Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום..לאחר נסיעה לבאר שבע מקודם האוטו התחיל לעשות בעיות. האוטו סיאט איביזה 1600 96.ז"א שאני לוחץ טיפה גז בשני וזה כאילו ההילוך לא נכנס ורק אחרי כמה שניות או הרפיית הרגל מהגז ההילוך כיביכול נכנס ואז הטורים חוזרים למקומם בתחילת הנסיעה זה לא קרה לי.נסיעה ממושכת על 115-120 קמ"ש רוב הדרך בכביש 6.הקלאצ' שלי מפריד דיי גבוה וזה הדבר הראשון שעולה לי שהקלאצ' מתחיל להחליק והגיע הזמן להחליפו אם מישהו מכיר את הבעיה או חווה את הבעיה הזאת ברכב אחר ?אני אשמח לחוות דעת.רציתי לקבל המלצה למוסך באזור מרכז שגם יוכל לטפל לי בשסתומים יתכן שאני צריך כיוון שסתומים אשמח להמלצה.תודה רבה לעונים ולעוזרים. (:

פורסם

אם הקלץ שלך מפריד גבוה אז התשובה לשאלה שלך היא בגוף השאלה ענית לעצמך :mm_yeah:

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

אם אתה מכניס הילוך הרכב נוסע אבל סוחב ממש חלש ביחס לגז שאתה נותן, אז כנראה שזה קלאץ גמור,זה קורה בכל ההילוכים ולא רק בשני. אתה יכול לבדוק אותו. תניע. תכניס לשלישי תלחץ על ברקס ושחרר את הקלאצץ לאט,אם הרכב נשאר מונע ולא כבה במקום הקלאץ מחליק..

• תוכן חדש...