Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בצהרים לאחר בילוי צהריים בחוף הים של אשקלון, עצרה אותי ניידת משטרה לאחר שכרזה לי לעצור אחרי הכיכר.

כשהשוטר ניגש אלי הוא ישר התלהם וצעק עלי ועל אשתי "למה אתם בלי חגורה ?" -הסתכלנו אחד על השנייה, על החגורות ועל השוטר עצמו ואמרתי לו במפורש- כמו בכל שאר שנות הנהיגה שלי (יותר מ10) , אני חוגר עוד לפני שאני מתניע... ככה שאני עדיין עם חגורה.

השוטר ביקש רשיון והודיע לי חגיגית-אתה מקבל דו"ח על חגורה.

לא עזרו כל ההסברים (לא היו תחנונים-אני לא אשם) השוטר אמר שהשותף שלו ראה אותי בלי חגורה כשהם היו מאחורי ולדבריו כשהבחנתי בו במראה שמתי מהר חגורה.

השוטר הציע לי דו"ח אזהרה כי אין לי עברות קודמות, שאלתי לפשר העניין והוא הסביר לי שלא אקבל נקודות ולא קנס כספי אלא רק אזהרה לפני דו"ח.

בגלל מצב פיננסי לא קל אחרי חתונה ועקב היותי סטודנט אמרתי לו שברור שאני מעדיף אזהרה.

לאחר שסיים לכתוב את הדו"ח ובא לרשום את "דברי הנהג" שאל מה יש לי לומר וחזרתי על דברי- הייתי חגור עוד מהחנייה.

השוטר התעצבן "שוב אנחנו חוזרים להתחלה?! " "אם אתה לא מודה אז אני רושם לך דו"ח"- התעצבני ועניתי לו - אז תרשום דו"ח, אני לא מודה על דבר שלא ביצעתי.

הדו"ח נכתב, חזרתי על דברי גם בדו"ח הרגיל.

אני יודע שבגלל שזה דו"ח עם חתימה לטעויות של השוטר אין הרבה משקל, אבל השוטר עדיין טעה ביום הדו"ח כאשר רשם ביום ש' ובתאריך את התאריך הנכון (יש מה לעשות עם זה או אפילו לא לנסות?!)

השאלה העיקרית שלי אחרי הסיפור הארוך והמתסכל הזה- איך אני ניגש עם זה למשפט, איך להוכיח את צדקתי ?

אני מתרחק מעבירות תנועה כמו מאש, מפגשים עם שוטרים לא מוכרים לי וכל ההתנהלות הזו זרה לי לגמרי.

מה עושים ?! (ולא, אני לא מתכוון לשלם את ה250 ש"ח)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחר ובחרת להשפט, כל שנותר לך הוא להעיד את עצמך ואת אשתך ולספר את האמת שלך.

אין דרך נכונה או לא נכונה להתכונן למשפט מלבד האמת.

כמובן שעומדת לזכותך(לדעתי גם חובה ואף השופטים זאת כך) אפשרות החקירה הנגדית של כותב הדו"ח בכדי לערער את אמינותו.

אפשרויות ערעור אמינות:

1. האם השותף כתב מזכר.

2. האם זמנו אותו להעיד.

3. זוית הראיה של היושבים בניידת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לדעתי רעיון טוב גם להציג את העובדה שלמרות שהציעו לך רק אזהרה לפני דו"ח אתה המשכת לעמוד על שלך למרות שיכולת לצאת ללא נזק.

אתה עושה רושם של אדם ישר ואמין. אם תדבר בביטחון הסיכויים שלך לנצח את זה גבוהים משמעותית

פורסם

קבלת אזהרה אינו נחשב לצאת ללא "נזק".

נכון, אין קנס כספי, אך אתה "מבזבז" את האפשרות לקבלת אזהרה על דו"ח "חזק" יותר.

אזהרה בדיוק כמו דו"ח גם הוא רשום בגליון התעבורתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יעלה אדוני את הכתוב בדו"ח או יסרוק אותו . אפשר להשמיט פרטים אישיים.

אז נהיה עם מידע טוב יותר כדי לתת תשובות טובות יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאחר וזה דו"ח שנרשם ע"פי "עדות ראייה" של השוטר בלבד ואין עדויות מצולמות או מוקלטות לכאן או לכאן ולשניכם יש עדים בעלי אינטרס (השותף של השוטר ואישתך) הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא the truth, the whole truth and nothing but the truth.

לזכותך משחקת העובדה שאין לזכותך עבירות תנועה בעבר והעובדה יכלת לצאת עם אזהרה בלבד ובחרת שלא לעשות כן.

להבא, אופציה שאני מכיר הרבה אנשים שנוקטים בה היא להוציא את הטלפון הנייד הרגע שהשוטר ניגש לרכב ו-באופן גלוי או סמוי- להקליט את שיחה בינכם.

שיהיה בהצלחה ואל תוותר!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בשביל מה להקליט את השיחה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה להקליט? למען שקט נפשי. לא פעם שמעתי על מקרים ששוטרים סילפו דברי נהגים שנכתבו בסעיף "דברי הנהג" או סירבו כליל לכתוב שם, פשוט כדי שיהיה דבר מה נייטרלי, "הטבלה לא משקרת" כמו שאומרים

פורסם

בכל שנותי בפורום טרם נתקלתי בגולש שקיבל דוח, הקליט את עצמו הציג זאת בפני שופט ויצא זכאי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכל שנותיי בפורום לא שמעתי על נהג שהקליט את עצמו. בגלל זה אני אומר את זה, אולי נזכה לראות תקדים עוד בימיי חיינו.

פורסם

ומה השופט יראה/ישמע בהקלטה?

את השוטר מבקש רשיונות רכב/נהיגה ומסביר לו על מהות העברה שעליה הוא מקבל דוח?

במה זה יעזור לנהג?

ל'

פורסם

הוא ישמע את השוטר שלא מוכן לתת דו"ח אזהרה כי הנהג לא מודה בעבירה ו"מאיים עליו" עם דו"ח.

הוא ישמע שהשוטר שואל מה לרשום ב"דברי הנהג" ויראה שרשום שם משהו אחר לחלוטין.

או שפשוט העובדה שהשוטר יודע שהוא מוקלט (אפשר גם ווידאו אם ממש מגזימים) תגרום לו להתנהג בהתאם, שזה גם טוב

פורסם

דוח אזהרה הוא לא איום.

ברגע שאדם לא מודה בעברה המיוחסת לו הוא מקבל דוח ברירת משפט (או קנס או בקשה להשפט), ובבית משפט הוא מציג את הטיעונים שלו.

ל'

פורסם

להמשיך לדגול באמת, להתאזר בסבלנות, ולהגיע לבית משפט עד סוף התהליכים,

אם יש אמת בדבריך, ויש צדק אי שם למעלה (חלק מהאנשים טוענים כך) אתה תצא זכאי.

עם זאת, יש לזכור שזו מילה שלך ושל אישתך, מול שני אנשי חוק שהיו נוכחים בניידת,

ולפי דעתי יש נטייה להאמין להם (תקנו אותי אם אני טועה).

הבעיה המרכזית היא שכאשר נתפסת על ידי איש חוק מבצע "עבירה" מסויימת,

חובת ההוכחה על כך שלא ביצעת אותה באמת, היא עליך בלבד, ובהעדר הוכחות, עמדתך נחותה.

מי יתן ויבוא צדק עליך ועל אנשים כמותך.

שיהיה לילה טוב ואחלה שבוע.

רותם.

• תוכן חדש...