Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח לוילון לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין אפשרות לבדוק תקנות במחשב, אך ורק בחנ"א.

חנ"א - חולירות נגד אדם??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חנ"א - חולירות נגד אדם??

לכל מי שנפגע ממה שכתבתי. על אף שהסיום של המשפט הוא עם 2 סימני שאלה , ייעני לא קביעה אלא שאלה.

מתנצל

למדתי גם מה זה חנ"א

חוברת נוסחי אישום. תודה למלמדת ל' היקרה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תוכל להעלות לכאן סריקה של הדו"ח לאחר טשטוש הפרטים המזהים?

מה שאותי מעניין, מסיבות עקרוניות, זה האם זה היה במקרה באזור ר"ג? נגיד אזור הבורסה, הלכה, אבא הלל, ז'בוטינסקי וכו'? אשמח אם תאשר או תשלול.

תודה.

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

לא, ההנחיה החדשה אומרת שמותר להכהות את השמשה האחורית אפילו במדבקה, וזה מצטרף לחוק שאומר שאפשר להשחיר את כל החלונות ברכב חוץ מהשמשה הקידמית ,החלון של הנהג והחלון של הנוסע

פורסם
אאל"ט קיבלת קנס ללא נקודות, סעיף 6056.

בדומה להדבקת מדבקות בשמשה הקדמית של הרכב (צד נהג ונוסע).

ל'

גם אני אשמח לראות את זה.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

DANI תודה רבה על העלאת הנחיה החדשה בנושא.

ולdany :

רכב לא תקין שלא נאסר בשימוש

סמל הסעיף 6056

קנס 250 ש"ח

נקודות

0

"נהגת את הרכב הנ"ל והרכב נבדק ע"ישוטר או בוחן תנועה ונמצא כי הרכב

אינו תקין בכך... (כאן רושמים מדוע אינו תקין).

בניגוד לתקנה 306 לתקנות התעבורה"

יש תקנה נוספת שניתן לקבל עליה קנס של 500 ש"ח על אותו סעיף "נהיגת רכב שמבנהו, ציודו ואביזריו אינם בהתאם לתקנות".

וכמובן שאם סייר בוחן/בוחן עוצר רכב כזה הקנס יכל להגיע ל 1000 ש"ח ולהורדה מהכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שקראתי, עיינתי וצילמתי (במוח) את המסמך שצורף, הרי לכם שאלה, לפני השאלה עצמה, אבקש מראש לקרוא היטב מה שאני כותב, כי זה חשוב מאוד, בהתאם למסמך שקראתי ושאותו אצלם מאות פעמים ואפיץ לכל שוטר שיעבור מולי:

ברשותי רכב סוזוקי ג'ימני.

החלון האחורי (זה שנראה מבעד למראה הפנימי של הרכב) הוא אאטום מן הסתם (כלומר לא נפתח בשום צורה)

כך גם החלונות של הנוסעים במושב האחורי.

החלונות של הנהג ושל הנוסע שלצידו, כן נפתחים.

נדבר כעת רק על החלונות האחוריים, של הנוסעים במושב האחורי, ועל החלון האחורי שנראה מבעד למראה הפנימית של הרכב:

את כל השלושה האלה, בהנחה ויש לי שתי מראות תשקיף חיצוניות, ענקיות, שמראות לי היטב את הדרך, מותר לאטום אטימה מוחלטת?

לא חשוב אם בוילון, אם בהשחמת חלונות, אם בבטון בצורת פלטה או סתם הנחת מגבת או אפילו טפט שחור.

מותר, בהתאם למסמך הנדיר הזה שהעלו פה, לעשות את זה?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
חיובי.

ל'

נהגת ברגעים אלה ממש, שנייה אחרי שקראתי את תשובתך המלומדת, הפכת (בעל כורכך? לא יודע, תחליטי את) לאחת מחברותיי הטובות ביותר.

כבר ביום ראשון בבוקר, אצא לעבודה ואפקיד את הרכב בידיים של שכנתי המקסימה, שכאמור הבטיחה להתפרע על החלון האחורי, "ביום שזה יהיה אטום"

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
בהתאם למסמך שקראתי ושאותו אצלם מאות פעמים ואפיץ לכל שוטר שיעבור מולי:

?

תחסוך לך את הצילומים . קרא את נקודה 7 במסמך שאותו רצית לצלם. עותק אחד צמוד לרשיון הרכב יספק אותך די והותר.

יש רכבים מסחריים שאין להם כלל חלון אחורי או חלונות אחוריים אלא הכל אטוםםםםםםםםםםםםם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נהגת ברגעים אלה ממש, שנייה אחרי שקראתי את תשובתך המלומדת, הפכת (בעל כורכך? לא יודע, תחליטי את) לאחת מחברותיי הטובות ביותר.

כבר ביום ראשון בבוקר, אצא לעבודה ואפקיד את הרכב בידיים של שכנתי המקסימה, שכאמור הבטיחה להתפרע על החלון האחורי, "ביום שזה יהיה אטום"

אתה נתת את כל ההסבר המקיף, אני רק אישרתי את דבריך.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תחסוך לך את הצילומים . קרא את נקודה 7 במסמך שאותו רצית לצלם. עותק אחד צמוד לרשיון הרכב יספק אותך די והותר.

יש רכבים מסחריים שאין להם כלל חלון אחורי או חלונות אחוריים אלא הכל אטוםםםםםםםםםםםםם.

זה נכון, אבל כמו שכבר אמרתי, אני מכיר חלק מהאירגון הזה (הסברתי כבר איך ולמה) ובארגון הזה, מה לעשות? ישנם כאלה שחולים או הבן שלהם עשה ואמא שלהם ברחה וכ'ו, ולכן לא משתתפים בדיונים הללו.

לא לוקח סיכון.

בהחלט אצלם מספר פעמים, על מנת שיהווה הוכחה ודוגמא לחבריי השוטרים.

אתה נתת את כל ההסבר המקיף, אני רק אישרתי את דבריך.

:wink:

ל'

ובכל זאת נהגת, נתת לי פה מה, ששנים הצקתי לחברים שימציאו, ששנים רציתי שיכתבו, והם אמרו: "מצטערים, זה פשוט אסור"

ועכשיו נהגת, "בזכותך" זה מותר.

• תוכן חדש...