Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מגבר 75.4

כול הכבלים מפוצלים מורכבים , לא באותו צד צד אחד פלוס צד שני RCA

בהתחלה כיוונתי הכול טוב ואז התנעתי והגיעו הרעשים ממה זה יכול להיות?

שהרכב מכובה אין רעשים שהוא מותנע יש.

יש משהוא מאוד מוזר שסמתי לב אלו היום

חייב לציין שהמגבר של הסאב שלי נישרפ לו הפיוז אז ליפני שהבנתי את זה ניסיתי ליבדוק אולי היציאה של הרדיו דיסק דפוקה וסמתי את RCAה של המונו בלוק ביציאה אחרת פיתאום אני שומע את הרמקולים האחוריים שלי משמיעים מוזיקה אבל בעוצמה מממש ממש חלשה לא משנה כמה אני מגביר היתי רוצה לדעת גם למה זה

פורסם

תחליף אלטרנטור, יתחילו לך רעשי מגבר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי ?

בכול מיקרה ראיתי פה בפורום שמישהוא הנמיך טיפה את הlevel וזה עזר לו אז עשיתי זות וזהוא אין רעשי אלטרנטור אבל יש רעש סטטי שמגבירים כימאת ולא שומעים אותו שזה גבוה לא שומעים ביכלל אז שזה נמוך זה מאוד מציק

מה לעשות

פורסם

אין מה להבין - הייתי עוקצני כמו כל פולני טוב (אני מקווה שהבנתם גם את זה...) :-D

תריץ חיפוש - הנושא יותר טחון מזונה שעובדת חינם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה שהגיע הזמן לסדר את החוט מינוס שיוצא מהמגבר:)

או לוודא שהמגבר לא תקול

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדקתי היום תחוט מינוס והוא מורכב מצויייןןןן למרכב הרכב המגבר אני לא בטוח כי עכשו ניזכרתי שגם במגבר השני זה היה

מה שכן שמתי לב שהרמקול השמאלי איפה שה RCA עובר הוא גם עובר כמובן שאין מה לעשות אם זה אבל זה רמקלום אחד זה יש מצב הבעיה ?

פורסם

בוקר טוב

גש למתקין באזור מגוריך

בדרך כלל המתקינים ייעזרו לך וייתנו לך כיוון של פיתרון ללא חיוב כספי

אחרת אתה סתם תסתבך כי ישנם המון אפשרויות של תקלות התקנה שמתבטאות בבעיית רעשי מנוע

דרור

• תוכן חדש...