Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לרכב על מנת להגיע כל יום מהמעונות אל האוניברסיטה, כ 10 דקות לכל כיוון.

חבר אשר ברשותו סוברו ג'סטי מודל 93 מציע לתת לי את הרכב ללא תשלום... מפתה!

אך הרכב לא היה בשימוש כשנתיים, כלומר עמד בחצר ללא הנעה, טיפולים, טסט וכו'...

ברור לי שאצטרך להחליף מצבר, שמנים, צמיגים ואולי עוד דברים (עוד לא ראיתי את הרכב).

אני לא בטוח אבל אני חושב שהחוק אומר שעלי לשלם את כל אגרות הרכב שלא שולמו- האם זה נכון?

השאלה שלי היא כזאת: האם בכלל שווה להתעסק עם רכב כזה או כמו שהפתגם אומר "נותנים לך סוס אל תבדוק לו את השיניים"?

האם עלות הטיפולים וההחזרת הרכב לכביש תהיה גבוהה מרכב תקין באותה רמה (ג'סטי, פיאסטה, שרייד וכו')?

אשמח לקבל תשובה

hshi

פורסם

שלילי חזק. החוב על הטסט שלא שולם שנתיים עומד על 2000 בערך? יישור קו מכני כמו שכתבת שמתחייב מהמצב שהרכב עמד = סכום לא ידוע. 4 צמיגים שמן הסתם חובה להחליף. עיון קצר ביד 2 מראה שיש למכירה במחירים שיהיו לא רחוקים מהעלות שאתה תשים על הרכב הזה והן נוסעות עם טסט. קנה אחת מיד 2 עובדת עם טסט ואל תיכנס להרפתקאות. יש מצב שבכלל האוטו יצטרך בדיקת מעבדה ולא סתם מכון טסטים רגיל ואז בכלל אתה בצרות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מסכים עם קודמי, אל תיגע!

חבר טוב עשה שטות דומה לפני שלוש שנים. אז הוא לקח פיאסטה 90 שלא זזה שנה וחצי מדוד שלו. להחזיר אותה לכביש עלה לו 6000 ש"ח בקירוב. הדפוק גרט אותה אחרי שימוש רצוף בתקלות לאחר שנה.

קיצר, זרק כסף לפח.

עצתי לך, גייס איזה שישייה חפש לעצמך סוויפט 95 במצב סביר והיא תשרת אותך נאמנה.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

לדעתי ממש לא כדאי.

רכב ישן כזה שעמד כשנתיים - יהיו הוצאות כספיות רבות (יחסית לשוויו הריאלי, אפילו אם אתה מקבל אותו בחינם) כפי שנאמר, ע"מ להעלות אותו לכביש בחזרה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הדיאגנוזה של כל האנשים טובה כמו שדיאגנוזה של רופא שלא ראה את החולה.

תבדוק את מצבו , תראה מה צריך לעשות תשאל את החבר מה היה מצבה לפני שהעמיד אותה , אולי הפקיד את הרשיונות אז אין חוב אגרה בכלל.

והאם נותן פירושו מכר לך ב 0 ש"ח, ואז אתה עושה הערכה כמה עולה לך להביא אותה למצב ומחליט.כדאי לא כדאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני מחליט שכן לקחת את הרכב,

מהם הטיפולים שכנראה אצטרך לעשות?

האם המנוע יכול להיות תפוס?

אטמים מתייבשים?

נזילות שמן שהתייבש?

פורסם

ישה צודק. האם נותן=העברת בעלות או "מרשה להשתמש, וההשמשה עליך"?

לגבי מה ששאלת, לבדוק הכל ובנוסף לוודא שמיכל הדלק לא חלוד מבפנים, צמיגים, מצבר, כל הנוזלים, צנרות וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה צריך לדעת עובדה חשובה, לא ניתן להעביר בעלות ללא טסט. אחרי שתחליט שאתה נכנס לפרוייקט והצלחת להביא את האוטו למצב נסיעה, כשהבחור יראה שהאוטו נוסע האם גם אז הוא יחשוב שיש לו גרוטאה או שהוא ינסה למכור לך רכב ששייך לו ותיקנת אותו בכספך?. עזוב אותך מסרטים ופרוייקטים. קנה משהו נוסע עם טסט. הרעיון הכי טוב בשרשור הזה היה שלך, לקנות ג'אסטי נוספת ואת זו לשמור לחלקים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כן החבר מוכן להעביר בעלות. אני גם בטוח שהחבר (שאני מכיר מגיל הגן) לא יעשה לי קטע מסריח!!

זה לא נכון שרכב חייב להיות עם טסט בכדי להעביר בעלות!

לפני שנתיים מכרתי קטנוע שהיה בבעלותי אך לא היה לקטנוע טסט ורישיונות בתוקף!

פורסם
כן החבר מוכן להעביר בעלות. אני גם בטוח שהחבר (שאני מכיר מגיל הגן) לא יעשה לי קטע מסריח!!

זה לא נכון שרכב חייב להיות עם טסט בכדי להעביר בעלות!

לפני שנתיים מכרתי קטנוע שהיה בבעלותי אך לא היה לקטנוע טסט ורישיונות בתוקף!

לא ניתן להעביר בעלות על רכב פרטי ללא טסט. יכול להיות שעל קטנוע אפשר.

ג'סטי זה רכב שהאחזקה שלו זולה והוא רכב אמין בד"כ.

תשאל את חבריך מה היה מצב הרכב לפני שהעמיד אותו. האם עבר ראש מנוע לפני שהשבית אותו? האם היה מטופל וכדומה.

פורסם

זכריה

הגיע הזמן שתלמד . תקרא כאן מעבירין בעלות במשרד הרישוי גם ללא טסט

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/SDCCarLicense/SDCCOwnership/

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה שלום רב !

מהקישור שצרפת לא ניתן להבין, האם ניתן להעביר בעלות ללא טסט, או שפיספסתי את הפיסקה הזאת?!

אם כן אנא הדגש לי אותה או צטט לי אותה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברכב כזה לא מומלץ לגעת גם אם הוא נוסע (כלומר לא מומלץ לקנות) בלי קשר, אז להשקיע באחד שלא נוסע? רעיון גרוע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

צביקה בשבילך עד חצי המלכות

מתי נדרשת העברת בעלות במשרד הרישוי?spacer.gif

bullit_ball.gif נכה המשלם אגרת נכה bullit_ball.gif רכב סיור ותיור bullit_ball.gif מנהל עיזבון bullit_ball.gif רכב מירושה bullit_ball.gif רכב מדברי bullit_ball.gif העברה על פי צו בית משפט bullit_ball.gif רכב דיפלומטי ואו"ם bullit_ball.gif קטינים bullit_ball.gif רכב ללא מבחן שנתי (טסט). bullit_ball.gif אוטובוסbullit_ball.gif תיירים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...