Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרמקול 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוזוקי סוויפט שנת 2008 ואני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים

אבקש את המלצתכם לרמקול מומלץ 6.5 לא קומפוננט אלא רמקול רגיל 6.5 תקציב עד 400 שח

תודה מראש

קשה באימונים קל בים

פורסם

יש כמה דברים שצריך לבחון לפני שאתה קונה רמקול:

1. האם יש לך רמקולים מאחור.

2. אם יש לך, כמה איכותיים הם?

אם אין לך רמקולים איכותיים מאחור ואתה רוצה לשים רמקולים קידמיים, אז צריך להשקיע ולשים רמקול 3WAY.

אם יש לך רמקול איכותי, או לפחות סביר מאחור אתה יכול לשים רמקול 2WAY http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7698943

כמו זה לדוגמא, כדי להשלים את הצליל.

400 ש"ח לרמקול קידמי בלי מגבר זה מחיר גבוהה יחסית. אתה צריך לשים לב שבגלל שאתה לא משתמש במגבר אתה צריך וואט לא גבוה מדי, כדי שלא תחמם לך המערכת וכדי שהצליל יהיה סביר.

אני הייתי שוקל לשים רמקולים טובים מאחור. האוטו שלך הוא קטן יחסית וגם אם תשים רמקול 250 וואט הצליל יהיה מעל ומעבר למצופה.

אם לא בא לך, תנסה לשלב משהו כזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576056

כי רוב הצליל יגיע מהרמקול הקידמי.

בכל מקרה, תזכור לשנות את האיזון במערכת להעביר את מרכז הצליל לרמקולים האיכותיים יותר.

מקווה שעזרתי

שבת שלום

פורסם

זיו ברוך הבא לפורום. בבקשה, לפני שאתה קובע כאלו עובדות נחרצות ומציע הצעות לבחור, כדאי שתשוטט קצת בפורום. כל מה שרשמת פשוט אינו נכון.

לפותח השרשור, אין בעייה להתקין קומפוננט גם ללא מגבר. אין לי מושג מאיפה זה השתרש בפורום, אבל זה פשוט לא נכון.

מצד שני, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל של הרמקול (כל רמקול) דרוש מגבר יותר איכותי מההגברה של הרדיו דיסק שברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מורל טמפו\פולס בלי לשבור את הראש יותר מדיי.

נשמע סביר גם על הגברת רדיו דיסק.

זיו אולי אתה מוכן לספר לי איזה רמקול 3WAY אתה מכיר בפחות מ 400 ש"ח ( עזוב את זה שאין כזה דבר רמקול 3WAY , זה סט של רמקולים )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce, תראה את הקישורים של האיש, יש מספיק 3WAY ב400ש"ח :)

הקישור השני מציג מערכת 4WAY! ב320ש"ח! לא, זה לא תשלומים ל36 חודשים :)

[under construction]

פורסם

איתמר, אם אתה מוכן שרשום איזה חלק שרשמתי לא נכון. או שאולי הכל לגמרי לא נכון?

אני יודע שיש הממליצים להשקיע בחלק הקידמי כדי שהשמע בחלק של הנהג יהיה עדיף. אבל אם הבחור לא רוצה לשים קומפוננט אז זה מה שהייתי ממליץ.

אשמח שתתקן אותי, כדי שאלמד מניסיון של אחרים.

פורסם
יש כמה דברים שצריך לבחון לפני שאתה קונה רמקול:

1. האם יש לך רמקולים מאחור.

2. אם יש לך, כמה איכותיים הם?

אם אין לך רמקולים איכותיים מאחור ואתה רוצה לשים רמקולים קידמיים, אז צריך להשקיע ולשים רמקול 3WAY. זה כמו להגיד שאם כבר אתה משקיע באוטו תקנה למבורגיני , זה לא רלוונטי יש מספיק סטים איכותיים מאוד 2-WAY.

אם יש לך רמקול איכותי, או לפחות סביר מאחור אתה יכול לשים רמקול 2WAY http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7698943

כמו זה לדוגמא, כדי להשלים את הצליל. ממש לא.

400 ש"ח לרמקול קידמי בלי מגבר זה מחיר גבוהה יחסית (לא , זה זול בטירוף ומגרד את המינימום ,הקשר למגבר לא רלוונטית), אתה צריך לשים לב שבגלל שאתה לא משתמש במגבר אתה צריך וואט לא גבוה מדי , כדי שלא תחמם לך המערכת וכדי שהצליל יהיה סביר. ( לא מובן , אם הוא לא משתמש במגבר מאיפה באים הוואטים ? מהרמקול ? רמקול סופג לא מוציא , וגם זה לא בדיוק כי אתה יכול לחבר מונובלוקים של 1000 RMS לטוויטרים ולא לשרוף אותם כל עוד הכל מכוון כמו שצריך ואתה נזהר עם הווליום ויודע מה אתה עושה כי מה שהורג רמקולים זה חוסר בכוח ולא יותר מדיי כוח )

אני הייתי שוקל לשים רמקולים טובים מאחור ( זה אף פעם לא צריך להיות שיקול ,אל תעשה את זה לעולם ). האוטו שלך הוא קטן יחסית וגם אם תשים רמקול 250 וואט הצליל יהיה מעל ומעבר למצופה. ( לא )

אם לא בא לך, תנסה לשלב משהו כזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576056

כי רוב הצליל יגיע מהרמקול הקידמי. ( חרא של רמקול , עדיף להשקיע עוד 100 שקל להביא מורל טמפולס )

בכל מקרה, תזכור לשנות את האיזון במערכת להעביר את מרכז הצליל לרמקולים האיכותיים יותר. ( נגיד... למרות שרמקולים אחוריים לא אמורים להיות קיימים בכל מקרה )

מקווה שעזרתי (גם אני )

שבת שלום

שאלת :)

אני דיי בטוח שאני צודק בקשר להכל ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בוקר טוב

שרשור שפשוט דרדר את עצמו למטה למטה

הבן אדם ביקש המלצה לרמקולים קדמיים מידה 6.5 לסוזוקי סוויפט

מה יותר קל מלהמליץ לו על רמקול כזה במידה ויש לכם ברכב ואתם מבסוטים ממנו

שוב שאלה פשוטה שהופכת לחפירה גדולה

דרור