Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו נתקל בבעיה מעניינת שכאשר מעבירים הילוך במאזדה 3 (אוטמטית) לרוורס אז המזגן פתאום מפסיק לקרר? הוא לא נכבה או משהו אלא פשוט מוציא אוויר רגיל לא קר.

או שכאשר מסתובבים בכיכר יותר מסיבוב אחד אז קוראת אותה תופעה?

אשמח לקבל עצה אם מישהו בדק את זה ויודע על זה משהו?

תודה.

פורסם

אחי ממש מוזר-יש לי מאזדה 3 ואף פעם{טפו טפו טפו} לא קרה לי דבר כזה.

ניראה לי שיש לך בעיה במגעים של הבורר מעלות, שהרכב לא מאוזן הוא מתנתק או משהו.

בכל אופן זה לא אמור להיות כך

פורסם

לא ציינט איזה שנה , האם מאזדה 3 הישנה עם מערכת בקרת אקלים או מאזדה 3 החדשה עם מזגן רגיל (אם הרבה פחות חיישנים) ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

קיימים רכבים כמו גולף דור 5 ואולי גם במזדה שלך עם מזגן בעל בקרת אקלים כאשר נוסעים ברוורס באופן אוטומטי מערכת המיזוג עוברת למצב של מיחזור אוויר וייתכן שזה מבלבל אותך.

גם במצב שמפעילים את מערכת ניקוי השמשות אז המערכת עוברת למצב של צירקולציה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושב על כיוון לבעיה אך לא בטוח, בדוק על כמה עומד הסל"ד סרק כשהידית משולבת לR, ועל כמה הסל"ד שהיא על D.

יכול להיות כשאתה משלב לR הסל"ד יורד נמוך ולכן המדחס מתנתק בגלל שהסל"ד נמוך, בדרך כלל בשילוב לR הסל"ד נמוך יותר מעט מאשר בD.

• תוכן חדש...