Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התחילה היום תופעה מוזרה שהרכב התחיל לקפץ[כמו טילטול כזה ].

הדבר קורה כאשר אני מכניס להלוך D ונותן לרכב לנסוע [בלי ללחוץ על הגז או על הברקס],

כאשר אני לוחץ על הגז או שאני בניוטרל התופעה נעלמת ואין שום זכר לטילטול של הרכב..

חושב להשדגיש שהדבר מתרחש אך ורק כאשר הרכב נע באמצעות כוח המנוע [ללא לחיצה על דוושה הגז או הברקס]

בנוסף שמתי לב שמשום מה לרכב יש תאוצה מוזרה גם ללא לחיצה על גז..

זה פשוט משהו מטורף, אני יכול לנסוע במהירות של 30 במישור ללא גז

הרכב עולה על ראמפה [לחניה] בלי גז..חשבתי אולי זה משהו בדוושה אבל אין שום דבר שנראה לי יכול לגרום לה להיות לחוצה או משהו..

אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה,זה התחיל השבוע מתופעה של אי סחיבה והשמעת רעש מוזר בשילוב ההילוך הראשון כאשר המזגן פעל..

לרכב אין שום בעיה של סל"ד הסלד נמצא קבוע על 2 בערך אין נפילות בכלל..

אין שום נטיה של ההגה לצד כלשהו, בדקתי בנוסף את 2 הצמיגים האחוריים אבל נראים לי תיקנים למרות שהם על הכביש כבר 4 שנים

אגב תופעת הטילטול דומה לנסיעה בכביש משובש כשיש בורות וכל מיני בליטות..

אשמח לעזרה .

יפני זה הכי אחי

פורסם

לרכב אין שום בעיה של סל"ד הסלד נמצא קבוע על 2 בערך אין נפילות בכלל..

לפי מה שכתבת, אני מבין שסיבובי סרק ברכב שלך הם 2000סל"ד. אם כך, הדבר לא תקין ויכול להסביר את התופעות שאתה מתאר. לרוב מכוניות סיבובי סרק הם פחות מ-1000סל"ד (750~850).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ציינת את סוג הרכב והשנה, למרות שלפי הסימלון אני משער שמדובר בסוזוקי ליאנה.

לי נשמע כאילו מנוע הצעדים צריך כיוון/תקול.

גש למוסך.

פורסם

מדובר על סוזוקי ליאנה שנת 2007,הרכב עצמו מטופל רק לפני טסט

מכייון שלרכב יש 18 אלף ק"מ...

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמה יעלה תיקון לדבר כזה ?

עם מחשבים את עלות החלק ועלות זמן המוסכניק ?

:-( אין לי מושג איך ולמה זה קרה ,יש לכם מושג ממה מנוע הצעדים בדרך כל מתקלקל [ מה הפעולות שגורמות להריסתו] ?

אני האמת שומר על האוטו ברמת הבורג,אני נוסע כמו בנאדם לא היו לי שום תאונות או עליות על מדרכה וכו'.. גם אני לא חונק את המנוע בפתיחות עצבניות עם החבר'ה..

:|:?:cry::-(

יפני זה הכי אחי

פורסם

דבר ראשון אל תלחץ. הרבה דברים יכולים לגרום לסל"ד גבוה וחלקם קלים וזולים לטיפול.

במוסך אתה משלם על זמן עבודה ועל חלקי חילוף אם תצטרך בכלל. כמו כן, לרוב תדרש בבדיקת מחשב שעולה כ200 שקלים אך רוב המוסכים יבואו לקראתך ויקזזו לך את מחיר הבדיקה אם תטפל אצלם בתקלה.

סע למוסך ותבדוק את העניין.

Renault clio RT 1994

פורסם

תודה רבה,הבעיה הזאת קריטית לשאר מכלולי המנוע והרכב או עלולה לפגוע בהם ?

כי השבוע אני צריך את האוטו ולא יהיה לי זמן לקחת אותו לטיפול.

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...