Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם עצלנים כל כך!

תיכף תגידו שלפעמים אתם אוכלים במסעדות ולא בבית

מסתפרים אצל ספר ולא עם סיר על הראש אצל אמא

משלמים לעוזרת בשביל שהבית יהיה נקי

לפעמים אני מסתכל על מה שנהיה מאיתנו, ואני מזיל דמעה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי והיה לי יותר זמן פנוי כדי לשטוף בעצמי את הרכב...פעם בחודש אני מצליח למצוא שעה וחצי לניקוי רציני, בכל שאר הפעמים לוקח לשטיפה שאני סומך עליה.

פעם הייתי מנקה את הרכב בעצמי פעם בשבועיים ומשקיע כ- 3 שעות בניקוי פנים+חוץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני מאמין שזו אותה ההנאה גם כאשר אתה רואה אותו אחרי שנשטף ע"י אנשים אחרים :).

מאז שהאוטו נקנה ב2003 אף אחד לא שטף אותו חוץ ממני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הכיטוב לא לשטוף, זה שומר על הצבע.

תמיד יש חשש מזה שהצבע יירד יחד עם האבק :roll:

מסתפרים אצל ספר ולא עם סיר על הראש אצל אמא

אתה צודק. דבר ראשון על הבוקר אני שם על הראש סיר ומתחמש בסכין חלודה. אחרי דבר כזה כבר לא אפחד מחוקרים בכלא סיני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה עוד כלום.

אני הייתי רגיל לתדלק את המגאן בתחנת דלק הנותנת שטיפה חינם באיזור אור יהודה (לא אנקוב בדיוק בשמה).

הייתי ממצה את המבצע כולה בהטבת כרטיס מגה + תשלום בכ. אשראי חבר ובנוסף לזה גם שטיפה חיצונית חינם.

כאשר היו מנסים לדחוף לי ניגוב + ווקס ב 10 ש"ח, הייתי מסרב.

את ניגוב הרכב הייתי מבצע בעצמי בסמוך למקום השטיפה.

כנראה סומנתי על ידם - הנקמה לא איחרה לבוא.

הכנסתי את הרכב למנהרה, וכשקיבלתי אותו בצד השני - הוא היה עם חלון קדמי ימני פתוח !!! - הרכב התמלא מים.

פתחו לי את החלון ממש לפני הכניסה למנהרה !!!

יותר באסה מזה לא יכול להיות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
מה הסיבה שאתה כל כך התאמצת בשטיפה ולא מוכן לשטוף שוב?

הסיבה פשוטה אני חושב:

היום שטפתי מכונית בפעם הראשונה מזה כארבע שנים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מדובר בדעתי הפרטית בלבד, ואם למישהו יש "שיפורים" לשיטה שלי, אשמח, ביקורת "רעה" תשאירו לעצמכם בליבכם:

בא בבוקר (אחת לשבוע/יים) לבני דודינו ואומר בוקר טוב. מקבל כוס קפה וכיסא וצופה בבחורים הזריזים, עובדים על הבימבה (מישהו פעם קרא לזה בימבה ואעהבתי את המונח) ותוך 15 דקות אני בחוץ.

כתבתם פה דברים משונים ("מחכים בתור שעות" הא?) יותר או פחות לא משנה.

אני בא, מחנה הרכב בשטיפה והולך לשתות כוס קפה.

כל הזמן הרכב בקשר עין, הבחורים כושים עבודה עדינה, לא סודקים, לא שורטים, משתמשים בנייר עיתון ועושים הכל כנדרש.

כבר היו פעמים, שלא היו עליי מזומנים (קורה לכולנו) והבלבית אמר: סע אחי, פעם הבאה.

אגב, צביקה פיק אמר פעם: לעולם אינני עושה בעצמי, מה שאני יכול לשלם עליו, ושיעשו בשבילי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• אחראי פורום
פורסם
הלוואי והיה לי יותר זמן פנוי כדי לשטוף בעצמי את הרכב...פעם בחודש אני מצליח למצוא שעה וחצי לניקוי רציני, בכל שאר הפעמים לוקח לשטיפה שאני סומך עליה.

פעם הייתי מנקה את הרכב בעצמי פעם בשבועיים ומשקיע כ- 3 שעות בניקוי פנים+חוץ.

כנ"ל. זה אחד העיסוקים שהכי כואב לי שכבר אין פנאי בשבילם.

לפני שבועיים ניקיתי את האלפא פעם ראשונה אחרי חצי שנה :|

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בני דודים או כושים?

בני דודינו=הערבים.

כושים=הכוונה לעושים, עם טעיית כתיב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
הכנסתי את הרכב למנהרה, וכשקיבלתי אותו בצד השני - הוא היה עם חלון קדמי ימני פתוח !!! - הרכב התמלא מים.

פתחו לי את החלון ממש לפני הכניסה למנהרה !!!

מה בחיים לא אבין - למה נתת להם לנהוג ברכב שלך? תישאר באוטו במנהרה, אם אם ממש דורשים - שים ניוטרל, כבה מנוע וקח את המפתחות איתך.

סומכים על אנשים לא מוכרים, ואחרי זה מתפלאים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שמח לראות פה תגובות :)

כאשר הייתי נער, נהגתי לשטוף את המכונית כל שבועיים מרוב התלהבות. היום זה די עבר.

דרך אגב, אני מאוד רגיש לשריטות/ מכות קטנות/ אנשים רעים וכל פעם ששטפתי את המכונית וראיתי שריטה חדשה, לרגע אחד התעצבנתי ולא יכולתי להמשיך. אני יודע שאני אשמע יפה נפש, אבל אני לא מעיז לגעת במכונית של אחר, לא משנה אם זו פיאט ישנה או פורשה חדשה, רכושו של אדם הוא כבודו ואני, כמובן, מכבד זאת.

כאשר מישהו שוטף עבורך את הרכב, אתה לא שם לב כ"כ לשריטות וזה אולי היתרון הכי גדול, במיוחד בשבילי.

• תוכן חדש...