Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לא פעם נתקלתי בבעיה שכאשר אני מתניע את הרכב, הוא קופץ. זה גורם לתחושה לא נעימה, כאילו שמשהו דוחף את האוטו בפיתאומיות.

כמו כן, קורה לפעמים, שכאשר מהירות נסיעה היא בערך 60 קמ"ש ואני לוחץ על דוושת הגז כדי להאיץ, הסל"ד קופץ עד 4K, אך האוט מאיץ לא פרופורציונלי, כלומר בקושי יחסית לסל"ד המופק.

מה יכול להיות הבעיה? (הרכב עדיין באחריות , אך איני רוצה להגיע למוסך לפני שאני יודע מה העניין, שלא יבלבלו לי שם את השכל במוסך, שכך צריך להיות).

תודה למגיבים!

פורסם

יכול להיות שאתה נוסע על מצברים והרכב מפעיל את מנוע הבנזין ולכן הסל"ד הגבוהה ולוקח לרכב כמה שניות להתאפס על ההאצה

פורסם

משהו לא בסדר!

לי יש גם רכב כזה ואין שום קפיצה ושאר סימנים שאתה כתבת.

הייתה בעיה בשמן גיר,כשהחליפו שמן גיר רגיל ולא שמן מיוחד לגיר CVT שיש לך ואז הגיר היה מחליק ולא סוחב.

אבל מודל 2009 ואני לא מאמין שהגעת ל 45000 ק"מ שבטיפול הזה מחליפים שמן.

גש למוסך יש לך בעיה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...