Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון חודש הבא לנסוע לאירופה, אין לי עדיין מסלול- חשבתי בכיוון של איטליה שוויץ או אנגליה הולנד.

יש המלצות?

אגב שאלה חשובה, אפשר להשכיר רכב באיטליה בגיל 23?

המון תודה לעוזרים.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

מה מעניין אותך? איפה היית ונהנית?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אתה גר באיטליה ויש בבעלותך עסק להשכרת רכבים, אז אין בעיה להשכיר גם בגיל 18.

לחילופין, אם אתה תייר והחלטת לשכור רכב, תוכל לעשות זאת ברוב המקרים החל מגיל 21.

מעבר לזה קשה לייעץ כשאין לך אפילו כיוון התחלתי. אם תציין זמן, תקציב ואיזה סוג אטרקציות

אתה מחפש, יהיה הרבה יותר קל להמליץ לך על מקומות ששווים ביקור.

פורסם

אם אתה בכיוון של פארקי שעשועים, אז :

היתי לפני כשבוע וחצי בספרד באזור סלאו SALOU כשליד זה יש את הפארק port aventora , שווה ביותר .

קח בחשבון הכול שם מעט יקר כי זו עיר מאוד תיירותית , ואם אתה דובר רוסית אז יש לך שם יתרון כי יש המון תיירות רוסית שם אז הרוב ם גם כתוב ברוסית וחלק מאנשי שירות הם רוסים .

תהנה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

PortAventura זה מקום יותר לבילוי משפחתי, משהו כמו אילת + לונה פארק + מימדיון במקום אחד.

מה שכן, אם יש לך רכב צמוד, ניתן לטייל איתו ברצועת החוף בין טאראגונה לברצלונה ללא מאמץ מיוחד.

אם זה נשמע מעניין, חפש על המפה את Tarragona או את נמל התעופה של Reus. סלואו זה העיירה

הקטנה שצמודה לפארק, והיא בקושי קיימת באינטרנט או על ה-GPS.

פורסם

היי,

תודה לכל מי שענה.

אני מתכנן טיול של חודש +- בתחילת החודש הבא, תקציב סביבות ה 30K.

אני נוסע עם חברה שלי, ככה שהתכנון הוא לראות עולם ולהנות. אין לי כיוון מיוחד.

התכנון הוא לשכור רכב ולהיות עצמאי כמה שיותר.

איך הולנד?

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אם ככה, אני הייתי מתחיל בדרום איטליה, עולה עם הרכב עד לצפונה, עובר לשווייץ, משם לאוסטריה ודרום גרמניה, מחזיר את הרכב ולוקח כמה ימים בברלין.

אפשרות שניה היא לנסוע לאנגליה ולעלות עם הרכב עד סקוטלנד. אם יש זמן אז גם לעשות סיבוב של שבועיים +- באירלנד.

אפשרות שלישית היא צרפת וספרד. מתחיל במדריד, עובר לברצלונה, משם לצרפת דרך הפירנאים, דרום צרפת, פריס ומסיים בצפון צרפת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בגדול כל אירופה טובה ויפה ביחוד בספטמבר שכל הנופשים שבו לבתיהם. לכן אין צורך לשריין מלונות מראש. לינה בצימרים מומלצת או בפנסיונים משפחתיים.

מתחיל באיטליה רומא פירנצה ונציה איזור האגמים עולה לשוייץ שואף אויר פסגות ג'נבה ברן ציריך משם לאוסטריה המשך אויר הפסגות זלצבורג וינה , מינכן , הדרך הרומנטית לאורך הריין הולנד אמסטרדאם וחוף הים ומשם לצרפת דרך הארדנים בבלגיה. קצת הרבה פריס ועמק הלואר .

אתה והחברה מסודרים.

בערים מוזיאונים הצגות אופרה בטבע כמו בטבע הרים אגמים נחלים וגרגרי יער.

המחייה

לא מעט קילומטרג' ואתה יכול לעשות רק חלקים מהטיול. תרגישו חופשי ובלי תכנון מוקדם . הכי כיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נסיעה ללא הזמנות מראש זה כיף אם אתם בקטע, אבל יש בזה סיכון מסויים.

לדוגמה, אם שודדים אתכם ואתם נשארים ללא מסמכים, כסף או כרטיסי אשראי, תהיה לכם חתיכת בעיה

למצוא מלון עד שישלחו לכם כסף, וגם לתאם משלוח כזה (דרך בנק או Western Union וכד') יכול להיות

דבר די מאתגר. אם קיימת הזמנה במלון/צימר/אכסניה, תמיד אפשר להגיע לשם ולבקש שיחייבו על סמך נתוני

כרטיס האשראי שהשארתם מראש. גם המשטרה יכולה בד"כ ללוות אתכם למלון, ע"מ לעזור להסביר את המצב.

מצטער לבאס, אבל כשנוסעים לתקופה ארוכה וחוצים הרבה גבולות, כדאי לקחת בחשבון לא רק את הצדדים הטובים,

אלא גם את הסיכונים, ובאירופה יש לא מעט כאלה.

השכרת רכב הכי זולה תהיה ע"פ רוב בהולנד או בלגיה, לכן אמסטרדם או בריסל יכולים להיות נקודת התחלה מצויינת,

במיוחד בהתחשב בעובדה שטיסות לשם יש כל יום והן בד"כ זולות יחסית.

• תוכן חדש...