Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום לכולם אני די חדש פה, סיימתי צבא והגיע הזמן לשדרג במעט את הסאונד הממש מזוויע בלאנוס שלי שהיא די מזוויעה בעצמה...

הבנתי שבדלתות הקידמיות יש רמקולים 4".. איזה קומפוננט אתם ממליצים לי בטווח של עד 600-700 ש"ח? משהו שיתן לי סאונד טוב חלק לא מפוצץ אוזניים בעוצמה אבל שיתן שמיעה טוב באסים מידים היים...ד"א אני לא משתמש במגבר ככה שכדי שתהייה לו עוצמה בסיסית בלי מגבר.. ד"א יש לי רדיו דיסק של בלאנקפוט אמרו לי שהו די טוב...

פורסם

ברוך הבא לפורום. :wink:

הגודל הוא אכן 4 אינצ', אבל קומפוננטים בגודל 4 אינצ' לא כ"כ מומלצים- כמעט ולא תקבל מהם באס, והצלילים יהיו פחות טובים מאשר של קומפוננט בגודל 5.25 או 6.5 אינצ' מאותו הדגם.

תשקול את האפשרות של התקנת טבעות הגבהה מעץ- כדי להעלות את המידה לפחות ל- 5.25 אינצ', ואם זה אפשרי אז גם ל- 6.5 אינצ'.

זה ניראה ככה:

425x318.aspx

http://www.car-media-israel.info/index.php/jbl-gt5-500c.html קומפוננט דיי נציל, הטוויטר קצת צורם אבל אפשר לכוון דרך הרדיו דיסק, עולה 500 ש"ח.

אתה פתוח אולי ליד שנייה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה להמליץ לי על קומפוננט ועוד 4 אינטש :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמיד יש פעם ראשונה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתעלם מהפולני, ביום הולדת מותר לו.

מחזק לגבי העלאת מידה בדלת, כמעט מכל בחינה אפשרית.

מתחדשת*

פורסם

מחזק את ההתעלמות :-P

אלמנט 4 אינטש זה משהו שאני תמיד יכול להמליץ עליו בחום.

קומפוננט - מצטער, תגדיל מידה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני בשונה מאדי ומהמכובדים מעליי בשרשור בהחלט ממליץ בחום גם על קומפוננטים "4

אסייג ואומר קומפוננטים מסויימים עם יכולות מסויימות

נכון שקשה לייצר צליל בטווח רחב מרמקול "4

אבל אני שוב אומר שישנם סטים שמייצרים סאונד פשוט מדהים מתוך ה-10 ס"מ שלהם

דרור

פורסם

לא חסר סטים שמייצרים סאונד מעולה מאלמנט 4 אינטש

הבעיה איתם היא תמיד תחום המידבאס שנופל מתחת ל150 הרץ עד אזור ה60 הרץ ואז אין גישור בין הסאב לסט הקדמי והופס - הסאב נקבר בתא המטען.

היום אפשר להתגבר על המכשולים האלה אם:

א. יש לך סאב שיכול לנגן יפה עד איזור ה120 הרץ - סאב מילה 3 של הרץ ברכב של רוני N מנגן עד 90 הרץ והוא נשמע לא פחות ממדהים

סאב שמנגן עד 10 הרץ ומצליח להשמע כך יכול להוות גישור כמעט שלם לסט קומפוננט 4 אינטש - אבל עדיין ישנו בור.

ב. אם יש לך סאב\וופר 8 עד 10 אינטש בקדמת הרכב - הבעיה כאן היא שאזור המידבאס הוא עדיין סטריאופוני ולכן עדיין יהיה בור.

ג. להביא את הסאב לקדמת הרכב בעזרת טיים קוקרשן ולתת לו לנגן עד ה200 הרץ - הבעיה כאן היא השתלטות מאסיבית של הסאב והבאת הרכב כמעט לכדי פירוק טוטאלי :-D, הסאב בצורה כזו עלול לנגן תדרים שהם קרובים ל400 הרץ וזה תדר מאוד לא בריא ומסוכן לבטן וגם לראייה עד כמה שידוע לי ובנוסף לכך חלק מהצלילים ישמעו היטב מתא המטען למרות הכל. וכמובן - מסכן המגבר שיצטרך לסחוב כזה דבר... שלא לדבר על מערכת החשמל של הרכב.

בקיצור - ניתן להגיע לתוצאות סבירות במאמץ גדול יחסית עד מאמץ חסר פרופורציות אבל - למה?

כל כך קשה לעשות טבעת עץ ולהגדיל מידה?

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אתה צודק במצב שכל העיניין הוא להגדיל חור של רמקול

אבל ישנם רכבים ששם עיניין הגדלת הרמקול הוא ממש לא פשוט ולפעמים יש לוותר על תא מפות ולבצע בניית דלתות מחדש

כגון פולו,דייהו רייסר,מיצובישי,ג"מיני,פאסאטים ישנות, ועוד ועוד

לכן ישנם קומפוננטים "4 (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר בהמלצה) שעובדים נפלא עם הגברה חיצונית ומשנים את כל הסאונד ברכב

דרור

• תוכן חדש...