Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום.

הכותרת מתארת את הבעיה שלי.

מכיר את פיט סטופ, הבעיה שמחירים הם לא נותנים וגם אם יתנו אני לא בטוח שאני רוצה לדעת.

באיביי ראיתי את מה שאני רוצה בכ100 פאונד. פלוס כל הבלאגן של משלוח יוצא איזה 140 פאונד.

מה שיוצא 600 שקלים בערך אחרי משלוח.

ביררתי בכמה מקומות אנגל אייז 1600 שקלים.

אחד רצה 1100.

אני מאזור הצפון ואשמח לכל עזרה שאקבל.

מעוניין בזוג אנגל אייז קידמיים כמובן לפולו שנת 97 דגם פוקס.

או סתם פנסים שקופים שיהיה יפים יותר מהאורגינלים.

התקציב הוא 1000 שקלים מקסימום וגם זה בלחץ.

תודה וערב טוב.

פורסם

אחי מתוך ניסיון וקניה מחו'ל אותם אנג'ל אייז

עדיף כבר לקנות פה בארץ,כי יקחו לך מיסים, ואתה צריך אישור בוחן מטעם משרד התחבורה כדי לשחרר מהמכס

ויש לך כל מיני שטויות ועמלות לשחרור החבילה שכך זה מתסכם פחות או יותר על מחיר של בין 900-1100 כולל המחיר של החבילה

לדעתי בשבילי כמה שקלים לחסוך עדיף שתקנה בארץ, ותחסוך לעצמך זמן וטרטורים

בהצלחה

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

אני חושב ש 1100 לאנג'ל אייז לפולו זה יחסית סביר מאוד.

אני ממליץ מאוד על חיפוש ביד 2 כי אולי תמצא סט פנסים תואם, או לסיאט איביזה אני חושב אפשרי לעשות התאמה.

הלוואי שכל התוספות האלה היו כמו הונדה סיויק, רק תקליד ותמצא, ובמיוחד בשוק היד שניה, שהמחיר חצי מעלות חדש.

לדוגמא אנג'ל אייז, שתוכל לקנות בסכומי 500-700 שקלים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...