Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב כזה מזכיר לכולנו אספנות מהי. אהבה אמיתי לרכב ישן, נוסטלגי, עממי, כמו רוב המכוניות של פעם....

לי אישית, הרכב מזכיר אהבה ישנה.... ראשונית יפיפיה שלאבא שלה היה רכב בדיוק כזה!

אהבה אמיתית אינה בהכרח פועל יוצא של רכב פשוט ועממי - אם כל חייו מישהו חלם על קורבט והיום הוא נוהג באחת, היש מסופק ממנו? מדוע שתקטלג אספנות מהי?

זכור לי סיפורו של בני הספל. כשהיה נער, הוריו קנו פורד אנגליה, בניגוד להמלצותיו ותקוותיו שיבחרו בפלקון, שנחשבה אז(בישראל, לא בארץ הולדתה) למכונית יוקרתית. 40 שנה הסתובב בני עם תחושת פספוס מסוימת, עד שטיפל בה כראוי ברכישת פלקון. לשיטתך, היה עליו להסתפק באנגליה...

הפיז'ו שלי, 504 מודל 77', היא מכונית אספנות טובה. אמינות בסיסית גבוהה, חלקים זמינים, נוחה מאד, מרווחת ובעלת ביצועים סבירים גם ל-2010. נכון, היא "אוטו של פעם", שאף נחשב בשעתו לסמל סטטוס - אבל הייתי שמח לו היתה זו 504 V6 קופה...

רבים רוצים "אוטו כמו שהיה לאבא". אבל אולי אבא לא הבין כל כך במכוניות ונסע במכוניות גרועות. חשבת על זה?

מכוניות עממיות רבות של פעם לא היו מבריקות. היתה לי פעם אוסטין A-35, סטיישן, שנת 58'(כמו שהיתה לג'יימס האנט). העיצוב שלה היה חמוד, מנוע סדרה A שלה סיפק לה זריזות מה והיא תמיד הניעה(חריג במכוניות אנגליות :lol:). אבל המכונית הצרה הזו לא היתה יציבה במיוחד, התרסקה על כל מהמורה וניסתה להרוג אותי פעם כשהממברנה של המאסטר-צילינדר נקרעה, דוושת הבלם שקעה לרצפה ונאלצתי לעצור עם בלם היד, בהותירי שני פסים שחורים ודקים על הכביש...נוסטלגיה? כן. האם הייתי קונה היום שוב מכונית כזו או אחת ממתחרותיה? לא.

מעטות המכוניות העממיות של פעם, בהן השלם עלה על סכום חלקיו. המיני היתה כזו, גם הדה-שבו, הפיאט 500, הסאאב 92 והחיפושית(למרות סלידתי האישית ממנה). האיטלקים הפליאו לייצר מכוניות עממיות עם אופי שקרצו לחובבי הגה, הצרפתים סיפקו את המכוניות הנוחות ביותר. ישנן מכוניות עממיות נהדרות, אך לא כל מכונית עממית ישנה היא נהדרת, בדיוק כפי שלא כל דגם יוקרתי או ספורטיבי היה כזה.

המסקנה: כל המגוון הרי זה משובח. חשוב כמה טוב עשה חוק יבוא רכב אספנות לסצינה המקומית. איפה היינו לפני עשרים שנה ואיפה אנחנו היום...

ולאילן זוהר, ברכות חמות על שיפוץ מקצועי ומושקע, בצירוף מזל טוב ליום ההולדת החל היום. שמחתי להכירך אתמול - ומקווה לראותך שוב במפגשינו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה חם אבל יופי של מפגש :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

רכבים ,חברים ,לחות :lol:

תמונות טובות תודה לכול הצלמים

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

אתמול הייתי צריך לנסוע לאנשהו, אז חתכתי בדרך למתחם בנשר. אומנם לא ירדתי מהרכב מחוסר זמן, אבל לפי כמות האנשים שהיתה שם בתוך האיזור המגודר ניכר כי היה לכם מפגש מאוד מוצלח. ראיתי גם מס' רכבי אספנות ורכבים ישנים נוסעים בתחומי עמק יזרעאל ואיזור צומת יגור.

בכל אופן, המכוניות שהוצגו היו יפות מאוד.

פורסם

תודה לחברים מ- BigBox במתחם המפגש הצפוני בנשר, בעזרתם קיבלנו מסף LCD, להצגת המורשת המוטורית בסרטים טרם הטכס, ומצגת לסקירה ההיסטורית של חברת Austin ותעשיית הרכב הבריטית.

הובטח, קבלת סיוע גם בעתיד.

200820103046.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמוץ ועדי

השקת האוסטין שלי היתה ממש מדהימה וברמה גבוהה ביותר

תודה על הכול היה אירוע מדהים אני ומשפחתי ממש התרגשנו

מאחל לכם המשך פעילות מוצלחת כמו כן שנה טובה והגשמת משאלות

אילן:-P:-P:-P:-P:-P

פורסם

אמוץ ועדי

פורסם
אמוץ ועדי

היי אילן ,

ברוך הבא לפורום :-P

המון תודה,

שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתחה המקסימה :-P

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אמוץ ועדי

אילן, דורית והתאומים, שנה טובה וחג שמח,

ברוכים הבאים לפורום,

ברשותך, אני מעלה מקצת התמונות שקיבלתי מהצלם שלכם, עזרה ראשונית בצרוף תמונות להודעה בפורום,

ד"ש חם לבת עידן, לסניף חיפה והצפון יש זמרת חיננית, אנחנו לא שוכחים.

אמוץ

Resize of DSC_4521.jpg

Resize of DSC_0040.jpg

Resize of DSC_0034.jpg

Resize of DSC_4526.jpg

200820103046.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
אמוץ ועדי

המשאלות שלנו הן שיהיו יותר משתתפים במפגשים. אז, אתה מוזמן לבוא מפעם לפעם!

שנה טובה !

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...