Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלים נגד החלקה במים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפעמים יוצא לטייל במקומות עם נחלים או בכנרת ובכלל במקומות רטובים וחלקים. בפעם האחרונה החלקתי כמו שצריך ודפקתי את רגל ימין פעמיים בהחלקות.

עכשיו אני מחפש נעל שלא תחליק על סלעים רטובים ובכלל.

אני יודע שהפלדיום הוותיקות יעשו את העבודה, אבל שם אם זה נרטב זה סיפור, ונאמר לי גם שהחומר ברזנט של הנעל לא נעים בכלל והיא ממש לא נוחה.

האם יש משהו בסגנון הזה במחיר שפוי? כנראה שהסוד הוא בסוליית הטרקטור של הנעל אבל אני לא מוצא עוד נעליים מבד עם סוליה כזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש נעלי גולשים או משהו בסגנון , אם תראה חברה שגולשים על גלשני רוח בד"כ הם נועלים כאלו נעליים,

גזרה נמוכה ללא שרוכים עם סוליה מגומי טוב שלא מחליק. לחבר טוב יש בצבע כחול והסוליה שחור שמזכיר צמיגים של ג'יפ. :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי נעליים של the north face שמיועדות לטיולים כולל רטובים. הנעליים האלה לא מאבדות אחיזה, וזה מדהים.

לא יודע איפה אפשר להשיג אותן בארץ - תנסה בחנות המטיילים הקרובה לביתך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נעלי גלישה יכול להיות טוב, אבל מה שראיתי זה עם סוליה רכה מאוד שבהליכה בטיולים תישחק מהר מאוד, או שאני טועה?

the north face יש למצא בארץ ויש להם אפילו יבואן, איזה דגם יש לך אם אפשר?

in the face

with a chair

פורסם

הדגם הוא מומנטום משהו.

יש להם בטח כבר דגמים מתקדמים יותר, שלי בנות שלוש בערך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

TEVA מתמחים בנעליים כאלה. היו לי פען נעלי טרק שהיה להם בצדדים מן פתחי ניקוז כאלה והיו מיועדים בדיוק לטיולים שכוללים חציית מכשולים רטובים. להשיג ברשת חנויות ORIGINALS.

משהוא דומה לאלה.

פורסם

חפש גם נעליים של Salomon. יש לי משהו בסגנון הזה שלהם, בנות כמה שנים, נהדרות גם לטיולים רטובים וגם לימי הקיץ (נעלי רשת, מאוד מאוורות ומאוד נוחות).

אני יודע שיש בחנות "מסלול" בת"א, ונדמה לי שגם במגה ספורט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה אני אחפש חלק מהנעליים שהוצעו פה ואבדוק את העניין בתקווה שלא לצאת עם חור ענק בכיס.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...