Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב''כלה'' חדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מזדה F יד ראשונה וידני!אני במקומך כבר מזמן הייתי בתחנת לוטו קרובה ,ממלא טופס או שתים.

יד ראשונה מאישה לרכב כזה, אתה בטוח שזה לא סוחר בתחפושת? :lol:

פורסם

וואו חיפשת אותה או שפשוט נפלה עלייך?

לפני הגולף שלי חיפשתי כזאת שמורה אבל אין למצוא.

תתחדש תהנה אוטו מצויין ויפה וכמו שאומרים כל המוסיף גורע אז תשאיר אותה כלה בלבן מושלמת ככה.

פורסם

תודה רבה חברים את האמת חיפשתי הונדה סיוויק ידנית או מאזדה כזאת

ואני מבסוט שקניתי את זאת ולא הונדה!

פורסם

נראת שמורה חיצונית.

אבל בחיית זומזום, אל תוסיף לה כלום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אוטו נקי ושמור,חתך צמיגים קצת מוגזם ברוחב הסוליה לרכב הזה הייתי אומר.:roll:

מפרפר כמוני בשלישי?:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש נראת טוב...שמור עלייה ועל עצמך :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תתחדש! שמור על האוטו, סע בזהירות ואדיבות. זה נדיר מאוד רכב כזה יד ראשונה ועוד ידני.

מבחינת שיפורים ויזואליים, עיניין של טעם אומנם, אבל האוטו בתמונות ניראה לי קצת גבוה ומרחק גדול מהקרקע. האם קוטר גלגלים חדשים זהה למה שהיה מותקן קודם? חצאית יכולה לשנות את המראה (מישהו בפורום יקפוץ אולי להגיד שזה ערסי, אחרים יגידו שזה מכוער כי זה שונה מהמקור, אבל לשיפוטך, הייתי חושב על ספויילר הרבה יותר צנוע, פגשוים יותר דומים למקור אבל עם חצאית):

15338_a.jpg

Mazda-323F-1.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...