Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כל הזמן לתלות בגדים מכביסה, לשכוח אותם, ולגלות שהם דהו מהשמש ו"חודשו" ע"י קקי של ציפורים, ולכן אני משתעשע כבר הרבה זמן עם הרעיון של לקנות מייבש כביסה.

אבל כל מי שאני מדבר איתו על זה אומר לי "מה פתאום, אתה תצטרך לגהץ בגדים, וגם זה יהרוס לך אותם". האם זה נכון (לגבי להרוס בגדים, לגהץ לא גיהצתי ולא אגהץ)?

עוד משהו:

האם המייבש דורש חיבור לצנרת מים וביוב (כי אין לי מיותר), או שאפשר לתקוע אותו בכל מקום שיש בו שקע חשמל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תראה אין ספק שמייבש מקל על החיים.

לגבי בלאי לבגדים אכן יש יותר בלאי כי הבגדים בכל זאת מסתובבים עוד זמן בתוך תוף ממתכת.

להגיד לך כמה בלאי זה אני לא יודע.

בכל. מקרה לפי הדרישות שלך אתה צריך מייבש עם מעבה, שבמקום לזרוק אוויר חם ומשומש דרך צינור פליטה, הוא מעבה את הלחות לתוך מיכל שניתן לריקון מתי שצריך (כל יבוש או שניים) ככה אתה בעצם צריך רק חשמל למייבש ולא עוד יציאה לצינור הפליטה שלו. בנוסף מומלץ לקנות מייבש שמפסיק לבד כשהבגדים יבשים למידה שקבעת. החיסכון בבלאי לבגדים וחשמל הוא אדיר.

בהצלחה בקניה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

חד וחלק חוסך, פשוט צריך ליהיות מודע מראש שחלק מהבגדים פשוט לא נכנסים למיבש כדי למנוע הרס שלהם ואותם עדיין תצתרך לתלות.

(כמו שאמרת - הדהייה בשמש וכל מני צרות אחרות הורסות בגדים באותה מידה אם לא יותר).

לא צריך צנרת ביוב.

צריך או מיבש עם מאדה כמו שנכתב (סתם יותר יקר) , או מקום לצינור פליטה שמוציא אוויר חם ולח (חלון כלשהו יעשה את העבודה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי.

תודה על התגובות הענייניות, השתכנעתי שאני צריך אחד.

עכשיו עוד שאלה:

במידה ואני מחפש מייבש בתקציב עד 2000 שקל (למשפחה של 3 אנשים עם כלב ובלי ילדים), על מה צריך להסתכל חוץ משיטת הפליטה (נראה לי עדיף עם מיכל עיבוי (יוצא צינור מים כמו של מזגן, לא?), כדי לא לעשות חור בקיר), ושלא יהיה של חברה סינית עלומת שם?

אני בור מוחלט בתחום, אף פעם לא היה לי מייבש כביסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מייבש עם מעבה (קונדנסור) לא מצריך שום צינור. יש לו מיכל נשלף שצריך לרוקן פשוט לכיור (או לאסלה).

אם חשוב לך, תסתכל על דירוג האנרגיה, זה יחסוך לך כסף בטווח הארוך.

מייבש עם צינור פליטה לרוב יהיה יותר זול אבל הוא אכן מצריך חלון או פתח שבו ניתן למקם אותו. (הקוטר שלו הוא באיזור ה 20 ס״מ).

בברכה,

גילעד  

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

דירוג אנרגטי או לא ,מייבש הינו צרכן חשמל לא קטן ,מאחר ויש לו גוף חימום .אם אתה לא עצלן ,תוכל לכסות את הכביסה בניילון , ובכל מקרה ,למניעת בלאי בצבע הבגד ,רצוי לכבס הפוך וכך גם לתלות.

אם מרחק המייבש לא עולה על 2 מטר מתריס המרפסת ,ניתן לתלות את צינור הפליטה שאינו כבד (אקורדיון) על שלב התריס.

אין צורך להשקיע על מותג .חפש מיכני פשוט עם טיימר וכוון דרגות חום

בברכה

מוטי

פורסם

שלום.

לי יש מייבש כביסה של רינאי -RINNAI הפועל על...גז !

בפירוש זמן הפעולה שלו הוא ח-צ-י משל מייבש חשמלי ואני בטוח שהפעלתו הרבה יותר זולה מחשמלי.

אני אבא לילדים קטנים, וזה אומר הרבה כביסות, ולפעמים צריך משהו יבש עכשיו !

לדוגמא, כביסה שלמה של מגבות אחרי סחיטה ב1000 סל"ד (כן, אם המכונה שלך סוחטת ב600 סל"ד, המייבש יעבוד יותר קשה)

התייבשה במייבש אחרי 30 דקות בלבד. במייבש חשמלי ? שעה +.

עוד פטנט נחמד שיש לו לרינאי - חוץ מזה שהוא באמת מפסיק לבד כשבגדים יבשים

זה שאחרי שהוא סיים, בחלק מהתוכניות - הוא ממשיך כל 5 דקות לסובב את התוף ומזרים אויר קר. כלומר בלי להפעיל את הברנר. וזה עוזר לשמור על הבגדים אווריריים ורכים.

אם אני בודק איך יוצאות מגבות אחרי ייבוש במכונה של אמא שלי - קונסטרוקטה בת 15 שנה, ובמייבש שלי - אצלי הכל רך ונעים ואצלה המגבות יוצאות יבשות וקשות.

אז אמנם המייבשים של RINNAI יקרים יותר לי יש את הדגם של ה 6 קילו. יש גם דגם של 4 קילו.

וצריך גם להתקין צנרת גז אם אין. אבל זה שווה את לדעתי.

אני ממליץ בחום :twisted:.

הבנתם ? חום ...... אהה יופי, כן. טוב.

הנה לינק לאתר של פזגז - הם משווקים את זה.

http://www.pazgas.co.il/

פורסם

לפותח השרשור,

סליחה אולי שאני קצת לא קשור, אבל האם ניסית לבנות מעין סככה מפלסטיק שקוף מעל החבל כביסה?

זה הפתרון שאנחנו עשינו בבית שלנו וכך הבגדים לא מתלכלכים.

איתמר.

• תוכן חדש...