Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בשעה טובה קניתי פיזו 206, מנוע 1600, אוטומאט, שנת 2003, יד ראשונה עם 44,000 ק"מ :-P

לרכב אין אזעקה ואין קודן. כמו כן, אין בו מנגנון שמעלה את החלונות החשמליים עם הנעילה.

זה רכב מאוד שמור - ממש מציאה, ואני הולכת להתקין בו רמקולים של cervin vega, ככה שממש לא הייתי רוצה שיגנבו לי אותו.

האם לדעתכם כדאי/רצוי להתקין אזעקה/קודן? אם כן, כמה זה עולה? האם יש מרכז התקנה מומלץ? (אני נמצאת גם במרכז וגם בטבריה)

לגבי החלונות החשמליים - האם יש קשר בין האזעקה והעלאת החלונות? אם לא, כמה עולה להכניס מנגנון שכזה?

תודה ושיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה :-D

פורסם

לגבי החלונות- את צריכה "מרים שמשות" אם אני לא טועה.

את יכולה לנסות אצל עמית, 0523703743.

כשאני שאלתי אותו בעבר על כך הוא אמר לי שהוא לא ממליץ משום שזה הורס את המנוע של החלון.

קובי

פורסם

מזל טוב לא יודע כמה קודן יעיל נגד גנבי רכב אם הם רוצים את הרכב הרכב יעלם זה פשוט מעקב אותם בכמה שניות .ברכב שלי נדפקה הקודנית. הזמנתי שירותי דרך תוך 30 שניות הוא עשה מעקף לקודנית והרכב היה מונע קיבלתי חום .כמה כסף מוצאים על מיגון בסוף זה נעלם בשניה. קודנית עולה בסביבות ה500 שח

פורסם
לא יודע כמה קודן יעיל נגד גנבי רכב אם הם רוצים את הרכב הרכב יעלם זה פשוט מעקב אותם בכמה שניות .ברכב שלי נדפקה הקודנית. הזמנתי שירותי דרך תוך 30 שניות הוא עשה מעקף לקודנית והרכב היה מונע קיבלתי חום .כמה כסף מוצאים על מיגון בסוף זה נעלם בשניה

בדיוק אותו דבר קרה לי. פחות מחצי דקה והניעו לי את הרכב וראיתי בדיוק מה הבחור עשה. זה היה כל כך פשוט שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אחרי שבועיים הנעתי את הרכב לחבר שנתקע בדיוק באותה צורה.

סה"כ כל המיגון הזה לא שווה הרבה. לפותחת האשכול, כדאי לך לבדוק אם יש לך אימובילייזר מקורי זו הגנה יותר מוצלחת, זה מנגנון שבא כחלק מהמחשב רכב המקורי והמפתח שלו הוא מנגנון אלקטרוני שנמצא בתוך הפלסטיק של המפתח המקורי של הרכב. זה מנגנון שהרבה יותר קשה לנטרל, אם כי גם לזה יש פיתרון, גנב שמגיע מוכן עם מחשב לרכב מאותו סוג מחליף בין המחשבים תוך מספר דקות ונוסע לדרכו.

פורסם

באוטו שלי אבא שלי פירק את הקודנית לבד, חוט אחד חובר מחדש והאוטו הניע, עוד כמה שיפוצים והכל חזר להיות כמו מקורי בלי קודנית מפגרת. רק נשאר 2 חורים בדשבורד וחוטים שעטופים באיזולירבנד... לא חבל? כי זה אפילו לא הגן על האוטו.

הזעקה - רוב הסיכויים שבכלל לא תשמעי אותה מתי שצריך או שלא תדעי שהיא שלך, וגם אם כן מה תעשי? תרביצי לגנב? כמובן שהזעקה מצריכה הרבה חוטים ובלאגן באוטו, מאוטו מקורי ויפה לערמת חוטים שאיזה מתקין דוחף. ועוד לא הגענו לתקלות, כמו למשל שההזעקה לא מתבטלת עם השלט כי נגמרה הסוללה ואת צריכה "לפרוץ" לעצמך את האוטו או סתם צפצופים בלי סיבה באמצע הלילה וכו'.

מרים שמשות, מסכים איתך שזה נוח אבל אם אומרים שזה פוגע במנועים של החלונות, ובתכלס זה ממש לא מפריע שאין את זה, אז סתם חבל על הכסף וזה שמתקין יפרק לך את הדלתות וישבור קליפסים של הדיפון ויעשה תקלות על הדרך.

המלצה תשאירי את האוטו מקורי וטוב, תדאגי לצבע והמנוע שישארו כמו חדשים ואל תתעסקי בשטויות האלה.

גם רמקולים תתקיני מקדימה בדלת ולא על המגש עם חורים, גם נשמע יותר טוב וגם לא עושה חורים :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...