Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ האמבולנס שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשירשור הזה אשתדל לעדכן ולפרסם תמונות לגבי שיחזור האמולנס.

השותף שלי ואני קצת דלים בתקציב אז זה יקח זמן.

עד כה הספקנו להוציא אותו מהמוסך אחרי טיפול אוהב של חבר המשפחה בעל מוסך ביפו.

שיפוץ קרבורטור, החלפת פלאגים וכל המשאבות, בלמים ו-4 גלגלים יד שניה.

כרגע אין לו סוויץ ומיכל דלק אז הוא מונע מכפתור שהכינו לי וגלון פלסטיק שממוקם בתא הנהג.

הוא מניע בלחיצה אחת פשוטה ונשמע מדהים.

לבינתיים עשינו איתו סיבובים בחולות שליד המשרד בדרום תל אביב וכרגע הוא חונה בחניה מקורה בחניון של מגדלי נווה צדק (חבר שגר שם).

תוכנית הפעולה שלנו כרגע, היא להעביר אותו טסט, דבר שיצריך מאיתנו לבצע את עבודות החשמל, רכישת מראות, פנסים, מיכל דלק כמובן, סוויץ (מצאנו ביפו אצל אדם מבוגר, מנעולן ברח' אילת) וכנראה גם 4 גלגלים חדשים.

ביום חמישי הקרוב נפגש עם הנהג של האמבולנס בשנות השביעים שמכהן היום כמנהל כח אדם,או תפקיד דומה, במד"א.

לאחר שיחה טלפונית איתו, הוא היה נרגש מאד מהמפגש, הוא הציע לעזור באביזרים מקוריים של מד"א בתמורה לשימוש באמבולנס פעם בשנה בתצוגה של מד"א שנערכת עבור תורמים פוטנציאלים.

אין לי הרבה תמונות משיפוץ המנוע, אז אני מצרף תמונות מיום החילוץ ותמונות המנוע במהלך הטיפול.

DSC00177.jpg

DSC00184.jpg

DSC00185.jpg

DSC01991.jpg

DSC02085.jpg

DSC02097.jpg

DSC02099.jpg

DSC02101.jpg

פורסם

חזזזזק! אהבתי את התמונה שהאמבולנס מונף באוויר ע"י המנוף.

בהצלחה בשיפוץ, נראה כבסיס טוב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כל הכבוד!!!

אני רואה שלא חחסכתם באמצאים כדי להוציא את הרכב מקברו

:mm_yeah:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
המודל שלנו לחיקוי, הוא קצת יותר ארוך משלנו אבל יפיפה, רכב כיבוי אש אמריקאי - chevrolet c10

הרכב הוא אמבולנס , כפי שניתן לראות בחלון האחורי, שייך לכיבוי אש שזה בעצם כוחות ההצלה שבארה"ב (איחוד גם של כיבוי אש וגם עזרה ראשונה בארץ )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
המודל שלנו לחיקוי, הוא קצת יותר ארוך משלנו אבל יפיפה, רכב כיבוי אש אמריקאי - chevrolet c10

למה לחקות? הנה המקור (הצלם: פריץ שלזינגר, התמונות מאוסף אוניברסיטת הרוארד).

בברכה,

T

ChevC10HShlezinger, Fritz 1.jpg

ChevC10HShlezinger, Fritz 2.jpg

ChevC10HShlezinger, Fritz 3.jpg

ChevC10HShlezinger, Fritz 4.jpg

ChevC10HShlezinger, Fritz 5.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

בהצלחה בשיפוץ, נראה פרוייקט מעניין.

כיצד הרכב מופיע ברשיונות (כרכב ביטחון)?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום לכולם, בשירשור הזה אשתדל לעדכן ולפרסם תמונות לגבי שיחזור האמולנס.

השותף שלי ואני קצת דלים בתקציב אז זה יקח זמן.

עד כה הספקנו להוציא אותו מהמוסך אחרי טיפול אוהב של חבר המשפחה בעל מוסך ביפו.

שיפוץ קרבורטור, החלפת פלאגים וכל המשאבות, בלמים ו-4 גלגלים יד שניה.

כרגע אין לו סוויץ ומיכל דלק אז הוא מונע מכפתור שהכינו לי וגלון פלסטיק שממוקם בתא הנהג.

הוא מניע בלחיצה אחת פשוטה ונשמע מדהים.

לבינתיים עשינו איתו סיבובים בחולות שליד המשרד בדרום תל אביב וכרגע הוא חונה בחניה מקורה בחניון של מגדלי נווה צדק (חבר שגר שם).

תוכנית הפעולה שלנו כרגע, היא להעביר אותו טסט, דבר שיצריך מאיתנו לבצע את עבודות החשמל, רכישת מראות, פנסים, מיכל דלק כמובן, סוויץ (מצאנו ביפו אצל אדם מבוגר, מנעולן ברח' אילת) וכנראה גם 4 גלגלים חדשים.

ביום חמישי הקרוב נפגש עם הנהג של האמבולנס בשנות השביעים שמכהן היום כמנהל כח אדם,או תפקיד דומה, במד"א.

לאחר שיחה טלפונית איתו, הוא היה נרגש מאד מהמפגש, הוא הציע לעזור באביזרים מקוריים של מד"א בתמורה לשימוש באמבולנס פעם בשנה בתצוגה של מד"א שנערכת עבור תורמים פוטנציאלים.

אין לי הרבה תמונות משיפוץ המנוע, אז אני מצרף תמונות מיום החילוץ ותמונות המנוע במהלך הטיפול.

פרוייקט כייפי ומהנה עומד לפניך...

אל תשכח לעדכן אותנו בכל שלב ושלב.

אם תצטרך מישהו עם רשיון לאמבולנס ע"מ לנהוג ברכב, רק תבקש ואעזור בשמחה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בירושלים יש אמבולנס או רכב כיבוי שנראה טוב, אבל לא ברור אם בכלל מזיזים אותו או שהוא סתם יושב ללא שימוש.

התמונות יפות והן מצולמות בירושלים ליד מגרש הרוסים מול הדואר המרכזי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בברכה,

T

בחסמבה ונערי ההפקר יש אמבולנס כזה בסוף שאלימלך זורקין בורח מחסמבה (דגם מעט שונה)

קישור לסרט , (האמבולנס מתחיל ב1:13:00)

http://www.megavideo.com/?v=x1inuwvj

ירון

Hasamba.jpg

Hasamba1.jpg

hasamba2.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בברכה,

T

תודה רבה על התמונות.

אנחנו כרגע בחיפוש אחר טנק דלק.

טנק הדלק שלנו שונה מה- C 10 הפתוחים, שם המיכל יושב מאחורי המושבים בקבינה, שלנו מתחת לרכב עם שקע לגלגל רזרבי.

אעדכן בתמונות כשתהיה התקדמות.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...