Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לתשובות מכל מי שנוסע מאזור ראשל"צ/בת-ים/חולון לאזור ת"א/ר"ג בשעות 9-12. איך מצב הפקקים בשעות בוקר אלה? כמה זמן לוקח לכם להגיע? אם אפשר לציין מוצא, יעד ושעות יציאה והגעה. אני זקוק להערכות זמן בהגעה מראשון לרוקח.

תודה.

פורסם

לא היית רוצה להמצא בדרך לת"א על נתיבי איילון בשעות האלו (כביש מס' 1 ממחלף גנות לכיוון ת"א).

לכיוון ר"ג בני ברק וגבעתיים (כביש מס' 4) התנועה קצת יותר סלחנית וזורמת

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נהגתי לסוע לר"ג בני ברק הרבה (האיזור שבו ר"ג בני ברק וגבעתיים גובלים אחד בשני ובשלישי) ואני ממליץ לך אם כך לוותר על הרעיון ולהגיע בחצי מהזמן לר"ג דרך כביש 4 שהצעתי, הייתי נוסע בשעות גמישות (שבין 8 ל12) ולא זכורים לי פקקים

פורסם

מחולון שדרות קוגל ב9 בבוקר-30 דקות בערך עד לאבן גבירול בת"א.מגיע לשם באזור 9:30-9:40.

מראשון לציון מזרח דרך כביש 44 (מחלף השבעה) עד לצומת חולון בשעה 9 בבוקר-40 דקות מינימום.

פשוט זוועה :evil:

פורסם

אני נוסע לאוניברסיטה הרבה.

בשעה 9+ איילון לא כל כך נורא ובדרך כלל מלגרדיה עד לאוניברסיטה לוקח לי 12 דקות בבמוצע.

הבעיה שלך היא שמרשל"צ איילון פקוק מאוד עד גשר חיל שריון. ממה שאני מכיר מאנשים שעושים את הדרך הזאת בבוקר שזה פשוט פקק שיכול לקחת 40 דקות בממוצע לכן רובם יוצאים מהבית ב 6 וחצי בערך.

יכול להיות שיהיה לך נוח לקחת מראשון רכבת עד לאוניברסיטה למרות שאני לא מכיר את הקו הזה.

פורסם

רכבת אכן תהיה הדרך הקלה ביותר. היה ולא אתה יכול לבדוק את האלטרנטיבה של לסוע מכביש מס' 4, להכנס לבני ברק רמתגן ומשם לסוע מערבה לכיוון האונ', במקום ההמתנה שלך באיילון אתה אמנם תבזבז מעט זמן על הסיבוב אבל בטח שלא את כמות הזמן שתעמוד בפקקים

פורסם

עשיתי את המסלול נס ציונה-תל אביב במשך 4 שנים.

המסקנות:

עדיף לא להתחיל ללמוד בשעה 9.

או 8 (צא מהבית עד 7 אבל עדיף לפני) או 10 וצפונה ואז יכול לצאת מהבית אחרי 9.

אני נסעתי דרך עין הקורא-כביש 4-כביש 1-איילון.

• תוכן חדש...