Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי ניסאן סאני 94.

לפני כשבוע החלפתי את שלושת הרצועות, לפי איך שזה ניראה הם מתוחות מספיק, רגע כאשר ני מסובב הגה עד הסוף שמאלה או ימינה יש שריקה.

ממה יכולה להגרם השריקה? ולמה דווקא כשאני מסובב את ההגה עד הסוף? לא משנה לאיזה כיוון.

תודה רבה.

פורסם

האם השריקה מתבצעת בנסיעה או בעמידה שאתה מסובב את ההגה? מהיכן בדיוק מגיע הרעש? יש מצב שמשאבת ההגה מתחילה להראות סימנים של עייפות אבל אני אומר זאת בעירבון מוגבל כי חסרים עוד פרטים על התופעה.

:)
פורסם

בשביל בדיקה מסוג זה הייתי פשוט מפנה את הגלגלים לאחד הכיוונים (לפי התיאור שלך לא משנה לאיזה כיוון) והייתי מתחיל בהורדה של הרצועות שלאחר כל רצועה שיורדת מניע את הרכב ושומע אם הרעש נעלם. מתי שהוא נעלם אתה תדע מהו מקור הרעש ומאיזו רצועה בדיוק.

רק חשוב שאת סיבוב ההגה תעשה שרצועת משאבת ההגה עדיין מורכבת כדי שההגה לא יעבוד על ריק. בנוסף בדיקה נוספת ויותר פשוטה שאתה יכול לעשות במידה והחשד הוא מהרצועות פשוט, בזמן עבודת המנוע שפוף מעט מיים באיזור של כל רצועה וראה אם הרעש פוסק, זה גם ייתן לך כיוון.

:)
פורסם

ערב טוב,

אם יש מישהו בפורום שיש לו אוטודטה, אשמח אם יוכל לבדוק לי את המידות של רצועות אביזרים של ניסאן סאני 94 ידנית דגם מנוע GA16DE

תודה רבה.

פורסם

בוקר טוב..

בזמן סיבוב ההגה עד הסוף נוצר עומס על המש' (דבר שלא מומלץ בכלל), ישנם רכבים חדשים שגם סיבוב הגה עד

הסוף גורם לרעש למרות שהכל תקין ע"פ הוראות יצרן.

יש לבדוק שוב את מתיחת הרצועות (ע'פ כלי מתיחה יעודי) + את תקינות מש' ההגה כח.:cry:

פורסם

ברכב יש 3 רצועות.

האם קיימת סכנה אם לפי הוראות יצרן אני צריך חגורה 812 ואני שמתי 815?

אם כן איזה סכנה? הרי שהרצועה מתוחחה בן כה וכה.

תודה.

• תוכן חדש...