Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו הזכיר את מועדון ה 5 בכתבה???:? סמל" דגל" חולצה? משהו???

מרוב שביעות רצון עצמית(או שמא נאמר רהב) מאחורי ההגה של מכוניתו, היחצ"ן שכח לאזכר איזשהו מועדון אזוטרי, נשכח, שבמקרה חוגג חצי יובל בימים אלו ממש.

כמה טוב שרוב חברינו למועדון הם אנשים אמיתיים וחובבי רכב בנשמתם, כמו אריה בן זקן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרוב שביעות רצון עצמית(או שמא נאמר רהב) מאחורי ההגה של מכוניתו, היחצ"ן שכח לאזכר איזשהו מועדון אזוטרי, נשכח, שבמקרה חוגג חצי יובל בימים אלו ממש.

כמה טוב שרוב חברינו למועדון הם אנשים אמיתיים וחובבי רכב בנשמתם, כמו אריה בן זקן.

מרני רהב, שעיסוקו יחסי ציבור, לא בטוח שהייתי מצפה ללבוש חולצת מועדון וכו'...מה גם שהאירוע לא היה של מועדון החמש.

לעומת זאת...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מרני רהב, שעיסוקו יחסי ציבור, לא בטוח שהייתי מצפה ללבוש חולצת מועדון וכו'...מה גם שהאירוע לא היה של מועדון החמש.

לעומת זאת...

דורון יקירי,

האזכור חשוב מהחולצה. יתר על כן, הייתי מצפה ממר PR שיציע לכתב לראיין את יו"ר המועדון - ובאם נבצר ממנו הדבר, את דוברו.

ללא מועדון החמש תחום אספנות הרכב לא היה מתקדם לשום מקום ונותר נחלתם של בודדים. קל וחומר שיכלת לשכוח מאירועים דוגמת תערוכה במוזיאון ת"א.

וכן, מועדון החמש קשור בדרך כזו או אחרת לתערוכה וחבריו הוזמנו לפתיחה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה למפרגנים

לגבי המועדון

אותי צלמו למעלה משעתיים וסיפרתי על המועדון

אבל הם מכניסים לכתבה מה שמתאים להם

בנוסף הצעתי והזמנתי את הכתב לעשות כתבה על מועדון החמש

בנוסף לדעתי הם קבעו עם רני וכל מסיפור במוזאון לא קשור למועדון

להבנתי מהדיון בסגור

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חדי העין הבחינו במדבקת המועדון מתנוססת על שמשמת כלי הרכב במוזיאון.

בישראל היום אמרתם רכב אספנות כאילו אמרתם מועדון החמש. ולראיה, כל המרואיינים חברי מועדון.

הכתבה טובה לכל חובבי הז'אנר והמוביל בהם מועדון החמש!

פורסם

רני רהב לא מענין אותי וגם לא האוטו שלו,הוא לא עמל אפילו דקה על מכוניתו ולא יודע לדפוק מסמר נמחק

כתבה מענינת יש פידבק ציבורי למורשת הרכב וההיסטוריה שלה

הנה לינק מדקה 41.30 תהנו

http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=recorded1&broadcastUrl=http%3A%2F%2Fswitch5%2Ecastup%2Enet%

2Fframes%2F20040704_IBA_Popup%2Fiba_gray%2Easp%3Fai%3D3191zA81ar%3Dmabat33

שמור על הלשון שלך, ראה הוזהרת!

בני, מנהל הפורום

פורסם

הכי נהנתי מהאדם שאמר שנוסעים או בטויוטה או בקורולה....

ממש כמו שחקן כדורגל מפורסם שרוצה לשחק או בספרד או באירופה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תגידו הישתגעתם?!

יש כתבה על תחביב האספנות והנחת הבסיס הינה שמועדון החמש הינו מונופול בנושא, ולכך צריך להיות גורם מרכזי בכתבה.

בואו נחדד דברים, המועדון הינו התאגדות רצונית של אנשים שהתחביב יקר וקרוב לליבם, מועדון החמש אינו משרד ממשלתי, ולכן אינו גוף חוקתי.

יופי של כתבה, חזק ואמץ רני, מאמצייך לקידום התחביב בין אם מתוך המועדון ומחוצה לו ראויים לחיזוק.

איזה עייפות חומר מקבל אדם שצריך לקרוא את כל הטענות הקנטרניות של קומץ אנשים קולני וקנטרני.

אלעד - חבר(גאה) במועדון החמש

פורסם

לא,

שכחו שיש מועדון כזה !!

שכחו שהמועדון חוגג חצי יובל !!

יחצנות במיטבה !! ומי קהל היעד ?

לעומת זאת...

דורון,

על מה הטענות? מה שייך לכאן חולצות כאלו ואחרות?

מדובר בכתבה בטלביזיה הכללית, שלא שייכת למועדון כלשהו.

לעומת זאת, כשראיתי את התמונות הנפלאות של חברי המועדון הרבים במסיבת 25 למועדון,

ובהשקת הב.מ.וו שקיים המועדון ביום בשישי האחרון בנוקיה,

ראיתי חברים ספורים בלבד שהגיעו עם חולצות מועדון,

וכאן הרי מדובר באירועים רשמיים של מועדון החמש.

אז שוב,

על מה הרעש? בגלל שרני רהב מצולם?

בגלל שצילמו רק חלק מסויים מהחברים ויש כאלו שלא צולמו?

התוכנית עושה טוב "לנושא האספנות" וזה החשוב מכל.

שבוע טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני מופתעת מחברי המועדון המכובד,

כלל ברזל בכתבות בתקשורת, לקבל תדרוך מהמועדון, דהיינו, הנחיות הנהלה/דובר/יחצ"ן המועדון לחברים לגבי ההופעה והדגשים בכל כתבה, גם כאשר מטרת הכתבה להציג נושא אספנות רכב ותערוכה במוזיאון (כפי שהוצג בתוכנית).

לדוגמא:-

התפרסמה כתבה בקישור :-

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1277653463649&did=1000508868

5 חברי מועדון השתתפו בכתבה, 5 חולצות שונות, 3 סוגים שונים של חולצה עם סמל המועדון (ראו תמונות מצורפות למטה), הראשון עם עניבה וקאדילק, והאחרון טי-שירט לא מזוהה. האם לנהג הקאדילק אין חולצת מועדון ? האם העניבה זו תדמית המועדון? אולי צריך עניבה עם סמל המועדון ?

בכתבה בערוץ 1, ניתן היה להבליט את המועדון המכובד וחצי יובל שנים, באמצעות חולצה עם הסמל, ולהוסיף סמל גדול (גודל דף) על דופן הרכב (לא רק סמלון זעיר על החלון הפינה).

Clip.jpg

Clip_4.jpg

Clip_2.jpg

Clip_3.jpg

Clip_5.jpg

פורסם

חברים

אחלה פרסומת וכתבה לרכבי האספנות וכמובן גם למועדון החמש

דברים כאלה מאדירים את אוהבי רכבי האספנות

(אריה אפשר לקבל חתימה :-D או כשהפכת לסלב לא תתיחס אלי)

פורסם
אני מופתעת מחברי המועדון המכובד,

כלל ברזל בכתבות בתקשורת, לקבל תדרוך מהמועדון, דהיינו, הנחיות הנהלה/דובר/יחצ"ן המועדון לחברים לגבי ההופעה והדגשים בכל כתבה, גם כאשר מטרת הכתבה להציג נושא אספנות רכב ותערוכה במוזיאון (כפי שהוצג בתוכנית).

לדוגמא:-

התפרסמה כתבה בקישור :-

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1277653463649&did=1000508868

5 חברי מועדון השתתפו בכתבה, 5 חולצות שונות, 3 סוגים שונים של חולצה עם סמל המועדון (ראו תמונות מצורפות למטה), הראשון עם עניבה וקאדילק, והאחרון טי-שירט לא מזוהה. האם לנהג הקאדילק אין חולצת מועדון ? האם העניבה זו תדמית המועדון? אולי צריך עניבה עם סמל המועדון ?

בכתבה בערוץ 1, ניתן היה להבליט את המועדון המכובד וחצי יובל שנים, באמצעות חולצה עם הסמל, ולהוסיף סמל גדול (גודל דף) על דופן הרכב (לא רק סמלון זעיר על החלון הפינה).

את מופתעת לאחרונה יותר מדי, את בטוחה שאת אמיתית?

"רכב אספנות" עם כל הכבוד, לא בהכרך שווה (=)מועדון החמש , קשה להאמין אבל אמיתי לחלוטין!

יש גם אספנים, אוספים, וסתם רכבי אספנות שלא קשורים למועדון.....

אני לא יודע מה איתך, אבל ההרגשה שלי אומרת שהיוזר שלך ניפתח בכדי להגיד דברים

שלכותב/ת אין אומץ להגיד בשמו האמיתי.

הפגיעות המדיוקות שלך ככותבת חדשה, פוגעות היטב בלב המחלוקות והשיח הכללי ותחושת הבטן

שלי אומרת שאולי עדיף להגיד אותם בקולך האמיתי, ולא במסווה של שם אחר - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"רכב אספנות" עם כל הכבוד, לא בהכרך שווה (=)מועדון החמש , קשה להאמין אבל אמיתי לחלוטין!

הפגיעות המדיוקות שלך ככותבת חדשה, פוגעות היטב בלב המחלוקות והשיח הכללי ותחושת הבטן

רן, מסכים עימך ב 100%

מקריאת אלפי הודעות בפורום, ניתן להריח מק"מ אורח חדש או מתחזה.

ליוזרים חדשים אין את ה"חוצפה" הזו.

מעבר לחילוקי דעות חבריים פה ושם, הפורום הוא הבית של חובבי התחום. ובסופו של יום כולנו אנשים "אמיתיים" וחברים לא רק וירטואלים, חבל שיש מי שמנצל זאת.

פורסם

רן,

אני מבינה שאתה מחפש פנינים, צלול למעמקים (הסלוגן של רן),

אני ילידת הארץ (סַבְּרֶה), נצר למשפחת מקימי המדינה, בוגרת קורס קצינים, חובבת דו"ג כביש, רכבי אספנות ואשת איש.

נכון, לא כל חובבי רכבי אספנות חברים במועדון ה-5 (כמוך), אך כולם כאחד נהנים מהישגי המועדון במהלך 25 שנות פעילותו, עובדה זו לבדה מחייבת הערכה מצדך לפועלה של העמותה ולמפעל מתנדבים.

במועדון האופנועים הישראלי, רק חלק מציבור נפלא זה חבר המועדון, אך כולם כאחד פעלו ופועלים למען מאבק הרוכבים להורדת מחירי הביטוח, ויש ניצני שינוי אצל המפקח על הביטוח בעניין "הפול" והצטרפות חברות ביטוח למען הרוכבים. זו פעילות ארוכת טווח. גם במועדון זה קיימת מחלוקת ושיח (התפקדות למפלגת שלטון), האם המחלוקת והשיח פוסלת את מטרות המועדון ? פנינים למחשבה.

קראתי את קולך בשרשור התארגנות חובבי רכב אספנות בצעדת גלעד, אכן פנינים.

• תוכן חדש...