Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(בנוגע לסאב)

כרגע במגבר הבס בוסט נמצא על 12 db שזה המקסימום,אני יכול לבחור 6, או 0

ברדיו דיסק הבס נמצא על -6 שזה המקסימום(הכי נמוך)

שאני כשאני מוריד את הבס בוסט ל 0db .מעלה מהרדיו דיסק את הבס אז השמיעה יוצאת גרועה בנוגע לבס.

כשאני נמצא אם ה 12 db .ומינוס 6 במערכת אז שומעים תבס (כלומר את הבאס בשפה של ערסים) טוב כמו שאני רוצה

הנתי שזה לא טוב להשתמש בבס בוסט

מה עושים כדיי לשפר את השמיעה?או להמשיך להשתמש אם הבס בוסט

פורסם

בוקר טוב

אני לא רואה סיבה מיוחדת לדאגה

לפי תפיסתי כשאדם מרכיב סטאפ מסויים ברכב הוא אמור להינות ממנו עד למקסימום

במידה ואתה נהנה מהסאונד של הסאב שלך בכל תצורת מגבר שלך אז ניצחת והגעת לנקודה הנכונה

זה יכול להיות גם עם באסבוסט וגם בלי ואני מכיר אנשים שאוהבים לחתוך סאב הרבה יותר גבוה (כמעט כמו פול ריינ"ג) וכאלה שיורדים נמוך עד ל-50 הרץ ומטה

מה שאני רוצה להגיד זה שאין חוקים

החוק היחיד הוא שאתה צריך למצות את המקסימום מהסטאפ ומהמגבר עד לסיפוק אישי

עכשיו תמיד ישנה אפשרות להחליף את המגבר למגבר יוקרתי יותר וחזק יותר ואז אני מניח שלא תצטרך לעבוד עם שום בוסטים לא במגבר ולא במכשיר הראש

אבל העיניין מבחינתי הוא שלא צריך להוציא כסף אם בתצורה מסויימת אתה מצליח להגיע לנחלה מבחינת הסאונד ברכב

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...