Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים , אם לא אנא העבירו וסליחה מראש.

אני מתכוון לקנות רכב בימים הקרובים .

ברגע שאני אקנה אותו אני כמובן יבטל את הביטוח על האוטו הקודם ויעביר לאוטו החדש ומאותו רגע הרכב הישן יעמוד בחנייה על לבואו של הקונה המאושר.

כאן מתחילה הבעייה .

ברגע שיהיה קונה איך ישנה האפשרות שהוא יבדוק את האוטו, יסע איתו ויקח אותו לבדיקות מבלי ביטוח ?

האם ישנה אפשרות לביטוח לפי זמנים ספציפיים (שעות, ימים) ?

אני בטוח שמישהו כבר נתקל בסיטואציה הזאת .

אנא עזרתכם .

תודה .

אלעד צדוק.

פורסם

אין אפשרות לנסוע ללא ביטוח - המינימום הנדרש בחוק זה ביטוח חובה.

בשבילך עדיף גם ביטוח צד ג'.

אם אתה מוכן לספוג נזקים לרכב שלך - אתה יכול לוותר על ביטוח מקיף.

לענין ביטוח חובה - אפשר לעשות ביטוח חובה לתקופות קצרות. תקופה קצרה פירושה עד שבוע, כלומר: יום אחד או שבוע ימים יעלו לך אותו הדבר.

מחירו של שבוע אחד = 5% מערך הפרמיה השנתית.

נניח שהקונה יבוא ביום שישי - קודם תמצא סוכן פנוי או תרוץ לפול כדי שינפיקו לך תעודת חובה, אחרי זה תשלם ורק אז תוכל לנסוע. לא בטוח שהפול עובד ביום שישי וסוכנים רבים יגידו לך שאי אפשר להנפיק תעודה לשבוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה לא מה שהוא כתב.

אפשר להוציא פוליסת ביטוח בהתראה מיידית ואפשר לעשות ביטוח לשבוע בלבד (כלומר לתקופה קצרה), אבל רוב סוכני הביטוח לא אוהבים להתעסק עם זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב ללא בטוח חובה = סכנה

גם אם הרכב לא נוסע ורוכב אופניים למשל נכנס בוא ונפגע אתה בעל הרכב אחראי.!! למה? ככה !! ככה קבע המחוקק.

לכן אל תבטל את הביטוח , עשה חדש לרכב החדש , וכאשר תמכור את הישן , תקפיא אותו ותשתמש ביתרה שבו בעת חידוש בטוח לרכב החדש או תבקש לקבל החזר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רכב ללא בטוח חובה = סכנה

גם אם הרכב לא נוסע ורוכב אופניים למשל נכנס בוא ונפגע אתה בעל הרכב אחראי.!! למה? ככה !! ככה קבע המחוקק.

לכן אל תבטל את הביטוח , עשה חדש לרכב החדש , וכאשר תמכור את הישן , תקפיא אותו ותשתמש ביתרה שבו בעת חידוש בטוח לרכב החדש או תבקש לקבל החזר.

נכון מאוד, פרשנות בתי המשפט של חוק הפלת"ד מאוד מאוד רחבה (כדאי לקרוא פסקי דין ולראות לאיזה אבסורד מגיעים). אפלו אם סתם ילדים ישחקו ליד הרכב ויפצעו בהקשר כלשהו בו הרכב שלך "מעורב" אתה עלול למצוא עצמך חייב הרבה כסף. אל תיקח את הסיכון הזה. כל ביטוח חובה ניתן להקיפא או לדרוש החזר אז עוד כמה מאות שקלים שווים בהחלט שקט נפשי.

• תוכן חדש...