Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה שלי לאוזניות IN EAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לחשוף אתכם לאוזניות האחרונות שלי שרכשתי ולעזור להרבה חברה שמחפשים אוזניות מסוג IN EAR.

הדגם הוא MD-52 של חברת Kanon, ולדעתי אין אוזניות הנותנות יחס עלות תועלת כמו שאוזניות אלו נותנות אשר מחירם הוא: תחזיקו חזק 4.29 דולר (17 ש"ח עלה לי דרך PAYPAL).

דבר ראשון שאולי אתם חושבים זה שהאוזניות מזוייפות, אז לא, זה המחיר למקורי לפני שנתיים הן עלו 8 דולר ועכשיו חצי מזה.

הסאונד שיוצא מהם מדהים בהחלט יחסית למחיר הזה ויחסית לאוזניות העולות הרבה יותר.

הבאסים טובים הדוקים מהירים ולא משתלטים על שאר הספקטרום, הגבוהים טובים, הפרדת הצלילים מעולה, במה רחבה, עוצמתיות.

איכות הבניה לא הכי טובה, אבל במחיר הזה צריך לחסוך במשהו לא?

אתם מוזמנים לקרוא ביקורות ברשת ותראו שהאוזניות רציניות.

ועכשיו הדבר הכי חשוב- http://www.focalprice.com/EP275S/Kanen_MD52_Inear_Headphones_Silver.html

תהנו,

מיכה

פורסם

נכון, דבר נוסף ששכחתי לרשום זה שעשו השוואות בין האוזניות האלו לאוזניות אחרות, כולל cx300 שהיו ברשותי גם כן והן טובות יותר.

• תוכן חדש...