Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני אוהב בשרשורים האלה

את שיתוף הפעולה של פותח השרשור .

לך לעו"ד . דרישה ראשונה שלו תביא את הדו"ח שנראה אותו. אחרי זה ישמע את סיפורך החופשי.

מה שטוב שם טוב גם לכאן.

בלי דו"ח העזרה שתקבל לוקה בחסר.!!! יש מבין!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבוע טוב

נהיגה ללא חגורה -מכיוון שיש שתי גרסאות סותרות, הרי שמי שישכנע את השופט באמינותו יצא וידו על העליונה. מנגד קח בחשבון שבמידה ותמצא אשם אתה עלול גם לקבל עונש חמור יותר. בנוסף תשקול האם אתה נכון לאבד לפחות שני ימי עבודה למען צדקתך.

בהצלחה

פורסם

תודה לכולם על התגובות

הדו"ח יעלה בקרוב, נעדרתי מס' ימים מקרבתו של המחשב...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

כפי שאתה רואה יש הבדל בין גירסתך לבין גירסתו.

לפי גירסתו הוא ראה את המקרה, אולי גם השוטר שהיה עימו. לפי גירסתך, טען השוטר שחברו ראה, והוא לא ראה.

בכל מקרה על פי הגירסה הכתובה שחלקה מטושטש ובלתי ניתן לקריאה רושם הדו"ח ראה , ולא מן הנמנע שגם חברו , שמחבר מזכר על המקרה שיהיה חלק מתוך חומר החקירה בתיק.

יפה מצידו שהוא מציין כי היה מסתפק בדו"ח אזהרה לולא החלטת להתחרט. טוב ולא טוב, כי מוכיח שאינו "רודף" אחריך .

ולרגע בוא נהיה מעשיים. עדות שני שוטרים "ניטרליים" מול עדות שני אנשים מעוניינים ( אתה ואשתך ). סיכויים לא טובים, ואז הקנס במקום 250 יכול לצמוח, מה עוד שמדובר בשתי ישיבות בית משפט לפחות.

התוצאה תהיה הרשעה. קח את הצ'אנס ובקש שנית את האזהרה.

האזהרה תקפה למיטב זכרוני לשנתיים. הרשעה תמנע ממך מחר לקבל אזהרה בכל מקרה ל 5 שנים. אז תעשה לבד את החשבון.

מנוגד לתחושת הצדק נכון , אבל אתה הולך לבית משפט ולא לבית של צדק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אבל הוא לא מודה.

התנאי לקבלת אזהרה הוא הודאה בעברה המיוחסת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

זה מה שניסיתי לשכנע אותו לעשות.

אם לא היה ברור , אז להודות ולבקש את האזהרה "שמגיעה" לו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמו שאני מבין את ענין האזהרה:

אם הוא לא ינצל זכותו לאזהרה הוא לא יוכל לקבל אזהרה במשך 5 שנים.

לפי מה שהבנתי צריך 5 שנים ללא דוחו"ת, אז אם עכשיו תהיה לו הרשעה, זה אומר שהוא שרף את ההזדמנות לנצל אזהרה.עכשיו הוא במילכוד, אבל כמו שרמז ישה > אין צדק.

פורסם
להמשיך לדגול באמת, להתאזר בסבלנות, ולהגיע לבית משפט עד סוף התהליכים,

אם יש אמת בדבריך, ויש צדק אי שם למעלה (חלק מהאנשים טוענים כך) אתה תצא זכאי.

עם זאת, יש לזכור שזו מילה שלך ושל אישתך, מול שני אנשי חוק שהיו נוכחים בניידת,

ולפי דעתי יש נטייה להאמין להם (תקנו אותי אם אני טועה).

הבעיה המרכזית היא שכאשר נתפסת על ידי איש חוק מבצע "עבירה" מסויימת,

חובת ההוכחה על כך שלא ביצעת אותה באמת, היא עליך בלבד, ובהעדר הוכחות, עמדתך נחותה.

מי יתן ויבוא צדק עליך ועל אנשים כמותך.

שיהיה לילה טוב ואחלה שבוע.

רותם.

אז מה מונע מהשוטרים לתת לעוברי אורח דוח רק כי הפרצוף שלהם לא בא בטוב?

דוח להולך רגל על זה שחצה כביש במקום אסור, נהג שהתחיל נסיעה באדום-כתום במקום בירוק.

שמעתי על מישהו ששוטר עצר אותו בזמן הליכה (דהיינו ג'וגינג), אותו ג'וגר לא דפק חשבון, העביר את הMP3 למצב הקלטה והקליט את השיחה, קיבל דוח על (שוטטות ללא מסמכים / חציית כביש שלא במעבר חציה), המשיך למשפט, הציג את ההקלטה לשופט, השופט הוציא אותו זכאי והשוטר שנוכח במשפט תפס את הג'וגר לשיחה אחרי המשפט (סטייל "בארבע בדשא מאחורי בי"ס" כשהיינו ילדים) ואיים על הג'וגר ש"פעם הבאה זה לא יעבור לו כ"כ בטוב"

:shock:

מה היה יכול לעשות במצב כזה? להקליט אותו שוב?

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

ל' בטח לא תאהב את זה, אבל ע"פ נסיון החיים שלי ומה שאני נחשף אליו בעיתונים ושאר אמצעי תקשורת, אני חושש שהמשטרה נגועה באלימות ושחיתות. משטרה שפושה בה תרבות של שקר, מהפיקוד הבכיר ועד אחרון המתנדבים. ראה ועדת זיילר, פרשת ענבל עמרם, פרשת יוסי זהר, ברנס ועוד ועוד. כמובן שלא כל השוטרים הם כאלה, ויש שוטרים רבים הגונים ואיכותיים, אך השוטרים האלימים/מושחתים/שקרנים/עילגים/עצלנים/טיפשים/חדלי אישים שמשרתים במשטרה פוגעים בתדמיתה ומשליכים על תדמית שאר השוטרים ההגונים.

במצב דברים זה, לא ברור לי למה ל' תמהה על אזרחים שמקליטים את מפגשיהם עם שוטרים.

יש לי חבר שוטר לשעבר ביס"מ. שמעתי ממנו סיפורים מסמרי שיער על אלימות שוטרים, על מעשים מגונים באזרחיות ועוד כהנה וכהנה מעשים איומים אליהם נחשף.

צריך להיות נאיבי/משוחד/חייזר בשביל להאמין שמה שרשמתי לא נכון.

פורסם

בכל מקום יש שחיתות ואנשים שאינם הולכים בדרך הישר.

בכל מקום ישנו תפוח נגוע, עורכי דין, אנשי ממשלה, המתדלק בתחנת הדלק, מתקין מערכות סטריאו המכונאי שלנו, ועוד ועוד.

צריך להיות באמת נאיבי לחשוב שמשרדי ממשלה, מוסדות לימוד וכו' חסינים לתופעת אלימות הטרדות מיניות וכ'ו.

גם אותי הקליטו בסדיר, תומכי פלסטינים ואנטי ציונות, כאלו שהיו נוסעים בטרנזיט עמוסה בשבכים (שוהים בלתי חוקיים), שהיו נוסעים מסביב למחסום כדי להגיע לישראל (אני בטוחה שרובם נכנסים כדי להרויח את לחמם אבל במצבנו מספיק מחבל אחד עם חגורה שירים לנו לקניון שלם ויפגעו אנשים) וכשהיו נעצרים לביקורת היו נשלפות המצלמות והרשמקולים, לפעמים היו מנסים גם לצלם בצורה סמויה ומנסים לערער אותנו כדי שתווצר פרובוקציה למצלמה. (לא הצליח להם אף פעם).

גם עורכי דין (ממזרח ירושלים) היו שולפים דבר ראשון את תעודת עורכי הדין והמשפט הקבוע "אני אתלונן במח"ש", מיותר לציין שאת השירות שלי עברתי בלי תלונה אחת, והתמונות שלי לא הופיעו בשום עיתון או ברשת תקשורת כי פעלתי לפי הנהלים אני והצוות שלי.

מי שעובד נכון לא צריך לחשוש מכלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנשי ממשלה, המתדלק בתחנת הדלק, מתקין מערכות סטריאו המכונאי שלנו לא יכולים לשלול את חירותי. משטרה פרקליטות ובימ"ש כן. מתוך 3 צלעות אלו המשטרה היא הנגועה ביותר.

מערכת אכיפת החוק היא מקום שחייב להיות נקי ככל האפשר. במקום זאת שוטרים שסרחו נישאים על כפיים כגיבורים.

מספיק לראות את המפכ"ל מלווה לשערי הכלא את השוטר שהורשע בהריגה, כדי להבין מהי רמתו הערכית של השוטר מס' 1.

אם היינו מדינה מתוקנת המפכ"ל הזה היה נזרק מזמן בבושת פנים מכל המדרגות.

הסיבה שמצלמות נשלפות כשעוצרים פלסטינים לביקורת היא נסיון העבר המר. כשאין מצלמות וכשנשות מחסום ווטש לא נמצאות, מופעלת אלימות קשה כלפי חסרי ישע.

הסיבה שהקליטו אותך היא בגלל המוניטין שיצא לכם.

למשל זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2601613,00.html

פורסם

אף אחד לא יכל להבין מה מתרחש במחסומים או בתוך הקסבה אם אם הוא לא נמצא שם.

זה לא קורה רק במג"ב גם ביחידות אחרות בצה"ל, אני לא רוצה לגלוש לפוליטיקה, אני גם ככה טעונה מהארועים שהתרחשו קודם בערב כאשר 4 יהודים נרצחו על ידי מחבלים שריססו את רכבם ועוד ביצעו וידוא הריגה רק בשל היותם יהודים.

ל'

פורסם

לבושתי הרבה, גם אני שירתתי במחסומים ובקסבות אבל אף פעם לא עלה בי צורך להשליך נער מג'יפ נוסע.

אני אחזור שוב על טענתי הקודמת: העובדה שאחרים עושים את זה, לא מפחיתה מאחריות המשטרה למגר תופעות כאלה.

שוטרים מחפים אחד על השני כדי למנוע גילוי האמת. הגוף שאמון על שמירת החוק, דורס אותו בעצמו.

לא יודע איפה את רואה פוליטיקה. אני רואה ערכים אנושיים בסיסיים נרמסים.

שיהיה לך ערב טוב

• תוכן חדש...