Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קניתי קורולה 2008 והצטערתי לגלות שהמערכת שם על הפנים, הרמקולים באיכות מאוד נמוכה והשמיעה לא טובה.

אני לא רוצה להחליף את המערכת המקורית של האוטו ולא רוצה להוסיף מגבר אני רק רוצה לשפר את האיכות של השמיעה שאני ישמע חלק.

הרמקולים מקדימה סבירים משמעים צליל סבבה אבל הרמקולים במגש האחורי גרועים אז אני מחפש לקנות רמקולים 6*9 בתקציב של 350 שקל.

יש שתי רמקולים שנראו לי הכי טובים ממה שמצאתי : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

ואלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725980

עכשיו הJBL נשמעים יותר טוב אבל אני מפחד לקנות אותם בגלל שהם 75 RMS אבל הם נראים הרבה יותר טובים מהפיוניר

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור וגם אם יש לכם עוד הצעות בשבילי תודה!

פורסם

בוקר טוב

למיטב הבנתי אתה מעוניין לשפר את איכות הסאונד לכן אני חושב שכדאי ללכת על רמקולים יותר איכותיים משני הסטים שאתה שוקל

וזאת מכיוון שהסט הקדמי יאבד הרבה מהמשמעות שלו לאחר הרכבת רמקול אחורי טוב יותר מהמקורי

לכן האחוריים צריכים להיות איכותיים יותר ומדוייקים יותר ונעימים יותר לאוזן כדי שייצרו סאונד ברכב בלי השתלטות טוטאלית והעברת כל במת הסאונד לחלק האחורי

בקיצור ממליץ לך לעשות שופינג קצת יותר לפני החלטת רכישה

דרור

פורסם

קודם כל תודה דרור.

כשאתה אומר לעשות קצת שופינג למה אתה מתכוון?

ועוד שאלה לפי מה אני יכול לדעת אם רמקול צריך מגבר או לא ?

פורסם

בוקר טוב ניצן

מה שאני מציע זה לחפש ולבדוק אופציות של רמקולים אחרים לפני החלטה

לשאלתך לגבי מגבר אז באופן עקרוני כל רמקול צריך מגבר (למעט באמת אחוז זעיר וזניח של רמקולים שבנויים עם מגבר כחלק איטגרלי אבל אלו רמקולים באמת נדירים ואני לא מאמין שתיתקל בהם אי פעם) השאלה היא איזה נתונים צריך להיות למגבר כדי לנצל נכון את אותו רמקול ספציפי

כשמשתמשים בהגברה על ידי מכשיר רדיו רגיל (פיוניר,סוני,קנווד,וכדומה)בדרך כלל נהוג להרכיב רמקולים שטווח העבודה שלהם הוא מ-0-עד-50 וואט RMS

כמובן שרמקולים שיודעים לעבוד ב 50 וואט RMS (וכמובן מעבר לכך)יוכלו להתמודד גם עם מגבר חיצוני ואז יש מצב סביר שהצליל יהיה חזק יותר ומפורט יותר ונעים יותר לאוזן

כעיקרון רמקול טוב עם הנתונים האלו שמהונדס נכון יספק הנאת האזנה טובה גם בהפעלה על ידי המכשיר הבסיסי

דרור

פורסם

אני באופן אישי חושב שהJBL יתנו לך אחלה תמורה למחיר הם עדיפים בהרבה על הפיוניר.

תתחיל מלהרכיב אותם קודם. אחרכך אם תרגיש צורך כמו שהבחור מעליי אומר להעשיר סאונד בבמה הקידמית חפש לך סט קומפוננט שיתן לך מקסימום ביצועים ללא מגבר.

יום נעים. ותתחדש =]

• תוכן חדש...