Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה רכב חדש עד 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-1.8TSI וה-2.0TSI מצויידים אך ורק במגדש טורבו. אלו מנועים שכונו בעבר TFSI.

אגב, גם ה-1.2TSI ו-1.4TSI (בגרסאות 122 ו-125) מצויידים אך ורק במגדש טורבו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת אומרת שלקחת רכב מהשכרה (על כל המשמעויות הנלוות), הוא התקלקל (קורה לכל יצרן על כדור הארץ) ולכן אתה פוסל את כל רכבי היצרן.

אכן רציני ובוגר.

לגישתך, בכל פעם שרכב מסויים מתקלקל, צריכים לפסול את כל הרכבים של אותו יצרן.

ללא מילים.

עידן

עידן, הבנתי את המסר שלך אתה לא צריך לחזור עליו שוב.

לגבי הרכב השכור לידיעתך הרכב היה ממש חדש שקיבלתי אותו הוא היה, עם 1030 ק"מ ככה שהוא היה ממש חדש המנוע עוד בתול ולא הספיק לעבור, עוד התעללות.

ועוד דבר אני אגיד לך, שכן מבחינתי רכב שמראה סימני "גסיסה" כבר שהוא חדש מבחינתי אותו רכב הוא מחוק וכולל את כל המותג. שנית זה גם לא כול כך מעניין אותי אני גם ככה לא הקהל יעד של סקודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

י.ל

עם הכרות עם המערכות החדשות ברכבים,

אתה מודע לזה שהסיפור שלך הוא בידיוני בדיוק כמו מלחמת הכוכבים נכון ?

קצר במחשב ניהול מנוע ושריפת תיבת פיוזים היה מוביל לדבר אחד, אוטו מושבת באמצע הכביש בלי יכולת הנעה.

פורסם

papa_carlos אני נירא לך הוזה? אתה חושב שלא הייתי מודע למה שקרה לאוטו אתה או אני נהג על האוטו?.

אני לא טיפלתי באוטו אלא חברת ההשכרה, ומי שאמר לי מה קרה באוטו זה הם ולא אני! אם תקרא שוב את מה שכתבתי אז תבין שהרכב נסע אבל פשוט אחרי כמה דקות המנוע מתחמם, ואי אפשר להמשיך בנסיעה שיש לך מנורה דולקת אז פשוט עוצרים בצד פותחים מכסה מנוע וממתינים עד שיתקרר טיפה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...