Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה קניתי קנווד מדגם: kdc4047ug

וכבר בימים הראשונים פתאום המערכת השתגעה והיה רשום protekt

לא הבנתי למה אבל עשיתי 'ריסט' והיא התאפסה וכמובן שהייתי צריך לכוון אותה שוב והכל. בקיצור מיום ליום התדירות של ה-"ההגנה"

הזו גדלה וזה ממש מציק ומאכזב. סיפרתי את זה לאחד המתקינים והוא אמר שזה מחלה של קנווד...

מישהו מכיר את התופעה?

למה זה קורה?

ואם כן, יש לה איזשהו פתרון?

תודה מראש על כל תשומת לב!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אם אתה מבין קצת בסדר של החיווט מאחורה.. תוציא את המכשיר ממקומו נתק אותו מן הצמה שים בצד.

תעבור חוט חוט ןשים לב שמחובר היטב וכמובן מבודד היטב.

מחובר היטב הכוונה שלי שיש מספיק "בשר" בין קצוות החוט המחוברות ביניהם.

-דבר נוסף שתבדוק זה שכל חוט מחובר למקומו הנכון ובנוסף שאם יש חוטים בצמה שלך שהם לא בשימוש..תבודד אותם טוב טוב כי יכול להיות שאחד מהם נוגע לך איפשהו ומקצר לך את הרדיו ולכן הוא נכנס לפרוטקשן כל הזמן.

לדעתי המתקין שאמר לך את זה סתם לא היה לו זמן או "קריזה" בשבילך.

בהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה תודה תודה!!!

נראה לי שהמתקין הזה רצה לבאס אותי בגלל שלא קניתי ממנו כי הוא יקר ברמות לא הגיוניות :wink:

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• תוכן חדש...