Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 סלספיד כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מבקש לשמוע חוות דעת על אלפא 156 על הדגם עצמו ועל רכב ספציפי

קצת פרטים על הרכב הספציפי הוא שנת 2001 ,מנוע 2000, יד 2, גיר סלספיד כמו שאמרתי, 109000 ק"מ, הבנאדם כותב שהרכב עבר טיפול כללי ושמור ברמה גבוהה, (חשוב לציין שלא ראיתי את הרכב זה מה שהוא כותב במודעה) חשוב לציין שהוא דורש לפחות 10,000 ש"ח פחות מהמחירון!

האם כדאי ללכת על רכב כזה?

מה הצריכת דלק שלו?

האם הגיר הזה הוא אמין ? (הייתי מעדיף גיר ידני רגיל אבל זה מה שמצאתי)

הרכב מיועד בשבילי אני בחור בן 23 וזה אומר שאני לא נוסע הרבה, בסביבות ה6000 ק"מ בשנה, אני מחפש רק רכב מיוחד ולא פחית יפנית, פנק ונוסע טוב בקיצור אני רוצה להנות קצת, ואם מישהו יודע כמה עולה ביטוח לרכב זה (אני עדיין נחשב לנהג צעיר)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אוטו נהדר. מאוד מהנה ומפנק. הגיר הוא בעיה, לא בשל אמינותו אלא בשל אופן פעולתו. מדובר בגיר רובוטי, בסגנון הקורולה. אחזקה לא זולה.

• תוכן חדש...