Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע המאוורר של המיזוג אוויר הלך לי (בפורד פוקוס 2004, 1.6)!

מהירויות 1,2 ו-3 לא עובדות ורק מהירות 4 עובדת ועושה לי חור בראש.

מפה לשם הבנתי שהלך לי הנגד מהירויות (שממוקם משמאל למאוורר ובצבע כחול).

פרקתי אותו.

מורכב עליו פיוז הגנה (בדקתי, והוא זה שנשרף:cry:).

אני רוצה להחליף אותו, רק אני לא יודע מה טמפרטורת הפריצה שלו והכי חשוב איזה זרם הוא מעביר:shock:.

אודה לכם אם מישהוא יודע!:wink:

עובדי'ה.

פורסם

לחבר שלום,

לפעמים הטמפ' שבא הפיוז מבצע ניתוק מודפסת על-גבי הפיוז עצמו או קוד של ייצרן הרכב/ייצרן הפיוזים.

ייצרן הרכב לא מפרסם מידע מסוג זה בספרות האחזקה לכן נצטרך לבחור פיוז לפי ההגיון והניסיון :-) בדרך כלל הפיוז מתאים לזרמים של 15-20 אמפר ולטמפ' של כ-180-216 מעלות צלזיוס.

בכול מקרה בכדי להחליף את הפיוז תצטרך כישורי הלחמה בכדי לא לפגוע בפיוז בזמן ההלחמה או להדק אותו בעזרת פלייר.

אני ממליץ לך להלחים את הפיוז עם בדיל המכיל כסף או נחושת אשר מעלים את טמפ' ההתכה של הבדיל ל-225 מעלות צלזיוס.

אם תוכל לצרף תמונה של הפיוז אוכל להדריך אותך בצורה טובה יותר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...