשמור ו/או לנקות בקפדנות יתר (נקרא לזה כך) את האוטו. מחר אני לוקח את האוטו לשטיפה חיצונית ופנימית במכון שטיפה - באמת שאין זמן וכוח כדי לשטוף אותו בעצמי במשך 3 שעות, ועוד להסתכן בקנס של 250 ש"ח על המים מהצינור. כולה פאביה...

פורסם
איפה כוכבי כשצריך אותו? (רק הוותיקים יודעים...:))

:lol::lol::lol::lol::lol:

אפרופו אלמרה :)

ובנימה של רצינות - אני דווקא מסכים עם הבחור עם האלמרה. הרכב הראשון שלי היה טויוטה קורולה ידנית מודל 93. אהבתי אותה מאוד, וגם היום, כשיוצא לי לנהוג על רכבים 'קצת' יותר מעניינים, כשאני רואה קורולה 93 ידנית ברחוב אני נזכר באוטו הראשון שלי. אוטו ראשון זה אוטו ראשון, גם אם מדובר בטוק-טוק.

פורסם

האוטו הראשון שלי היה פיג'ו 306.

כשאני רואה אחת כזו בא לי לירוק כאילו עבור מולי חתול שחור :)

1 +

מסכים איתך ב- 100%, יש גבול כמה אפשר לשמור ו/או לנקות בקפדנות יתר (נקרא לזה כך) את האוטו. מחר אני לוקח את האוטו לשטיפה חיצונית ופנימית במכון שטיפה - באמת שאין זמן וכוח כדי לשטוף אותו בעצמי במשך 3 שעות, ועוד להסתכן בקנס של 250 ש"ח על המים מהצינור. כולה פאביה...

כולה פאביה? אתה חש בטוב? לקחת משהו? :)

רצית להגיש תביעת מליונים נגד החברה בגלל שריטה מיקרוסקופית בדשבורד, ולהגיש תביעת מיליארדים על זה שקיבלת מספר רישוי שניתן לדגמים מבוגרים מהרכב שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי היום אין לי כח ולא זמן לטקס הזה.

וגם כשיש לי אני מגלה שהחבר'ה בשטיפה עושים את זה הרבה יותר טוב ממני.

אז פעם בחודש כמו שעון אני נכנס לשטיפה עם מכונת ג'ילדות - כאלה שמרביצות ברכות על הפח ולא מסתובבות - ממשיך לניקוי פנימי ידני ויושב בעמדת המתנה עם חלון זכוכית גדול שצופה על הרכב בזמן שאני במזגן עם עיתונים יושב ושותה קולה קרה.

התענוג עולה לי 76 שקל אבל רמת הנקיון שהרכב יוצא משם פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש.

לי זה שווה.

(מה גם שהאוטו שלי גדול - שטיפה עצמאית תיקח חצי יום נראה לי..)

• תוכן חדש...