Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם..

היום הדלקתי את המערכת בבוקר ולא שמעתי כלום מהרמקולים ברכב ....לאחר שהוצאתי את הפאנל דוידי ושיחקתי עם המפצל RCA חזר השמע לרמקולים .אבל שמתי לב שנגעתי במפצל היו לי רעשים צורמים מהרמקולים ,נורא עדין החיבורים בנוסף גם הרעש של השריקות התגבר קצת כשאני לוחץ גז תופעה מוכרת לכם אני מבין...רציתי לקבל יעץ איך אפשר לקבע ולחזק(בעזרת מה?) את המפצל הזה כדיי שלא יהיה כזה עדיין לכל נגיעה בו ולנסות לצמצם את הרעשים מרמקולים כי לאחר שנגעתי שם התגבר גם הרחש בווליום נמוך...אגב המכשיר דוידי עם שתיי יציאות RCA לכן יש מפצל....אשמח לקבל עצות מממכם!

בתודה מראש....

***נראה שהמקלדת שלך פועלת במצב טורבו, כל נקודה היא מכפילה ב 3***

פורסם

לפרארי לא יהיה פנצ'ר?

אז מה אם המפצל איכותי, יכול להיות שעבר זמנו, ויכולות להיות עוד מליון סיבות.

כרגע האינדיקציה הראשונה שיש לך, זה שהמפצל תקול וצריך להחליף אותו,

לאחר מכן יכול להיות שהRCA עצמו לא טוב, ובסוף בסוף אם שניהם תקינים,

יכול להיות שיש בעיה ביציאות של הDVD.

תריץ חיפוש בפורום על "הארקתRCA" ותמצא אשכול שמסביר איך להכין הארקה פשוטה למניעת רעשים.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

+1 +1 +1 רותם

אכן גם לפרארי יכול להיות פאנצ"ר

כמו שאמר רותם ואלכס לפניו, נשמע שהמפצל הוא בעייתי

בכל אופן המפצל הוא החלק הזול והפשוט להחלפה ולכן זו נקודת המוצא הראשונה לפיתרון הבעיה

במקומך לא הייתי מתווכח אלא פשוט מייחל שזו הבעיה

דרור

• תוכן חדש...