Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות?

כשכתבו את הכתבה בגלובס הזכרתי את מועדון החמש אבל העורך קבע כי העיתון לא יזכיר מועדון ויתרכז בבעלים.

הצלם ביקש שאתלבש בלבוש תואם תקופה.

למעשה למרואיין אין שליטה על הכתוב והמצולם.

קשה לחשוד בכתב שלא רצה להזכיר את תפקידו החשוב של מועדון החמש.

פשוט מעליו יושב עורך עם מספריים והוא מקצץ לפי מה שנראה לו. עיתונות חופשית לא?!

כמו אבי נוף ואחרים אני בעד כל פרסום חיובי או פעולה חיובית בנושא רכבי האספנות, אפילו אם מי שעומד מאחורי פעילות כזו הוא מועדון מתחרה.

בסופו של יום הכל תורם לנושאי האספנות ודרכם גם למועדון החמש, המזוהה כיום עם רכבי אספנות באופן שכל מי שמדבר איתי על הרכב שלי שואל אם אני חבר מועדון.

בעיני האדם הסביר ברחוב, לא אספן בעל ידע, אין אפשרות לנתק רכב אספנות מחברות במועדון.

בשולי הדברים אני מבקש לציין כי בעיני אספן הוא כל אחד האוהב את נושא האספנות. לא צריך להיות בעל קדילאק כדי להיות אספן. אני מכבד ומוקיר את מי שיש לו רכב ישן והוא שומר עליו ונהנה ממנו ולא חשוב באיזה רכב מדובר.

העובדה היא שכעת 'עליזה'רנו 4 מככבת בטלוויזיה וכולם מתלהבים והרי לא מדובר ברכב יוקרה.

אז, הבה נשאר כולנו אספנים וחברים, לא נכתוש אחד את השני, ובמקום זאת נהנה ממה שיש לכל אחד מאתנו ולכולנו ביחד ונפעל כולנו ביחד לשיפור גדול, ככל שניתן, לנושא אספנות רכבים קלאסיים ועתיקים למיניהם.

שלמה דן גדרון

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן,

אני מבינה שאתה מחפש פנינים, צלול למעמקים (הסלוגן של רן),

אני ילידת הארץ (סַבְּרֶה), נצר למשפחת מקימי המדינה, בוגרת קורס קצינים, חובבת דו"ג כביש, רכבי אספנות ואשת איש.

נכון, לא כל חובבי רכבי אספנות חברים במועדון ה-5 (כמוך), אך כולם כאחד נהנים מהישגי המועדון במהלך 25 שנות פעילותו, עובדה זו לבדה מחייבת הערכה מצדך לפועלה של העמותה ולמפעל מתנדבים.

במועדון האופנועים הישראלי, רק חלק מציבור נפלא זה חבר המועדון, אך כולם כאחד פעלו ופועלים למען מאבק הרוכבים להורדת מחירי הביטוח, ויש ניצני שינוי אצל המפקח על הביטוח בעניין "הפול" והצטרפות חברות ביטוח למען הרוכבים. זו פעילות ארוכת טווח. גם במועדון זה קיימת מחלוקת ושיח (התפקדות למפלגת שלטון), האם המחלוקת והשיח פוסלת את מטרות המועדון ? פנינים למחשבה.

קראתי את קולך בשרשור התארגנות חובבי רכב אספנות בצעדת גלעד, אכן פנינים.

עכשיו אני בטוח שאת לא אמיתית....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מופתעת מחברי המועדון המכובד,

כלל ברזל בכתבות בתקשורת, לקבל תדרוך מהמועדון, דהיינו, הנחיות הנהלה/דובר/יחצ"ן המועדון לחברים לגבי ההופעה והדגשים בכל כתבה, גם כאשר מטרת הכתבה להציג נושא אספנות רכב ותערוכה במוזיאון (כפי שהוצג בתוכנית).

לדוגמא:-

התפרסמה כתבה בקישור :-

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1277653463649&did=1000508868

5 חברי מועדון השתתפו בכתבה, 5 חולצות שונות, 3 סוגים שונים של חולצה עם סמל המועדון (ראו תמונות מצורפות למטה), הראשון עם עניבה וקאדילק, והאחרון טי-שירט לא מזוהה. האם לנהג הקאדילק אין חולצת מועדון ? האם העניבה זו תדמית המועדון? אולי צריך עניבה עם סמל המועדון ?

בכתבה בערוץ 1, ניתן היה להבליט את המועדון המכובד וחצי יובל שנים, באמצעות חולצה עם הסמל, ולהוסיף סמל גדול (גודל דף) על דופן הרכב (לא רק סמלון זעיר על החלון הפינה).

חולצות ביה''ס (ז''א המועדון) היו בדיוק בכביסה, המנהל היה חולה והצלם ''התפשר'' למורת רוחו של הכתב על חולצות שאינן

חולצות מועדון החמש.:)

הכתבה בגלובס עסקה ביבוא רכב, ולא במועדון החמש. אם כבר שאלת על הטי. שירט שלי מתנוסס סמל וצדודית של מרקורי.

לנושא עצמו: הכתבה בערוץ 1 לא עסקה במועדון החמש ומועדון החמש לא היה מעורב לא בבחירת הרכבים למוזיאון ולא בבחירת האנשים שיופיעו בכתבה ובטח לא הנחה את הכתב מה לכתוב ואת מי לראיין. לכן כל הטענות על חולצות ואיזכור המועדון - מיותרות ולא במקומם.

ערב מקסים לך.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
עכשיו אני בטוח שאת לא אמיתית....

רן,

האם לא הבנת את זה, בתגובתי אליה בהודעה אחרת?

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...