Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו או פרייבט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רנו אקספרס 94 בנזין, המנוע כבר חלש, בכללי מרוצה מהרכב בגלל התכולה שלו.

אני מחפש לקנות רכב אחר (לא חדש) חשבתי על רנו קנגו 2003/4 בגלל התכולה של הרכב. (אני לא ממש זקוק לתכולה הזאת ביומיום, אבל זה נוח לסופ"ש, נסיעה עם המשפחה וכו'). קראתי כאן הרבה בשירשורים ישנים על קנגו ולא הצלחתי להחליט סופי, בבקשה עיזרו לי, אני מחפש רכב שיהיה נוח לנסיעה, תחזוקה זולה, עדיף רכב עם תכולה גדולה, ובמחיר עד 25-30 אלף ש"ח.

תודה

פורסם

המסחריות בגיל הזה כבר די מכוסחות ויעלו כסף רב בתחזוקה שוטפת.

רנו סניק זקנה בשנה שנתיים מהקנגו - תעשה את העבודה לא פחות טוב ובעלויות תחזוקה נמוכות יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עכשיו ראיתי הצעה של קנגו 2004 מפרטי עשתה 180000 שבוע שעבר טיפל בראש מנוע החליף קלאצ', רוצה 24000 שווה לבדוק או לא כדאי להתעסק בכלל?

פורסם

הייתה לי גם אקספרס וגם קנגו, שתיהן משומשות עם כ 300 אלף קילומטר נכון ליום המכירה.

קודם כל, קנגו זה הליכה אחורה מבחינת נפח הארגז, וגם מבחינת הביצועים, אם אתה הולך על מנוע דיזל רגיל בקנגו. בכל שאר הפרמטרים יש כמובן התקדמות, אבל זה סדר גודל אחר לגמרי מבחינת עלויות אחזקה.

פורסם
הייתה לי גם אקספרס וגם קנגו, שתיהן משומשות עם כ 300 אלף קילומטר נכון ליום המכירה.

קודם כל, קנגו זה הליכה אחורה מבחינת נפח הארגז, וגם מבחינת הביצועים, אם אתה הולך על מנוע דיזל רגיל בקנגו. בכל שאר הפרמטרים יש כמובן התקדמות, אבל זה סדר גודל אחר לגמרי מבחינת עלויות אחזקה.

1. האם משמעותי הבדלי הנפח בין האקספרס לקנגו?

2. האם יש הבדל בים טורבו דיזל לדיזל?

3. מה ההבדלים בעלויות האחזקה?

אשמח לדעת יותר על עלויות האחזקה של הקנגו.

אני מדגיש שהקילומטראז' שלי בשנה זה בסביבות 25000 וגם רוב הנסיעות הן נסיעות פרטיות בלי סחורה או משו שיכביד על הרכב

פורסם

1.ההבדל לא משמעותי, באקספרס הארגז קצת יותר ארוך ואני חושב, שגם קצת יותר רחב, בדובר בהבדל של 5-6 סטטימטר, לא יותר.

2. יש הבדל גדול מאוד בין דיזל לטורבו דיזל, בטורבו הסחיבה הרבה יותר טובה, צריכת דלק נמוכה יותר, בתאוריה פוטנציאל לתקלות גדול יותר והרכב עצמו יעלה יותר באותה שנת מודל.

3. אם הכוונה להבדלים בין קנגו לאקספרס - קנגו הרבה יותר יקרה לאחזקה, אני לא יכול לאמור אם זה פי 2 או פי 4, אבל נניח, אצלי מ 250 ל 300 אלף קילומטר הוצאות התיקונים +טיפולים באקספרס היו משהוא כמו 3000-4000 ש"ח, ואחזקת קנגו מ 250 ל 300 אלף קילומטר הסתכמה במשהוא כמו 10000 ש"ח או אפילו יותר.

אבל, שוב, קנגו זה רכב מודרני יחסית, עם דלת צד, הגה כוח (מה שנדיר לראות באקספרס מודל 94), מזגן נורמאלי, חישמולים למינהם, וצריכת דלק נמוכה בהרבה. באקספרס לא הצלחתי בשום מצב להגיע לצריכה טובה יותר מ 1 ל 10, בקנגו זה 1 ל 14 בדיזל ו 1 ל 15-16 בטרבו דיזל .

• תוכן חדש...