Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol::lol::lol::lol::lol:

אפרופו אלמרה :)

ובנימה של רצינות - אני דווקא מסכים עם הבחור עם האלמרה. הרכב הראשון שלי היה טויוטה קורולה ידנית מודל 93. אהבתי אותה מאוד, וגם היום, כשיוצא לי לנהוג על רכבים 'קצת' יותר מעניינים, כשאני רואה קורולה 93 ידנית ברחוב אני נזכר באוטו הראשון שלי. אוטו ראשון זה אוטו ראשון, גם אם מדובר בטוק-טוק.

זוהי לא המכונית הראשונה :)

המכונית הראשונה הייתה סובארו DL ועכשיו הזכרת לי כמה אני מתגעגע אליה (ערך סנטימנטלי גבוה) :)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולה פאביה? אתה חש בטוב? לקחת משהו? :)

רצית להגיש תביעת מליונים נגד החברה בגלל שריטה מיקרוסקופית בדשבורד, ולהגיש תביעת מיליארדים על זה שקיבלת מספר רישוי שניתן לדגמים מבוגרים מהרכב שלך.

עשיתי להם קצת רעש על השריטה בדשבורד מתוך עיקרון, לא יכול להיות שרכב חדש שעלה בזמנו 104K יימסר עם שריטה, ועוד יותר חוצפה שהיועץ שירות מתנער מאחריות ואומר לי "זה אתה עשית" (הרכב היה עם 100 ק"מ על השעון).

בעיניין המספר מדובר בבעיית שירות של צ'מפיון - הם מבטיחים X ועושים Y, אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום בנוגע לצ'מפיון יצאתי דיי בזול...

אהה, ועכשיו חזרתי ממכון השטיפה: 40 ש"ח מבפנים ומבחוץ, יצא מצויין.

• תוכן חדש...