Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מכונית חדשה לעצמי

והתקציב שלי מוגבל ביותר

אני צריך אוטו בסביבות ה 10 אלף

אוטו שההוצאות עליו לא יקרות ולא משמעותיות, כאלה שאני יכול לשאת בהם

ואני רוצה גם אוטו שאני יכול קצת לעשות לו שיפורי יופי, כמו מדבקות וכאלה דברים, יענו לא דברים רציניים, אבל משהו שנגיד פס הצללה, או מדבקות על הדלת יראו עליו יפה

על איזה אוטו אתם אומרים כדי ללכת?

לא משנה לי הנפח מנוע, ומבחינת הגיר, אם יש משהו שעדיף בו אוטומט אז סבבה, לא כזה משנה לי הסוג גיר.

פורסם

לדעתי האפשרויות הכי טובות בתקציב נמוך יהיו או פיזו 205, או פורד פייסטה.

שנייהן קיימות משנתונים נרחבים, מראות אמינות טובה מאוד, יש כאלו הרבה בשוק, ואחזרתן זולה ביותר...

תלוי ברכב הספציפי שתמצא.

שיפורי יופי?? לא הייתי בונה על זה שזה יראה יותר ממצועצע :roll: אבל, על טעם ועל ריח...

פורסם

במחירים האלו עדיף לך ידני... אלא אם אתה רוצה להכנס לנושא התיבות האוט' שעושות המון צרות בשנתונים ובטווח המחירים שאתה מדבר עליו.

הרכבים שעומדים על הפרק - שרייד, 205, אונו, אולי איביזה (מודל ישן כמובן).

זה מה שאני זוכר... אני בטוח שיש עוד... ואחרים יזכירו לך..

אגב, לך לאופצית חיפוש - למעלה (בתפריט) וחפש שם... אתה תהיה מופתע לראות כמה שאלו כבר על הנושא...

שיהיה בכיף!

פורסם
אבל שמעתי האחזקה של פיג'ו 205 לא זולה בכלל...

אולי באמת אני ילך על איביזה, מה אתם אומרים?

מניסיון של שני הרכבים, אחזקת 205 זולה יותר מאחזקת איביזה.

אבל שוב, תלוי ברכב הספציפי שתמצא.

לדעתי יתרון גדול של ה 205 הוא שיש מיליונים כאלו..... משנתונים ישנים מאוד ועד חדשים מאוד עם יחסית מעט שינויים מקיפים. לכן גם זמינות החלפים גבוהה ביותר, כמו כן סיכוי יותר גדול למצוא רכב שמור.

פורסם

הזמינות של חלקי 205 גדולה יותר... מה שיש אותה גם לאחי... ואני יכול לספר לך מניסיון... שאם אתה מוצא רכב במצב טוב אתה יוצא מרוויח... הרכב מצוין... ונוסע יפה (הכל יחסי כמובן)

בנוגע לאיביזה צריך להזהר... רכב שנהגו לטחון... ולכן קשה יותר למצוא רכבים טובים.

הוא נתן לך את האופציה של הפיאסטה, גם רכב טוב!

מילת הקסם בכל הרכבים היא - לחפש טוב בציציות של הרכב... שלא תפול על רכב שחוק וטחון...

בנודע לגולף - טיפולים ואחזקה יקרים... ולא נראה לי שמודל 90 נכנס לתקציב שלך.

שיהיה בכיף!

פורסם
בנוגע לאיביזה צריך להזהר... רכב שנהגו לטחון... ולכן קשה יותר למצוא רכבים טובים.

עוד לא הבנתי מה זה אמור להביע?

יש רכבים ספציפיים שנטחנים יותר ע"י אנשים?

מעניין... :roll:

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...