Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש קיבלתי את הרכב החדש שלי מאזדה 3 5 דלתות. לצערי משהו החלט כנראה לעשות "סיפתח" לרכב ופגע לי בפח:cry: באיזור הפנס הצדדי (באיזור המראה השמאלית). קרה, שהחנתי את הרכב אצל חבר. כתוצאה מהפגיעה נותרה מעיכה של הפח בקוטר של הערכתי סביבות 10 ס"מ ומס' שריטות באותו איזור.

שאלתי היא: אם אני מתקן את הפגיעה במוסך שהוא לא מוסך מורשה למאזדה, האם אני מסתכן בפגיעה באחריות? אם לא, יש משהו שיכול להמליץ לי על פחח טוב ואמין באזור מודיעין

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

לאחריות אתה מחוייב רק בטיפולים וכמובן שיהיו בזמן ,שאר התיכונים ממלה באחריות ואתה תתקן רק במורשה,על שברים ומעיכות או מכות אין אחריות ואתה יכול לתקן איפה שבא לך.

פורסם

נתקלתי בעבר במקרים שיבואן התנער מאחריות לחלודה ברכב, בגלל שבמיקום אחר לחלוטין ברכב בוצע תיקון פחחות לא ראוי לטענתו.

פותח התרד': אנא קרא את הכללים לכתיבה בפורום הטכני, בינהם, ההוראות לכתיבת כותרת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...