Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה לשאלתי.

יש לי לאנטיס 2001 1840 סמ"ק ובהילוכים נמכוים רק שאני לוחץ על הגז אני שומע שהחלק השמאלי מנוע מצלצל כאילו יש שם איזו פחית או פח חלול וזה מרגיז, בקושי שומעים את זה אבל עדיין מרגיז.

במוסף מורשה אמרו שכל המאזדות כך אך לאחרונה זה נשמע חזק יותר, משהו יודע מה זה יכול להיות ואיך מטפלים?

תודה!

פורסם

אף מאזדה לא צריכה להיות כך, כניראה שמעת את זה ממכונאי חאפר שלא יודע מהיא הבעיה.

צריך לבדוק אם מדובר בדטונציות או באיזה פח מגן חום של סעפת הפליטה.

אם מדובר בדטונציות אז כניראה החיישן נקישות תקול זו התקלה הנפוצה, אבל יש להתחבר לסורק תקלות ולקרוא את קודי התקלות ונתוני החישנים.

נסה בשביל בדיקה, לתדלק אוקטן 98 לפחות פעמיים ובדוק אם הצילצולים יפסקו, אם כן אז הבעיה בחיישן הנקישות(99%).

פורסם

נתחיל בכך שמדובר בחיישן ולא בלחצן.

חיישן הנקישות תפקידו "להאזין" לקולות המנוע ולזהות צילצולים, ברגע שהחיישן מזהה צילצולים, הוא מדווח על כך למחשב הניהול, והמחשב מתקן את תזמון ההצתה עד שהצלצולים יפסקו.

כשהחיישן תקול אז הוא לא מזהה צילצולים ולכן המחשב לא יכול לתקן את ההצתה.

פורסם

באיזה תחנה אתה מתדלק של איזה חברה?

יכול להיות שה95 שאתה שם לא מספיק איכותי וזה גורם למנוע לצלצל

פורסם

שלום גם לך ידידי,

הצלצולים הינם באופן קבוע ורק בהילוך ראשון ושני ורק שאני לוחץ על הגז.

אם אני ב80 קמ"ש+ לא שומעים כלום.

הרכב מטופל פיקס, תושבות מנוע, בולמים ברקסים רפידות וכו' הכל מקורי במורשה טיפולים בזמן 120K ק"מ, ממש שומר עליה כאילו היא BMW.

פורסם

שעשיתי נסיעת מבחן עם איזה מסוכניק מהמורשה שלהם טען שזה בכל המאזדות,

אך כששאלתי את בעל המקום הוא לא בדק כלום ישר פתח את המכסה מנוע ועיקם את מכסה הברזל שעל הוונטה ובאמת הרשרושים פסקו, ואז חזרו עוד פעם מה שלא נראה לי החתיכת פח הזאת כי זה נשמע ממש מצד ימין והפח שהוא עיקם הינה באמצע הרכב.

• תוכן חדש...