Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש ניסיון עם הממירים הדיגיטליים לקליטת ערוצים 1,2,10 ?

איך הקליטה שלהם באיזור רמת גן ? ואיזה ממיר מומלץ מבחינת איכות קליטה ופונקציונליות ?

חוץ מזה, אני מעוניין להתחבר לאינטרנט, דרך איזה ספק ותשתית מומלץ להתחבר היום ? ואיזו מהירות הכי משתלמת (2.5 היא המינימלית מבחינתי). וכמובן שאני מעוניין להתחייב לזמן הקצר ביותר האפשרי

פורסם

לגבי הממיר תרכוש ממיר של קונקה (ממירים מצויינים) והימנע מכשירת ממירים של אפקס (נתקעים כל הזמן). מבחינת תשתית אינטרנט תתחבר להוט (בזק חושבים שהם עדיין מונופול), 59 ש"ח לחודש למהירות של 2.5 מ"ב עם התחייבות לשנה.

ספק תוכן? כולם אותו דבר, יש פה שרשור בנושא - ממליץ לך להיכנס ולקרוא.

פורסם

יש לי ממיר של קונקה, ואני גר ברמת גן.

רוב הזמן הקליטה בסדר, אבל לפעמים אין אות, במיוחד בערב וכאשר סוגרים גם את החלון וגם את התריס.

יש שלושה דברים שאתה חייב לדעת:

1. אתה צריך אנטנה בנוסף לממיר, אנטנה ביתית מספיקה (כזאת שהיתה פעם- זוג קרניים טלסקופיות). אני חיברתי שתי אנטנות כאלה אחת לשניה.

2. מומלץ ביותר שהטלוויזיה והאנטנה יהיו כמה שיותר קרוב לחלון, אחרת תהיה בעית קליטה.

3. חשוב מאוד הכיוון של החלון. למשל אצלי הכיוון הוא צפוני, והמשדר הקרוב נמצא בחיפה. לכן הקליטה לא מושלמת.

לכיוון ירושלים הקליטה יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממיר:

לי יש INHOVA ואני ממליץ לא לקנות אותו. הוא כל הזמן נתקע וצריך לכבות אותו דרך הכפתור ולהדליק שוב. ניסתי להחליף פעם אחת ועדין אותה בעיה נשארה.

אינטרנט:

אני אישית מחובר במהירות 2.5 דרך בזק ובזק בינלאומי. לבזק אני משלם 48 ולבינלאומי 25.(אחרי שיחה עם שניהם השבוע)

אני רואה הבדל גדול באיכות הגלישה בבית שלי יחסית לחברים שלי,

כאלה שמחוברים להוט ו 012 או הוט ובזק בינלאומי.

לעומת זאת, שמעתי הרבה אנשים שהיו מרוצים גם עם הוט וגם עם 012.

יכול להיות שזה תלוי באיזור או בדברים אחרים.

אני אישית מבסוט מהשילוב בזק+בינלאומי

פורסם

מרטין מקפליי

שלח לי הודעה פרטית , אפשר לסדר לך משהו מצויין באינטרנט של בזק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...