Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנסה להעתיק מפה מ-ynet ע"מ להשתמש בה במסמך וורד בצורה שאוכל לכתוב עליה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי כיצד עושים זאת? ובבקשה בעברית פשוטה...

תודה רבה מראש!

פורסם

אתה צריך לצלם את המסך. חפש במקלדת מקש שנקרא PRINT SCREEN. בד"כ הוא נמצא פה כמו בתמונה:

3122010PrintScreen1.jpg

אחרי שלחצת עליו, זה בעצם "העתיק" את כל מה שאתה רואה על המסך. מה שנשאר עכשיו זה להדביק את זה ב"צייר" של ווינדוס.

התחל-תוכניות-עזרים-צייר. "הדבק" ואז אתה יכול גם לחתוך את התמונה שתישאר רק המפה. תשמור את התמונה כקובץ JPG וסיימת.

Stay Dirty

פורסם

מאוד פשוט,

תכנס למפה הרצויה תמקם אותה כך שתראה אותה בברור על המסך

לאחר מכן במקלדת יש לך כפתור הנקרא "PRINT SCRN" - תלחץ עליו.

תפתח את תוכנת הצייר של הוינדוס ותלחץ על המקשים CTRL + V

התמונה של המפה תודבק שם - תוכל ע"י כך לערוך אותה כרצונך, כשתסיים

תשמור את הקובץ במקום כלשהו ומשם זה פשוט.

תכנס לWORD תוסיף תמונה ותבחר את הקובץ ששמרת.

בהצלחה! :wink:

פורסם

בגדול:

בזמן שאתה על הדף המתאים (עם המפה) לוחץ על כפתור ה- PRINT SCREEN שעל המקלדת לך.

את תוספת הטקסט תצטרך לעשות עם תוכנה של חלונות בשם "צייר"/PAINT.

הדבק את התמונה לתוכנת "צייר". הוסף את הטקסט על המפה ושמור.

אח"כ פתח את קובץ הוורד ובחר ב: "הוסף תמונה". הוסף את התמונה הערוכה.

עריכה: אני רואה שהקדימו אותי

פורסם
שלום

אני מנסה להעתיק מפה מ-ynet ע"מ להשתמש בה במסמך וורד בצורה שאוכל לכתוב עליה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי כיצד עושים זאת? ובבקשה בעברית פשוטה...

תודה רבה מראש!

אם יש לך WIN7, תשתמש בSNIPPING TOOL, לא צריך כלום מעבר לזה, לא כפתורים במקלדת ולא צייר, זה ALL IN ONE.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...